Egy barátom részére akit Eszternek hívnak és szereti a hímvesszőt de nekem nem azért barátom hanem a lelke miatt és megígértem hogy viszem egy kört de nem sérülhet le ezért kell a cuc
Félárnál is kevesebbért eladó egy vadonatúj, Könyök,és kivehető váll protektorokkal, nadrággal zippzározható. 48-as Kb. 60-65kg súlyú emberre! 22ezer Ft
Bármikor elérhető vagyok !
Gyerekek hatalmas lehetöség
shox protektoring s m méretü aki a legnagyob árat modnja rá az viheti persz enormális ár nem 1 2 3 forint
agv krosz bukosisak szürke s méretü árat te mondasz
aprilia af1 replica idomszett te modnasz árat ezen a héten nagoyn oclso
06209960038 éjfélig telo ok
Szia!
Akin a képen van 168cm és 56 kiló. Van a cuccnak némi tűrése már csak azért is mert gumis a dereka is meg dupla zippzáras az eleje.
A kesztyű ne téli legyen mert az van nyári vagy normál átmeneti protektoros érdekelne...ha Alpin Star vagy Dainese az nem lenne baj elvégre az UVEX is elég jó meghát ez kabát. Vigyázzunk a lányokra míg velünk vannak Üdv!
Gyerekek hatalmas lehetöség
shox protektoring s m méretü aki a legnagyob árat modnja rá az viheti persz enormális ár nem 1 2 3 forint
keresek egy barátomnak(nő részére): zárt bukót(54cm)nem gagyit, s vagy xs nyári kesztyűt(pl fox stb) és (47-48 kg 157 cm) bőrkabátot
elsősorban új vagy alig használt érdekel akciósan...
köszönöm
köszönöm akire kell az 47 kg és 158 cm...
valakit érdekel egy Gaerne SG 10?
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Bármikor elérhető vagyok !
ÉS ELADO APRILIA AF1 REPLICA 150 EZER FORINT
Akin a képen van 168cm és 56 kiló. Van a cuccnak némi tűrése már csak azért is mert gumis a dereka is meg dupla zippzáras az eleje.
A kesztyű ne téli legyen mert az van nyári vagy normál átmeneti protektoros érdekelne...ha Alpin Star vagy Dainese az nem lenne baj elvégre az UVEX is elég jó meghát ez kabát. Vigyázzunk a lányokra míg velünk vannak Üdv!
S milyen kesztyű csere érdekel?
Üdv
Elsősorban tech.
Esetleg, ha többet rendeltél, akkor nekem kellene egy XL-es tech/pro.
Vennék Puma 1000 V2/V3, Vertigo Corsa, Alpin SMX Plus/Supertech csizmákat 45-ös méretben. Használtat is.
férfira való. Bács megye. Ár: 35 000
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...