Sziasztok!
Shoei Raid 2 sisakom van M-es méretben. Az arcpárnánál nagyon laza és nem fog eléggé, fent viszont pont jó.
35-ös arcpárna van benne és szeretnék venni egy 39-est vagy 41-est, az biztos megfogná az arcomat.
Nincs valakinek véletlen egy amit eladna?
Raid 2, XR-1000 és X-spirit-ben ugyanaz a párna van.
Sziasztok!
Shoei Raid 2 sisakom van M-es méretben. Az arcpárnánál nagyon laza és nem fog eléggé, fent viszont pont jó.
53-as arcpárna van benne és szeretnék venni egy 57-est, az biztos megfogná az arcomat.
Nincs valakinek véletlen egy amit eladna?
Raid 2, XR-1000 és X-spirit-ben ugyanaz a párna van.
én is cölöpnél szabattam magamra a ruhámat,azt tudni kell,hogy 130kg vagyok,az 50-es méretbe bele kellett toldani egy fél tehenet
nem mondod meg róla,hogy át lett alakítva.Nem volt olcsó,a ruha(arlen ness) 150e,az átalakítás 100e,de tényleg nagyon sok meló volt vele...
A Diadora,és a TCX-nél is érdemes szétnézni!
Ezek a bokamerevítős témák nem igazán jönnek be,mert a sípcsontod törik helyette!Az jobb?Főleg,ha átszúrja a ruhád!
Láttam már olyan balesetet sajnos!
Az igazi biztonságot a bokamerevítős csizmák adják.
Ezek kicsit kényelmetlenebbek de meg lehet szokni.
Viszont árban sokkal húzósabbak 80-tól indulnak kb!
Márka SIDI, Alpinestars, XPD stb...
De nem a márka számít, hanem hogy van-e merevítő vagy nincs...
Sziasztok!Van pár eladó motyóm:
AGV K3 Evil M-es bukósisak,hibátlan állapotban 24.000
Esőruha XL-es 5000
UFO cross nadrág 34-es 5000
Acerbis kézvédő új 4000
Cserét is meghallgatok,de ami nagyon kellene az egy márkás hibátlan állapotú cross csizma 43as méretben!
Érdeklődnék, csizma ügyben, hogy mik a tapasztalatok? Melyik márkában érdemes gondolkodni, ami azért kényelmet is nyújt, de biztonságos is (amennyire biztonságos lehet) Sport/túra
Köszi
Nem tudom, merre laksz de lehet megérné megcsináltatni itt: Cölöp
Tök sokan árulnak ruhát méretprobléma miatt áron alul. Én 100-ért vettem az enyémet a legkisebbet (48-as) de kicsit bő volt, oda vissza 300 km-et utaztam, hogy megcsináltassam és megérte. El tudtam volna adni kb. 30 ezerért, pedig kétszer volt rajtam. Eladom és hozzárakok még 100 ezret és lehet akkor sem passzol tökéletesen mindenhol. Szerintem érdemes megfontolni. Elnézést az okoskodásért.
Hein Gericke Pro Sports Protektoros váll, könyök gerincvédővel. Szinte új, karcmentes állapotban! Le cibzározható kabát résszel méret probléma miatt! Olcsón eladó! 48eft kb 50 es méret!
köszi ruhát már sikerült. csizma kellene