Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Méretprobléma miatt eladó vadiúj TCX sport csizmám, méret: 42

http://www.kepesmotor.hu/verse..." target="_blank">Link
Viszonylag kicsi kéne, XS-L környéke. Viszont én amire gondoltam azok a 70-es 80-as évek rettenetei.
A B-star térdvédő elkelt!

Köszönöm az érdeklődést!
Eladó Shoei XR-1000 59-60-as méret L-XL-nek felel meg.
Nekem nagy lett, szép állapotban van.
Mekkora kéne? Van egy XL-es Shark RSF2-őm...
Megvételre keresek régi jet sisakot-zártat....ha netán valakinél porosodna csak a polcon és régóta rakosgatja, használni már rég nem használja de kidobni nem akarja nálam jó kezekbe kerülne. Minimális összeget is hajlandó vagyok fizetni érte ha nincs nagyon szét gyalázva.
Sajnos kevés a halk sisak, általában a kifejezetten túra sisakok halkabbak mint a versenysisakok. Minél kevesebb kiálló bizbasz legyen rajta, alul a gallérja minél jobban ki legyen párnázva, és a plexi záródása is nagyon fontos. Sok esetben csak egy rosszul beállított plexi okozza a zajt. Ha van az állrészen bogárháló az a zaj ellen is véd mert nincs turbulencia, meg egyes gyártók árulnak silencer kiteket is a sisakokhoz ami egy gallér amit a sisak aljára kell fogatni. Én füldugóval megyek...
Megnéztem a Louis boltját, van sok féle sisak elég durva árakon.
De ha jó is valamelyik, honnét tudom hogy halk is? A 100eFt-os kategóriánál oda van írva hogy halk.
Én is hátranéztem már 1000x mielőtt egyszercsak felcsapódott.
Nem véletlenül véletlenül van az összes versenysisakon ilyen szerintem. A HJC FG-15 Ben spies sisakon pl az alap oldal kapcsolós rögzítésen kívül van még egy patentos is elől...

Én nem azt mondom, hogy sz*r a Marushin, csak arra akartam felhívni a figyelmét, hogy próbáljon föl minél több márkájú, fajtájú sisakot, mert mindenek más a belső kialakítása, más fejformára passzol, és a cél szerintem az, hogy a legnagyobb védelmet a maximális kényelem mellett nyújtsa.
Nos 28e-ret lenyomtam 777-essel most KB 9e nél tartok RS2-vel.Még az életbe nem csapódott fel plexi reteszelés ide vagy oda.
Most nézem neked tényleg messze van Pest, szerintem menj ki a sógorokhoz ott biztos találsz valamit olcsón. Az FC-moto.de-n pl 42ért van 999-es igaz csak a fehér színű ennyi, de jó ár azt meg kell hagyni.
Én csak azt tudom elmondani, hogy a 777, 888 és a 999 is különbözik belső kialakításra.(2 hete póbáltam fel mindhármat) Nekem a 888 volt a legtűrhetőbb, de még így sem érte el azt a szintet, hogy megvegyem. 999-et akartam, eredetileg de tényleg nem passzolt.
Ezeket azután mondom, hogy volt egy Arai sisakom, és ha egyszer már volt Arai vagy Shoei sisakod mások lesznek az elvárásaid egy sisakkal szemben. Szerintem jelenleg a Shoei a csúcs, sajnos az Arai nem fejleszt eléggé. Utánuk az X-lite(sajnos még nem volt hozzá szerencsém.) Majd a HJC ami ár/értékben a legjobb szerintem. És a Shark is nagyon jó.(Az RSI és az RSX, főleg utóbbi nagyon bejövös, de két méret közé esek belőle sajna) Azért kezdtem el olcsóbb sisakokat nézegetni, mert most nincs 150e-em egy Shoei, Arai-ra, de nem véletlenül kerülnek ennyibe erre most magam is rájöttem. A mostani Araim és amit próbáltam Shoei xr1100 is úgy áll a fejemen mintha rá lenne szegecselve, de mégsem nyom sehol, nagyon kényelmes. Ja és ami nekem nem tetszett a Marushin bukókon, hogy a plexi nem reteszelhető. Anno régen egy belépő szintő shark sisakomon felcsapódott a plexi mikor hátranéztem 180-nál, azt hittem letépi a fejem. Szóval azóta ez is egy fontos szempont számomra.
Nekem a Marushin 777 M-es jó volt, úgyhogy szerintem jó lesz a 999-ből is. DE majd még meglátom, nem hiszem hogy ezért felmotorozok Budapestre.
Szerintem menj fel és próbáld fel őket, futárral semmiképp!
Csak azért mondom mert pl nekem az egyik sem volt tökélestes, vagy lógott a fejemen, vagy szorított. Menj fel pestre látogass el a kelo motorba(hjc), fokt motor(shark), motoroázis(arai) pardi(shoei, ogk) és azt vedd meg ami jó rád, tökéletesen passzol! Amugy a worldben a marushinok nagyon jó áron vannak. A 999-es 50e a 888-40e kb, de nem vettem mert nekem nem jó egyik sem.
Köszi
Itt veszem meg, ingyenes a futár is.

Köszi!
yamahaworld.kb 2-300 marushinjuk lehet.

Kiállításon náluk vettem az rs-2-t 93 helyett 65-ért.
Magyarországon nem nagyon forgalmazzák a Marushin sisakokat.
Bikers13 és Motorr.hu amit találtam.
Bár érdemes rákérdezni az RS2-re hátha adják accijóban.
Fullfull cucc.
Még csak az se............bár valamivel csendesebb...............a hátsó részen van egy plussz gallér benne és a fülnél sem üres mint a 777-888 szériánál.

RS2-999

És van az állnál egy bogárhálószerű szövetdarab.
Ez mit takar?
Zajosság?
A belső bélése teljesen más a 999-esnek.
Sziasztok!

Bukósisakot vennék. Kettő közül kellene választanom:
999RS
888RS

Megéri annyival többet adni a 999RS-ért?
Köszönöm a segítséget!
Hát gratulálok. Az egyik nagy álmom egy ilyen motor. Gyönyörű.
Sok sikert hozzá