Lehet, de meleg időre minél vékonyabb a praktikus, hidegre meg a picit vastagabb. Nem azt mondom, hogy nincs átfedés, de valamelyik irányban nem a komfortzónában fogod használni.
HH boltok (majd minden plázában van), Mountex, vagy ha kevesebből akarod megúszni, akkor a törökbálinti HH outlet, de ott mindig kérdéses, hogy éppen mi van készleten.
Mondjuk olyat ne is várj, hogy ami 40fokban jó lesz, az majd melegen tart 20 fok alatt is. Melegen tartáshoz speciális thermo aláöltöző kell (az meg nem igazán komfortos 40fokban), vagy egy nagyon vékony polárfelső.
Nekem most Hally Hansen van és király, én még jellegzetes szagot sem érzek magamon. A Hally Hansen előtt volt American-Pro aláöltözőm, az se annyira rossz, bár megfogta a hátam egy ideig, de szerettem azt is. De tény, a Hally Hansen sokkal jobb, viszont kétszer annyiba is kerül.
Lenne egy eladó (kinőtt) Arlen Ness bőrnadrágom, gyári térdkoptatóval, megkímélt állapotban. A mérete 54es, színe fekete, Arlen kabátokkal összecippzározható, azt hiszem megvan még a gyári cippzár ellendarabja is.
A térdkoptatója niincs megkopva.
Az új ára jelenleg 60ezer (akciósan), így most ezt odaadom 40ezres irányáron.
A pamut felejtős. Vagy gyapjú, vagy műszál. Én nyárra főként az utóbbit javasolnám. A hellyhansen nagyon jó, de drága holmi. A decathlonos cuccok olcsóbbak némileg és funkcionálisan ugyanazt nyújtják, esetleg nem olyan komfortos a viselésük.
De tulajdonképpen bármilyen technikai aláöltözet megteszi, márkától függetlenül. A hellyhansen-nek van egy ezüstszálas sorozata, abban még büdös se leszel.
A Mountex sport áruházakban is érdemes megnézni. Nem kifejezetten motoros aláöltözők. Azt hiszem a pamut vagy gyapjú a legjobb mert az felszívja az izzadságot és nem lesz nedves a bőröd így nem fázol. Én is itt vettem az enyémet és meg vagyok vele elégedve, nyáron is hordom, hogy inkább ebbe izzadjak mint a bőrbe, mert ezt könnyebb kimosni, másrészről nem kell pájszer ha le akarom venni a ruhát.
Racer motoros ruházat és kesztyű végkiárusítás a volt Biker-World motoros boltban (1063 Budapest, Aradi u 35) június 19.től 22-ig a készlet erejéig! Gyere nézd meg, alkudj, és vidd ami Neked tetszik!
nekem helly hansen van, nagyon szeretem. Előtte facsarni lehetett a cuccaimból a vizet, most nincs ilyen, végig száraz vagy. Cserébe büdös leszel estére, illetve lesz egy jellegzetes szagod, ha nem is büdös. Jó, mert nem marad nedves a bőröd, így nem fázol nagy sebességnél, illetve este sem.
sokan istenesítik az aláöltözőket bőrruha alá nagy melegbe
úgydöntöttem veszek egyet én is csak nemtudom hogy melyik legyen
forcefield, dane, helly hansen, alpinestars
decatlon-ost is ajánlották ócsó
ojant akarok ami tényleg jól ellátja a feladatát melegbe de ha este hűvösebb időbe motorozok 20 fok alatt akkorse fázzak benne
akinek van a felsoroltak közül valamelyik írjon róla néhány dolgot
valóban jól működik-e, mennyire bírja a strapát, hol érdemes venni, mindenképpen fel kell próbálni mielőtt megveszem?
előre is köszönöm
Helló ismerősnek van egy shiro sisakja most a típust nem tudom melyik de 2éves kb a sisak. 40-45ezer környékén vette anno de panaszkodik rá. Zúg benne a feje meg nem jó a szellőzése valamint nagyon hangos azt mondja .
Ritka ha használja azt mondta a Grex amit vett kb 5 éve ezerszer többet ér. De hozzá teszem ez csak az ő véleménye mindenkinek más meg más tetszik
A téli jó KB 20 fokig mindenre.Onnan nyári.