Segítség kéne valakinek volt már vagy van NZI sisakja,mert most akarok rendelni egyet de Valahol azt hallottam az S-méret nagyobb mint az S és azt mondták S mérethez inkább a sisakjukban az XS méret felel meg,így nem merem megrendelni az S méretű sisakot,pedig a boltnak van valami 8 napos vissza vételi garanciája,a fejem amúgy 55 és 56 cm között van tehát az S méret
Mivel a gyártók között is sok különbség van, ezért a honlapjukon található mérettáblázat alapján próbáld belőni, akkor nagyobb eséllyel lesz meg a jó méret.
Dainese esetén tökéletesen bejött.
Hasonló méretű vagyok mint te, csak 80kilóval.
56os FrankThomast használok, motoron ülve csak hasban bő 1 kicsit.
Előtte 56os ArlenNess-em volt, az hibátlan volt méretileg, bár, akkor 90+ voltam.
Az előtt 56os Wintex-em volt szintugy 90+al. Tökéletes volt.
Szerintem nézz 54eseket, de inkább próbálj fel többet is. Gyártók közt is sok különbség van.
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem, használt motoros ruhát keresek de igazából nem tudom hogy milyen méret lenne rám jó.. (186cm magas és 73kg vagyok)
Milyen méretet válasszak, 56os vagy 54es?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ezt a sapkát használom, szerintem tökéletes, rosszat nem tudok mondani rá... Ellenben látom AGV-t keresel... Na arról inkább nem mondok semmit, 2 db AGV Stealth után mondom azt, hogy a HJC fényévekkel jobb. Meggondolnám az AGV-t! Ilyen árkategóriában HJC nálam az abszolút No1! Persze lehet, hogy hülye vagyok, az biztos, az meg már valami!
Dainese esetén tökéletesen bejött.
56os FrankThomast használok, motoron ülve csak hasban bő 1 kicsit.
Előtte 56os ArlenNess-em volt, az hibátlan volt méretileg, bár, akkor 90+ voltam.
Az előtt 56os Wintex-em volt szintugy 90+al. Tökéletes volt.
Szerintem nézz 54eseket, de inkább próbálj fel többet is. Gyártók közt is sok különbség van.
Lenne egy kérdésem, használt motoros ruhát keresek de igazából nem tudom hogy milyen méret lenne rám jó.. (186cm magas és 73kg vagyok)
Milyen méretet válasszak, 56os vagy 54es?
Válaszokat előre is köszönöm!