Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem is érdekel,de tényleg kéne a méret!
Neked elmentek otthonról?
3 éve vettem a Fokt-nál 36-ért!
Ja a mérete S
Eladó SHARK RSF2I sityak jó állapotban kb 10 szer volt fejen repedés mentes bőr karcmentes sisak ,a plekón van pár pötty de nem zavaró.
Ára 35000 pénz
pzozo@freemail.hu
és merre nyomod?mert én is szabolcsi vagyok
43-as a csizma, a többi cucc méretét fejből nem tudom. 180 centi, 75 kiló vagyok, rám pont passzol.
Eladó 2 db krossz csizma egyik rino márkájú jó állapotban 44 méret 19 eft másik sidi profi csuklós csizma újszerű állapotban keveset használt méretprobléma miatt eladó 42 méret (tényleg jó 42 lábra ebből nem kell 2 számmal nagyobb) új ára 100eft körűl van eladási ára 35eft (doboza papírjai meg vannak) képeket tudok még emailban küldeni minden kérdére válaszolok.....
Szia Milyen méret?
Pipike haverod nagyon kemény!
„Egyébként jó volt, jó a víz!”
itt volt az egyik igen jó barátom(Pipike)kicsit messziről és mentem vele
Te beteg vagy! Nyomtál 1 fekvötámaszt és utána elmentél horgászni?!
Ááá ez nagyon durva!
eladó komplett cross ruházatom. 25e ft, csak egyben eladó. a képeken látható állapotban
én 3 hétig nyomtam,de rohatul untam hiába meg volt a technika maradt vagy 8 db,ha gondolod szivesen el küldöm
ragd fel a bogarakat is max fel rakom a tesz-veszre
az elő marék után én már úgy be tudtam nyomni a szurit hogy meg sem éreztem
csak rá kell jönni a teknikára
én 6 hétig nyomogattam a cuccot
Igen.Egy kevés bogár tetem van még a ruhán,mit gondolsz lemossam vagy küldjem őket is. Úgysem jártak még arra!
Kampikám meg kaptad az sms-t?
Akkor várhattam én!
Na jó éjt!
még nekem sem adja ki
Na!Akkor jó!
A gépen nem adja be amit kiírtál a fészbukos dolgot!
Majd holnap a lap topon.Az jóval ütősebb!
Sajna az eü. ott tart,hogy már lassan kést kell bevinned,ha mondjuk sérvre műtenek!
A karbantartót meg behívják,és gumikalapáccsal fejen basz,mert nincs anaszteziológus!
tegnap már azért motoroztunk
https://www.facebook.com/ajax/...
Ismerős az injekciós dolog!