70-es 80-as években rendszeresített BM rendőrmotoros nyári ruhákat kínálok eladásra. A ruhák újak, soha sem voltak hordva. Van egyrészes overall és kétrészes poliamid anyagú ruha és kétrészes bőrruha is.
Érdeklődni a 70-459-4419 számon.
Tetőre van 14 cm gyapotom + keresztbe megy még 5 cm, az majdnem 20, csak még nincs felrakva . Most az oldalfalat akarnám, az meg 30-as és 37,5-ös ytong, amire megy majd 10 cm. Gázszámlám nincs, hála a jó égnek. Faelgázosítóval fűtök. Most a telet kifűtöttem olyan 50 mázsából max., ami 100.000 Ft. A szigetelés után ez remélem még jobb lesz.
Illetve, ha érdekel valakit egy 2 éves, XL-es SHARK RSR2 Elite piros (a képen) színben, hibátlan állapotban, 2 víztiszta (az egyik szinte új), egy bontatlan új fekete és 2 tükrös (az egyik bontatlan új) plexivel, egy nyári és egy téli orrbetéttel, egy bontott tartalék zárszerkezettel (1 apró csavar kellett csak belőle), egy halom tépőfóliával, mondjuk akár meg is válok tőle.
A sok tartalékplexi (a tükrös 25ezer a Foktban, a fekete is 15e felett van) és kiegészítő miatt nem lesz olcsó, mondjuk 100e alatt nem szívesen adnám.
Persze, csak nekem már néha a szememet is bántja a belső huzat, hiába csukom be az összes nyílást és viselek arcmaszkot.
Asszem húzza még egy évig, mert van hozzá még néhány tartalék plexim, de lehet, hogy váltok majd X-Lite-ra, nekem még az, ami passzol a fejemre.
Az rsr-t is kipróbáltam az tényleg zajosabb,viszont brutálul szellőzik,én ugy tudom a versenysisakoknál nem szempont a szélzaj úgyis füldugóznak de a szellőzés kiemelten fontos azé van
Egy RSF2i-vel kezdtem, aztán egy kivégzett RSX, most egy RSR2-t hordok. Az RSX-et visszasírom, sokkal csendesebb és kevésbé huzatos, mint a 2évvel ezelőtti versenysisakjuk. De amúgy hibátlan, nekem egyik sem tágult jelentősen.
Sok barátom használ RSI-t, a legnagyobb megelégedéssel.
A szélzaj az próba kérdése tudod minden motor más és más,az Rsi-nek gyengék a plexitartó bütykei de leszarom 4 éve nem vagyok képes visszavinni hogy kicseréljék,asszem már így marad:)
5 év gari van rájuk asszem.
Én a tető födémre raktam 20 centi gyapotot kis hőtükrös balhét,azt a havi 100-e gázszámlából lett 20.Ja és akárki akármit mond és okoskodik 20centi alatt nehogy szigetelj
Nekem RSF2ivolt6-évig az kevésbé zajos most RSi-m van(az füldugos),ha azt akarod hallani jobb e mint egy sohei vagy arai biztos hogy nem,de lagalább olyan biztonsáos arra mérget vehetsz,a plexi megoldása zseniális én állandóan csereberélem még ha a fejeden hagyod akkor is ki tudod cserélni az út szélén, amúgy egyik sem huzatos.
felvarrók: 5000.- (soha nem voltak használva, újak)
celebr8 bukósisak: 17000.- (eredetileg shiro bukó, barátom festette erre a stilusra. soha nem volt használva, garantált karcmentes a bélése szűz! )
baseball sapka: 6000.- (használt. kb 3 szor vettem fel)
minden terméket megtaláltok a hirdetésekben. érdeklődjetek nyugodtan. meg tudunk egyezni!
sos eladó! five continent sisakra gyűjtök! :)