Pestre éppen el tudom juttatni... csak az nekem kb 3 hét kiesés igy vétel esetén tudnám neked oda költségmentesen eljuttatni. De mérd emg a fejed és az enyémhez viszonyitva be tudod mérni a méretet.
200km!Csak oda! Ismerősöd,rokonod,haverod,munkatársad,stb,nem jár mostanában Pesten,Hatvanban,Aszódon,Gödöllőn?Esetleg jövő hó elején Kecskeméten a MAMI-kupán?
Eladó a képen látható Arlen Ness motoros bőrnadrág. 54-es méret, térdprotektorral és nem használt térdkoptatókkal. A dereka dzsekivel összecipzározható és jár hozzá a cipzár felvarrható ellendarabja is.
Te tudod, én maradok a fejmaszknál, nekem az bevált, ráadásul nekem annál vastagabb dolog nem is nagyon férne el a sisakban. Ráadásul a fejmasz az arcodnál is elvezeti az izzadtságot, ott sem direkt a bélésbe megy...
Komplett puttonyos Shox ruhám van eladó,80-95-kg-ig.Wemar sisakkal+gerindvédő+csizma. /43-as/.Jó állapotban.
Mindössze 70,000 Ft.Raboljatok ki legyetek szívesek.
06203633419
Motor emelő (ha erre gondolsz) már nincs meg motorral együtt el lett adva.
Sisakra: E cimke persze hogy benne van nem kóreai szar békéscsabán és környékén tudnád megpróbálni, máshol nem nagyon fordulok mostanába elő!
M-es!
Igaz csak 46 és 48 méretben van, de 84€ postával.
TCX AIRCLMA
Hol vetted?
1 hónapja vettem szolgálati motorozáshoz.
Könnyű, nagyon jól szellőzik, kényelmes.
Köszke!
Az ára: 30ezer. (új ára 79900, most akciósan 60e)
(andy38@externet.hu)