jajaj lemaradt a lényeg ,hogy a te szavaiddal éljek amiért beleköptél a levesem be azért nincs harag mert a sisakot meg vették de majd az élet kárpótol.
Előre is bocs ,és utoljára teszem hogy a sisak miatt írok. Xlájt mi a fasz képzelsz magadról ? Én nem szóltam hozzád te kezdted a fröcsögést. Hogy mennyiért adom az az én dolgom , közöd annyi amennyi az eszed vagyis semmi. Elgondolkodtál már azon hogy miért utálnak a fórumokon. amint olvastam csak a szád nagy ,még a Mátrába se mertél fel menni. Ne is menj mert valaki előbb utóbb bele basz egy szakadékba és egy bunkóval kevesebb lesz. Inkább húzd meg magad és psssssssssssszzzzzzzzzzzzzzz. Nem értem hogy egy felnőtt embernek hogy lehet ilyen kevés esze. Ha lehet az alföldre se gyere ,igaz nincs szakadék csak ásunk neked egy gödröt, és lehet hogy a fórumosok pezsgőt bontanának el párolognál. Motoros üdv, ja te nem vagy motoros csak van motorod.
Ennyi volt kedves motoros kolegáim és most már kedves Xlájt versenyzőnk hozzászólásain nevethetünk
Te hergeled magad,mert állandóan tromfolsz eg yszar sisak miatt,amilyen nekem is van!Nagy tévedésben vagy öcsi!Én nem azért vagyok itt,hogy szeressen bárki is!
Már régóta nem intek egyetlen motorosnak sem,hiába csinálják a "folklórt"az uton!Kit érdekel?
Leírom a véleményem,és neked szarul esik,hogy beleköptem a levesedbe az legyen a te bajod!Így jártál!Téma lezárva!Legyen olyan napod,amilyenné alakítod!
Hy. Egy kis segítséget kérnék tőletek. Szeretnék protektoros kesztyűt illetve normálisabb bukót venni. Milyet ajánlotok? kesztyűbe ezt néztem: http://www.rmcmotor.hu/termek/...
Ne hergeld magad fölöslegesen ,ha meg marad akkor meg marad Amúgy látom tipikusan az a gyerkőc vagy akit imádnak a fórumokon Téma lezárva, legyen szép napod.
Ti hozzá vagytok szokva a disznó beszédhez!(LFP)LŐFŐPÖCS!
És a komenteken!
Úgy ugattok egymásnak,mint az idióták!
Sok cuccot eladtam már itt,de előtte tájékozódtam!
Nem,csak úgy felmászok valahová,és lesek,akár a vett malac a vásáron,hogy nem kell a kutyának se a kupak!
Valahogy így!Nem?
sziasztok! eladóak a következő motoros cuccaim:
Prexport csizma: szép állapot keveset használt. 41-es 25E ft
KBC bukósisak: S-es méret, 4plexivel, két hibátlan sima plexi, egy sötét ami karcos de nem a szemnél tehát nem zavar a motorozásban. ugyanez a tükör plexinél van rajta karc de nem zavaró 25E ft
kispajtás vegyél lejeb lehet hogy nem mindenki olyan internet buzi mint te vagy ,honnan a faszból tudnám hogy ott mennyibe kerül. Örülj neki hogy ilyen ügyes vagy, nem sértegettelek ezért normálisan is lehet beszélni . Ha nem tudsz akkor pszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Amúgy meg ha nem kel el akkor meg marad mert nem romlik meg mint a tej. De az biztos szarért nem fogom eladni mert nem kenyérre kel.
Papajohn! A megjegyzésed tartsd meg magadnak!A szar lamella nélküli téligumijaiddal együtt!
A képen látható sisak mostani ára a Fokt-nál 39.900Ft!
Akkor inkább a Fokt!Vadi új,és 4 ezer a különbség!
Ez nem vita,hanem tény!
Ennyi volt kedves motoros kolegáim és most már kedves Xlájt versenyzőnk hozzászólásain nevethetünk
Már régóta nem intek egyetlen motorosnak sem,hiába csinálják a "folklórt"az uton!Kit érdekel?
Leírom a véleményem,és neked szarul esik,hogy beleköptem a levesedbe az legyen a te bajod!Így jártál!Téma lezárva!Legyen olyan napod,amilyenné alakítod!
Nem jártál tegnap Tatabányán motorral?
a kabát kb 2x volt rajtam..( 300km)Nagy rám...
Méret XXXL Irányár 23 000Ft
Valamint egy Shox termonadrág...szinte új állapotban...
Kivehető bélés, csípő és térd protektorok...nyitható SZELLŐZŐK, fényvisszaverő csikok..zsebek
Méret..2XL ( 54) Irányár: 21500Ft
Érdeklődni: 06 70 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
De ez a márka ráadásul az RSF2 i,ami nekem is van nem nagy durranás!Nem keresik!
És a komenteken!
Úgy ugattok egymásnak,mint az idióták!
Sok cuccot eladtam már itt,de előtte tájékozódtam!
Nem,csak úgy felmászok valahová,és lesek,akár a vett malac a vásáron,hogy nem kell a kutyának se a kupak!
Valahogy így!Nem?
Prexport csizma: szép állapot keveset használt. 41-es 25E ft
KBC bukósisak: S-es méret, 4plexivel, két hibátlan sima plexi, egy sötét ami karcos de nem a szemnél tehát nem zavar a motorozásban. ugyanez a tükör plexinél van rajta karc de nem zavaró 25E ft
Gerincprotektor: 10Eft szép állapot.
Cross páncél: 8E ft
cross buko szemüveggel 8E ft
A képen látható sisak mostani ára a Fokt-nál 39.900Ft!
Akkor inkább a Fokt!Vadi új,és 4 ezer a különbség!
Ez nem vita,hanem tény!