Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy nézz be ide:link
Gaerne GRW bokamerevítős 30 pénz
Ne rontsd az üzletem ha neked nem kellett!
Nem mindegy hogy mivel hordja......?
Igy meg csak jobb ha Kawája van
Keress használtan SIDI vertigo corsa-t vagy vortice-t.
Vagy valami más márkából bokamerevítőset.
Ezek újonnan 80-100e Ft körül vannak, de megvan az oka.
Használtan kis szerencsével hozzájuthatsz 40-50e-ért hibátlan állapotúakhoz. Jobban megéri mint egy alap csizma újonnan 40-50e-ért...
Dzsamahához menni fog?
hát használd a tökfödőt
öcsibogyó......nem használom,,,,,ennyi...
Mivan öcsibogyó tán márkát váltasz?

Rendben!
14-e körül kereslek!
alig használtam,de sztem látszik hogy nincs lelakva....
Üdv!Orosházi vagyok/Békés megye.
De ha tudsz várni és tudunk találkozni,akkor 14-18 ig Balcsin leszek,többek közt Veszprémben is
3000 HUF
Ez is eladó!
Kesztyű occsón
BF /shox-os/
Bal csuklónál kis szakadás/varrható/
Méret:L
1500 péz
nekem van egy Sidi Vertigo Corsa Air-em eladó, mekkora a lábad? Használt ugyan, de sérülésmentes, és 40-ért még mindig a legjobb választás.
sajnos nekem nagy lett! kitünő állapotban újszerü! olcsón.
valakinek ?
Nekem is jó vásárnak tűnik.
Lehet, hogy azzal van a gond . Nem is az a baj, hogy lötyög, hanem, hogy el tud mozdulni valamennyire és ha mondjuk elesek az nem a legjobb ha arrébb mozdul ugye.
Nem vettem ki, de felvettem alá a gerincvédőt és még úgy is jó volt. De azt mondták a boltban, hogy szerintük ennél kisebb már nem lenne jó rám.
Nekem pont ez az Arlen Ness-em van, nemrég vettem és egy 4napos túrán volt rajtam először. De ennek ellenére hibátlannak találtam.
Nekem sem a korábbi Arlen nadrágomban, sem ebben és a BERIK overálomban sem lötyög a térdvédőm, lehet, hogy vádlira kéne gyúrnod egy picit.

Tágulni mindegyik fog, nem is keveset, később könnyebb lesz az összecipzározás is. A kabátból kivetted a polifoam gerincvédőt? Mert az nagyon sokat jelent, amellé nem nagyon fér el egy rendes gerincvédő.
Sziasztok!
Most szeretnék bőrruhát venni.
Tudtok véleményt mondani erről a két ruháról?
Sixgear: 119.000Ft
http://www.shox.hu/term%C3%A9k...

Arlen Ness: 135.000 Ft (akciósan, legutóbb 150.000-ről)
http://www.superzone.hu/php/up...

Mindkettő ruhát felpróbáltam.
Az Arlen Ness kényelmesebb volt, egyedül a nadrágban a térdvédő jobban mozgott mint szerintem kéne neki.
A Sixgear jobban nézett ki (meglepetésemre) rajtam, viszont a váll és a gerincvédő kicsit nyomta a hátam. Illetve rám kellett passzírozni (azt mondták azt vegyem, ami még éppen rám megy). Mennyit fog az később tágulni? Nagyon nehezen lehetett összecipzározni az alsó és felsőrészt, meg felhúzni a felsőt, egyedül nem is sikerült, míg a többit meg igen.
Árban a sixgearből jobban kijövök és jobban néz ki, én viszont valahogy jobban bízom az Arlen Ness-ben.
Előre is köszönöm a válaszokat! (illetve a tapasztalatokat ha vannak)
Igen sajna ez így van.
Elmegyek aztán megnézem őket. Nem pont ezekért megyek Graz-ba.

Köszi!
Nem az a legfőbb lényeg mennyit bír ki.

Nekem egy teljes áron 50ezres Berik sportcsizmám van..ez azért már közel sem az űbergagyi kategória, és hát bukáskor csak max elégséges szinten teljesített.. mert simán csavarodott benne a lábfejem. Semmi tartása nem volt (legalábbis a megfelelő védelemhez nem elég).

Az tuti, hogyha csizmát veszek legközelebb az valami extramerev supermotos vagy cross csizma lesz. Szar ügy amikor hetekig alig tudod használni a lábad..
Hát azt tudom hogy a 60000Ft-os csizma jobb.
De a mostani 15eFt-os is kibírt elég sokat.
Elkeserítelek: ez nem sportcsizma! De még csak köszönőben sincs azokkal.
Semmivel sem tud többet a túracsizmánál, leszámítva pár müanyag koptatót.
Én spórolnék inkább, mert hamar cserélni fogod ezeket...
Sziasztok!

Most csizmás kérdésem lenne.
Kettő csizmát néztem ki, nem tudom melyik érdemes megvenni. ÉN inkább túrázok, de a sport csizma jobban tetszik, meg talán jobban is véd. Viszont a túra meg vízálló.
Louis-ban akarom megnézni pénteken.
PRobiker Speedstart II
PRobiker Street III
Köszönöm!