Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó! M-es!
Kedvencem amibe azt írja a srác hogy a motorosboltokba csak átcímkézik a 7ezer forintos Lidl-s sisakokat és azt adják el márkásként 180 ért hol él az ilyen?
HJC FG 15 (50-60E)

http://parilla.hu/images/KSDF0..." target="_blank">Suomy Defender 55e

Nahallod..................van pár nehézsúlyú komment.
En erre azt mondom, hogy LIDL-ben az vesz sisakot, aki meg akar halni.
Valentino Rossi Ducati Eredeti Baseball Sapka

Ára.: 3999,.-

Kb 3 szor volt a fejemen!
Ehhez mit szóltok?
Válaszd a Shoei-t, nem baj, ha használt, csak szép állapotú legyen. Xr-1000 vagy xr-1100....tutira imádni fogod.
Köszöntem!
Eladó 2db Yamaha-s és 1db Honda Cbr 900RR teljesen új 70*140cm-es törölköző

2250ft/db.
kicsi lesz szerintem...
nekem a Bering kabátom XXL-es

85 kg
175 cm

bocs, hogy belevau
Az, hogy L-es az mit takar?
Mekkora emberkére jó?
185 cm magas vagyok.
90 kg.
Parilla akciós ár

89.900 Ft
Hello!
Sajnos ezt a gatyót már eladtam.De van egy 36-os Ufo(zöld),9 ezerért ha érdekel.
Hali!
Szép állapotú használt krosszcsizmáimat sport csizmára cserélném.
14, 15-ös azaz 48-49 körüli méret. 48-as és 39-40 méretű csizmát keresek.
Hello! Érdeklődnék a térdprotektort a nyakvédőt és a KTM zoknit mennyiért adnád oda? A zokninak mekkora mérete?
Üdv: Peti
Hello! Érdeklődnék,meg van-e még a gatya?
Ha igen írd meg légyszi,hogy milyen hosszú és mekkora a dereka!
Üdv: Peti
Suomy Vandal! Bayliss, Biaggi, Fabrizio.....ők mind használták. Azt hiszem a parilla-nál 70 e- től van. És a Sharp 5 csillagra értékelte
én a suomy sisakokat is megnézném a helyedben
Menj be a Fokt-ba (www.fokt.hu) és ott Shark-ból minden bizonnyal találsz ebben az árkategóriában is sisakot, ha szerencséd van a mérettel, esetleg akciósan találsz felsőbb kategóriást is.
Sziasztok!
Eladó egy nagyon keveset használt, BERING, kánikulai motoros dzseki! Hálós betétekkel rendelkező, kifejezetten nyári, szellős motoros kabát! Van benne egy ravaszul "beépített" esőkabát is, zivataros vészhelyzet esetére! Könyök- és vállprotektorok vannak benne (Knox típusú). A színe fekete, ezüst mintákkal. 20.000 Ft! Azé, aki a leggyorsabban eljön érte! :-)
Mérete férfi L-es! (esetleg XL-es hölgyre is jó lehet) Csere is érdekel kisebb méretűre! Széles utat, sok napsütést!

Sziasztok szép napot.
Szakikhoz lenne egy kérdésem.
Eddig csak sima alap bukósisakot használtam az etz hez.
Azt szeretném kérdezni hogy 60-80ezer ft s kategóriában milyen sisakot lehet venni?
Zárt sisakokra gondoltam és újra.
Voltam pár boltban és kérdezték milyen motoron használnám mondtam hogy még csak egy etz van de szeretnék 600as motor venni. Honda cbr f4i t vagy r6os yamahát.Pályára nem mennék egyenlőre. De szinte minden boltban 140-170ezer ft s sisakot akartak adni. Sajnos nekem annyi pénzem nincs. Tudom most jön a mondás hogy akkor ne motorozz. De én azt gondolom hogy 60-80ezer ft ért is már lehet viszonylag "komoly"sisakot kapni.
Segítségeteket köszönöm
Sziasztok
Kaptam egy HJC FS-MAXN bukót, és hól tudom megnézni rajta, hogy eredeti vagy sem?
Elég gyenge anyagból van, az a gyanúm, hogy másolat

http://www.buyhelmets.co.uk/Im...