Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anno tőlük vettem a. HJC FG-15 sisakomat. Ha jól emlékszem 20 £ volt a posta. Hamar megérkezett,nem volt gond.
Nagyon messze van!
Sziasztok!
Eladó egy szép állapotban lévő Shoei Raid 2 üvegszálas sisak méretprobléma miatt. Nem sérült,nem törött, gyönyörű a festése.
A plexi karcos de szerintem használható.
Sisakzsák, pinlock, bogárháló van hozzá.

http://www.kepesmotor.hu/zart_...
http://viewitem.eim.ebay.hu/hj...

képet nem akarja berakni...
Üdvözlehelletem mindenkinek!

Ebay-en találtam egy bukót, és nem nagyon akarom elhinni, hogy tényleg ennyibe kerül.
Nagyon keveslem ezt az összeget, ezért a bukóért, pedig szép lenne, ha igaz lenne.
Csak az angoloknál találtam ennyire olcsón, máshol mindenhol 60E körül mozog.
Viszont ami az eladó mellett szól, az a 99,9%-os elégedettség.
Nagyon szép 58-as bőrruha eladó! Csak 38e ft!

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
életem legnagyobb hülyesége volt az agv s4sv,hangos mint az állat,brutál szélzaj,alacsony perifériás látás...soha többet!
azért egy villantást megérdemeltünk volna
Shark rsr2 duhamel miguel replika,eladó!nagyon szép állapotban,3db plexyvel.csak a plexy darabja 26000ft volt.a sisak ára 52000ft.
A ruha magába csizma nélkül 20ez ,csizmával 35,az árak irányárak .Felpróbálni Gyulaháza SZabolcsmegye.
Mennyi a ruha,és hol lehet felpróbálni?
Jó állapotu össze cibzározható bőr ruha 58-as méret. Szép WERMACHT csizma 45-ös méretü.
Eladó egy Shoei XR1000 nightwing L-es méretű bukósisak pinlockal zsákkal Hibátlan állapot, újszerű 46e
És egy Frank Thomas bőrruha új koptatókkal. L-es. Hibátlan újszerű.
Az ár alkuképes, eladni szeretném, ne csak itt álljon. :) Keress megegyezünk. 38e
A két linken megtekinthetőek, illetve több infó róluk:
Shoei XR1000
Frank Thomas bőrruha
Eladó Roleff cordura kabát kivehető béléssel.......teljesen új állapotban......Kivehető könyök , hát, váll protektorok...Külső , belső zsebek..Zipzáras SZELLŐZŐK...
a kabát kb 2x volt rajtam..( 300km)Nagy rám...
Méret XXXL Irányár 22 500Ft

Valamint egy Shox cordura nadrág...szinte új állapotban...
Kivehető bélés, csípő és térd protektorok...nyitható SZELLŐZŐK, fényvisszaverő csikok..zsebek
Méret..2XL ( 54) Irányár: 21500Ft
Érdeklődni: 06 70 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Helló!

Eladnám: Motoros cordura nadrág 56-os 2XL Out Door

Színe: fekete. Nagyon jó állapotú. Mérete: 56-os (2XL-es)
NYÁRI nadrág. Térdprotektornak van helye, de nem tartalmazza.
A nadrág derekán két oldalt gumírozott rész található a nagyobb komfort érdekében. A nadrág kabáttal össze cipzározható.
Hátul a derék rész enyhén ívelt magasított. A nadrág lábszárán fényvisszaverő csíkok találhatóak. Elöl a nadrágnak a 1-1 zsebe van belül. Ülepén csúszásgátlóval ellátott. A nadrág érdekessége, hogy oldalán végig kicipzározható, és tépőzárazható. A nadrág mosógépben mosható.

Méretei:
Derék: 2 x 53 cm de mivel gumis két oldalt így akár 2 x 78 cm-ig enged
Külső lábhossz: 113 cm
Belső lábhossz: 89 cm
Boka: 2 x 21 cm

Ára: 10 000,- Ft
Kényelmesebb modellre cserélés okán eladóvá vált: Oakley O-Frame XS motorosszemüveg, karbonmintás kerettel és víztiszta ("clear") lencsével bír.
A szemüveg kis mérete ("XS") folytán inkább gyerekeknek vagy kis fejű felnőtteknek ajánlható.
Motorozáson kívül más technikai sportokra (bicikli, sí/snowboard, airsoft), illetve akár munkavédelmi felhasználásra is alkalmas.
Állapota használt, a benne lévő lencsén nagyon pici karcok előfordulnak, de a kilátást nem akadályozzák (engem legalábbis nem zavartak).
A szemüveg mellé jár a tárolásra/tisztításra szolgáló műszálas zacsija, illetve egy teljesen új, még a gyári fóliában lévő tartalék víztiszta lencse (csak ez utóbbi közel 2000 Ft).
Ára: 4000 Ft (+ szállítás).
Hy
Multicolor plexit ki mivel tisztít h ne b.sszam össze?
Nekem AGV-K3 Dreamtime buksim van,és mindenki hurrogja csóri AGV-t,pedig nem párásodik,tök jól szellőzik,és a zaj is csak 120 fölött kicsit zavaró!
Szerintem aki csak teheti,ne occsó buksit vegyen,mert nem mindegy mi védi a tök fejünket! Persze én is spóroltam rá,de megérte!Ha nem ilyen buksim lenne,akkor nem bizti,hogy épségben megúsztam volna a kis fejen állásos,koccanásos attrakciót!
Na ennyi!És az AGV JÓ!
Ami megmaradt: Csizma, nadrág, mez! Vegyétek-vigyétek, jó áron adom.

http://aprod.hu/hirdetes/cross...:
Írtam neked magánban!
amik nekem eddig voltak mind matricás volt a sisak belsejébe.. azt meg vagy benne hagyják vagy kiszedik, mondván sose volt benne, és új a sisak! :) Csak a piros már kicsit rózsaszin rajta a fehér meg kicsit sárga! :)
Az évjárat némelyik sisakba bele van írva. Legalábbis nekem mind a két biciklis bukómban, és az AGV-ben is megtalálható a gyártási idő. Egyedül az Airoh sisakomban nem találtam erre utaló feliratot..
AGV felejtős... a 100.000res kategórián is azok az alkatrészek vannak (héjszerkezeten kivü) ami a 20on ezresen... kalap sza*... HJCből FG15öm van gond vele egy szál se.. főleg ár érték arányba! Suomy jó választás... tán régen érdeklődtél az enyém iránt is... mikor még eladó volt. Csak figyelj hogy mikori a modell, mert ugye egy sisak nem jó az idők végezetéig... (ha a héj nem is de a szivacsozás müanyagok, stb örgeszenek) És sajnos a parillába is van szerintem 2002es sisak is.. ami már múzeumba való lenne! ha tudod nézd össze melyik tipust mikor milyen sajátosságokkal gyártották... plexi mechanika, szellőzők, stb... abból tudsz itélni h 5 vagy 10 éves a sisak.