Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az fg-15 az jó , próbáltam én is, viszont az fg-14-el tényleg voltak problémák de az árához képest az is jó volt...
na az agv-t felejtsd el... a 65 ezer ftos is egy rakat hulladék!
Szólj, hogy tuti -e, akkor leveszem a vateráról, itt megtalálsz minden elérhetőségemet, magánban meg tudjuk beszélni az átvételt, próbálni is tudsz.
Ha eljössz megnézed, nem jó, vagy nem tetszik, akkor nem veszed meg, nincs gond!

Üdv Kill.
Szia!

Persze hogy elfogadok!
Viszont akkor itt beszéljük, meg, hogy mit is szeretnél!
Üdv Krisz.
HJC-t hagyátok AGV gyerekek AGV
Erzsébet utalványt el fogadsz a nadrágért madhead 10000 többi kp6000ft a vaterán néztem
45k
jol néz ki
az ára is jó?
ezt néztem ki magamnak
Gondolom hogy csak komolyabb sisak lehet ,na hisz én is max 50 rugót szánok rá nem kell csilliónyi áron
A 15-ről jókat írnak
de nem végleges,,,
ami komoly sisak az meg aranyárban van
Én még itt szoktam szétnézni
http://dainese-shoei-sidi.gpor...
nekem FG-14 van de szerintem zajos és elég hamar ki nyúlt a belseje és be repedezett a bőr alul. A plexi mechanikája se tetszik . Tavaszra Suomy szeretnék. Vagy egy Sharkot ,ezen is filóztam de a színe miatt inkább el adtam.
tudom,láttam....
mondom hogy csak jövőre lesz sisakvétel,,,,,ha összejön a csurma rá...ezt meg csak elviszik
A HJC FG-15 nézegettem
és? amit linkeltem azon az a fajta drágábban volt felrakva. te meg olcsóbban adtad nem? :)
Nem lett volna gond ha okosan szól mert nem akartam átverni senkit csak egy helyen leárazás volt és a gyerkőc csípőből rakta fel pedig a kilences fórumon szokott korzózni és eddig nem nagyon csesztünk egy más alá
Tudok egy Shoeit és ráadásul zöld ha kell elő keresem a linket.
nna erről nem talál link-et,max E-bay-ról....de csak nyugodtan,no problem...ha egyáltalán van még ilyen...
semmi baja,csak komolyabbat szeretnék.....majd jövőre.
Limóka amikor én tettem fel a Sharkot akkor nem írtad hogy ne rontsd az üzletem ,hanem feltettél egy linket Nem baszogatás csak elgondolkodtató.
Semmi csak csodálkozom hogy eladod, ennyi. Pedig jól nézz ki .
mivan?
OK!
nem kell a sisak, de hadd kérdezzem már meg hogy mennyire zajos ez a nitro sisak? ha kell emailben is beszélhetünk hogy ne rontsam a bizniszed :D