Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól néz ki és S vagy M-es bukót szoktam hordani,de az ilyet muszáj felpróbálni vétel előtt,mert nincs két egyforma sisak!
ok!
Ma melózom,holnap mérek!De net nincs otthon,csak hétfőn tudok választ irni.Ha addig jön vevő,ad oda!
Pestre éppen el tudom juttatni... csak az nekem kb 3 hét kiesés igy vétel esetén tudnám neked oda költségmentesen eljuttatni. De mérd emg a fejed és az enyémhez viszonyitva be tudod mérni a méretet.
200km!Csak oda! Ismerősöd,rokonod,haverod,munkatársad,stb,nem jár mostanában Pesten,Hatvanban,Aszódon,Gödöllőn?Esetleg jövő hó elején Kecskeméten a MAMI-kupán?
Szevasztok Srácok!
Komplett puttonyos Shox ruhám van eladó,80-95-kg-ig.Wemar sisakkal+gerindvédő+csizma. /43-as/.Jó állapotban.
Mindössze 70,000 Ft.Raboljatok ki legyetek szívesek.
06203633419
Szevasz!

Motor emelő (ha erre gondolsz) már nincs meg motorral együtt el lett adva.

Sisakra: E cimke persze hogy benne van nem kóreai szar békéscsabán és környékén tudnád megpróbálni, máshol nem nagyon fordulok mostanába elő!
Az a narancsszin motorállvány megvan még?
Üdv!E-cimke van benne?Próbálni kéne,hol lax?Bőrze,motorverseny,stb,nem fordulsz elő?
ez eladó ha érdekel:
M-es!
Továbbra is eladó a sisak! Mondj rá egy ajánlatot, biztos megegyezünk! Az ár irányár! AGV ZÁRT
x-lite 602 - 701re keresek füst vagy iridium plexit
Én is néztem itt, de pont 45-ös nem volt...így maradtak a Digók
Nem vastagabb mint egy maszk,de viszont a maszknak megvan az az előnye amit írtál!
Szia.
Igaz csak 46 és 48 méretben van, de 84€ postával.
TCX AIRCLMA
Sziasztok van egy eladó FLM nyári kabátom hát vál könyék protektorral(puha) xxxl méretben 7000. forint
Az valóban jó ár!Sajna nem tudom hogy kell onnan rendelni illetve fizetni!A méretet sem egyszerű eltalálni mert mindegyik cipőm szinte más méretű!
ebay.it, mert ott találtam viszonylag olcsón 80 euró volt postával.
Köszönöm kolléga!

Hol vetted?
TCX Airclima
1 hónapja vettem szolgálati motorozáshoz.
Könnyű, nagyon jól szellőzik, kényelmes.
Vki tud ajánlani olyan csizmát amiben azért lehet sétálni is ha túrázgatok!Esetleg tud vhol akciót csizmára!
Köszke!
Eladó a képen látható Arlen Ness motoros bőrnadrág. 54-es méret, térdprotektorral és nem használt térdkoptatókkal. A dereka dzsekivel összecipzározható és jár hozzá a cipzár felvarrható ellendarabja is.

Az ára: 30ezer. (új ára 79900, most akciósan 60e)
Te tudod, én maradok a fejmaszknál, nekem az bevált, ráadásul nekem annál vastagabb dolog nem is nagyon férne el a sisakban. Ráadásul a fejmasz az arcodnál is elvezeti az izzadtságot, ott sem direkt a bélésbe megy...
Szia! Esetleg ugyanilyen márkájú, fazonú, színelrendezésű, de fekete-szürke, fehér csíkkal, cordura kabát esetleg nem érdekelne?
(andy38@externet.hu)