Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 éve használom és hidd el rohadt kényelmes+nem meleg......
Ennek mindössze 2 nagy hibája van: az első, hogy rohadt kényelmetlen lehet erre felhúzni egy zárt sisakot. A második, hogy pamut, vagyis felszívja a nedvességet, de nem párologtatja ki, mint a műszálas.

Mellesleg 1500ért szinte bárhol kapni műszálas fejmaszkot is.
Kösz
Átnézem őket!
Hol nézed őket? Mert én is akarok bukót venni!
Kérdésem lenne tőletek. A 2 bukó közül melyiket érdemesebb megvenni? A 2 bukó árban ugyan ott van. Akinek volt vagy van és van pár tanácsa és véleménye a bukókról azt meghallgatom:)
Válaszokat előre is köszönöm.
Ha nem is fejmaszk,akkor:
http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
Most leltem....
Köszönöm,majd kipróbálom
Amúgy meg javasolt a műszálas fejmaszk használata nyáron is, hiszen így nem direkt a bélésbe izzadsz bele.
Sziasztok,
Enduró csizma vásárlás előtt vagyok és az Alpinestars Tech 3-at néztem ki! Megtudná nekem valaki mondani,h mi a különbség a Tech 3,6,8 és 10-között?
Sziasztok.
Mivel tudom a sisak belsejét kitakarítani?
Új BERING, full protektoros női motoros cordura dzseki szépséghibával 11.500 Ft-ért a készlet erejéig!
Sziasztok!

Hol tudnék jó áron túra v sport csizmát venni, használt jó állapotú is érdekelne!
Méretem 43-as.
szín lehetőleg fekete, fekete-fehér
_Sziasztok!

Még mindig van pár Rossis cuccom!

Valentino Rossi Eredeti Ducati Baseball Sapka.: 3999.-
kb 3x használtam! Hibátlan állapotban!

Valentino Rossi felvarrók.: 4500.-
Eredeti ára 10ft volt!
Nagy méretűek!
Hold, Nap, THE DOCTOR felirat, 46 szám

-46 szám : 15,5 cm x 7,5 cm

-Hold : 15 cm x 12 cm

-Nap : 15 cm x 12 cm

-The Doctor felirat : 25 cm 4,5 cm
Szia!
Már megoldottam. Köszike!
Abszolút egyetértünk a legtöbb pontban.

Marketingköltsége nemcsak a prémium bukósisakoknak van, hanem minden terméknek, a vasszögtől a rákgyógyszerig. igen, benne van sznobizmus ára is, a felső kategóriás sisakok többek között azért is kerülnek ennyibe, mert így lehet "exkluzivitásukat" biztosítani, magyarul tuti, hogy nem lesz minden második ember fején AGV GP-Tech Elements...

A stílushoz meg csak annyit, hogy szerencsére sok motorosbolt van, oda érdemes menni, ahol komfortosan érzed magad és profi tanácsadást kapsz (például nálunk )
hello!
ha valakit esetleg érdekel,jelezzen:http://www.kepesmotor.hu/texti...
Én is a fővárosba mentem fel mert egy kis faluban lakom székesfehérvár mellett.
Igaz más dolgom is volt.
De nem hiszel hogy 60-80ezer ft ért komolytalan sisakot lehet venni.
Azért én azt gondolom hogy a 140-160ezer forintos sisaknál már van egy kis marketing is hogy a reklám arcot meg a márka nevét fizeti meg az ember. Én úgy vagyok vele ha bemegyek egy boltba ennyi pénzel akkor annyit tudok rászánni . Ha tukmálják a kb 60ezer ft vel drágább sisakot akkor többet nem megyek vissza hanem inkább olyan boltba megyek ahol elfogadják hogy ennyi pénzem van. Jó persze sok jó tanácsot elfogadok mert vannak lelkiismeretes boltosok is de a legtöbb boltban megmondják az eladónak hogy mit kell mondani meg melyik márkát kell nyomni amiből több van raktáron. Aki kevésbé ért a termékekhez az meg úgy is elhiszi nagyrészt mert pont azért ment érdeklődni mert úgy sem ért hozzá
Szakmabeliként mondom, hogy ezek a boltosok hülyék voltak. Nem vagyok a saját profitom ellensége, akinél a büdzsé 60 K, annál teljesen felesleges 160 K-s sisakot tukmálni. Ennek három fő oka van: egyrészt úgysem veszi meg, máshová megy vásárolni és ráadásul rossz érzéssel távozik az üzletemből. Ha a mi eladónk ilyet csinálna, kapná tőlem a khm, dorgálást...

Lehet, hogy más a vásárlóközönségünk a fővárosihoz képest, de mi kb. huszonötször annyi középkategóriás (60 K körüli) sisakot adunk el, mint prémium bukót.
Köszi
Szia Pohi! Elvitték a dzsekit rögtön, de kicsi lett volna Rád, sajnos!