Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.

Keresek Nolan N100e bukóhoz plexit. Tudna nekem segíteni valaki ,hogy hol vehetnék? Köszi
KTM cuccok eladók! adventure 640 tank,fejidom lámpákkal és digitális kijelzővel,gyújtás elektronika ,kábelköteg,index,sm sárvédő,lánckerék!
FORMA Motoros csizma 42-es méretben(keveset használt) 06202529322. 13500 Mór
Keveset használt 43-as GP-F1 csizmámat eladnám, érd:legzepp@gmail.com
Helló!

Eladó vagy cserélhető egy MUgen Race kabát. XXL-es! Cserélném elsősorban L-es bőr, vagy cordura kabátra! Hasonló színekben, esetleg feketében! De minden ajánlatot meghallgatok!
Hi mindenkinek!
Lenne pár eladó cuccom, kinek mit ér alapon, ha valakit netán érdekel kérdezzen a,: legzepp@gmail.com
Sürgősen keresek sport csizmát/kesztyűt!
A top kategória érdekel csak.
45-ös ill. XL
30/5117915
Moto detail van egy nekem....
Hali Mindenkinek
eladó:http://www.kepesmotor.hu/texti...
Sziasztok

Pár Rossis cuccomtól megválnék!

Celebr8 Replica Sisak. 10990.- (L-es méret) kb 56-58 cm . Levittem az árát. Új sisakot szeretnék venni. Ennyiért ingyen van. Szuper kis sisak és nagyon egyedi a festése! SZÉP!

Felvarrók. szett 4db: 4500.-

tomidkc@gmail.com, vagy 0620\437-7703
Kedves sporttársak!

A napokban lopták el Marushin márkájú rs2 típusú sisakomat, és buffalo carbon protektoros kesztyűmet Budapesten a XVII. kerületben. A sisak bal oldalán illetve plexihez közeli állrészén meg van karcolódva. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna róla információval szolgálni, tehát, ha valaki tud róla valamit, feltétlen szóljon! Széles utat mindenkinek!
Dobj egy mail-t a badzoli kukac yahoo pont com-ra és egyeztessünk.
Budapesten, leginkább a 2dik kerületben, de a hétvégén a városon belül szinte bárhol összefuthatunk.
Sziasztok

Pár Rossis cuccomtól megválnék!

Celebr8 Replica Sisak. 12990.-

Felvarrók. szett 4db: 5000.-

Baseball sapka. Új. kb 3 szor használtam.: 4500.-

Akit érdekel keressen meg tudunk egyezni!

tomidkc@gmail.com
Hol lehetne megtekinteni?
Motoros bőrkesztyű eladó!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
érdeklődni: nandipster@gmail.com
nézd meg a képeket, rajta vannak a pántok is
nekem is Louis-os tanktáskám van (nem ez, hanem a kisebb verzió, hátsóülésre szoktam rögzíteni), az is mágneses elvileg, de vannak hozzá hevederek
egy telefont megér, ha ennyire szeretnéd a táskát, nem?
Valakinek egy szép állapotú, javítás mentes eredeti Monster pulcsi?!
A pulcsi L-es méretű.Irányára:7500FT
Ez sajnos egyik sem az... ezek mágneses cuccok de azért köszönöm.
Igaz ez itt off, de nem bírom szó nélkül hagyni. A 100-ból 20-at remélem csak viccnek szántad. Vagy ha nem, hát akkor a Te eseted példaértékű! Viszont, hogy ez ne tévesszen meg senkit, a 20 cm-es födémszigetelés önmagában nem jelenthet semmilyen módom 80%os energiamegtakarítást egy átlagos családi háznál! Ez az érték 20-40% között van általában, és sok mindentől függ. Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy 20 cm alatt ne. Ha a kollégának már van 14-es, meg 5-ös anyaga, az már jó!
mondjuk itt vagy itt
Azt nem, vagy egyben, vagy sehogy. Ráadásul a jelenleg használt tükrös plexim kezd már karcosodni, ha nem megy el egyben, akkor azt is befogom napi használatba.
Egyik tükrös plexitől nem válnál meg külön?
tomidkc@gmail.com

CIMRE IRHATTOK!