Keress használtan SIDI vertigo corsa-t vagy vortice-t.
Vagy valami más márkából bokamerevítőset.
Ezek újonnan 80-100e Ft körül vannak, de megvan az oka.
Használtan kis szerencsével hozzájuthatsz 40-50e-ért hibátlan állapotúakhoz. Jobban megéri mint egy alap csizma újonnan 40-50e-ért...
Nekem is jó vásárnak tűnik.
Lehet, hogy azzal van a gond . Nem is az a baj, hogy lötyög, hanem, hogy el tud mozdulni valamennyire és ha mondjuk elesek az nem a legjobb ha arrébb mozdul ugye.
Nem vettem ki, de felvettem alá a gerincvédőt és még úgy is jó volt. De azt mondták a boltban, hogy szerintük ennél kisebb már nem lenne jó rám.
Nekem pont ez az Arlen Ness-em van, nemrég vettem és egy 4napos túrán volt rajtam először. De ennek ellenére hibátlannak találtam.
Nekem sem a korábbi Arlen nadrágomban, sem ebben és a BERIK overálomban sem lötyög a térdvédőm, lehet, hogy vádlira kéne gyúrnod egy picit.
Tágulni mindegyik fog, nem is keveset, később könnyebb lesz az összecipzározás is. A kabátból kivetted a polifoam gerincvédőt? Mert az nagyon sokat jelent, amellé nem nagyon fér el egy rendes gerincvédő.
Mindkettő ruhát felpróbáltam.
Az Arlen Ness kényelmesebb volt, egyedül a nadrágban a térdvédő jobban mozgott mint szerintem kéne neki.
A Sixgear jobban nézett ki (meglepetésemre) rajtam, viszont a váll és a gerincvédő kicsit nyomta a hátam. Illetve rám kellett passzírozni (azt mondták azt vegyem, ami még éppen rám megy). Mennyit fog az később tágulni? Nagyon nehezen lehetett összecipzározni az alsó és felsőrészt, meg felhúzni a felsőt, egyedül nem is sikerült, míg a többit meg igen.
Árban a sixgearből jobban kijövök és jobban néz ki, én viszont valahogy jobban bízom az Arlen Ness-ben.
Előre is köszönöm a válaszokat! (illetve a tapasztalatokat ha vannak)
Nekem egy teljes áron 50ezres Berik sportcsizmám van..ez azért már közel sem az űbergagyi kategória, és hát bukáskor csak max elégséges szinten teljesített.. mert simán csavarodott benne a lábfejem. Semmi tartása nem volt (legalábbis a megfelelő védelemhez nem elég).
Az tuti, hogyha csizmát veszek legközelebb az valami extramerev supermotos vagy cross csizma lesz. Szar ügy amikor hetekig alig tudod használni a lábad..
Elkeserítelek: ez nem sportcsizma! De még csak köszönőben sincs azokkal.
Semmivel sem tud többet a túracsizmánál, leszámítva pár müanyag koptatót.
Én spórolnék inkább, mert hamar cserélni fogod ezeket...
Most csizmás kérdésem lenne.
Kettő csizmát néztem ki, nem tudom melyik érdemes megvenni. ÉN inkább túrázok, de a sport csizma jobban tetszik, meg talán jobban is véd. Viszont a túra meg vízálló.
Louis-ban akarom megnézni pénteken. PRobiker Speedstart II PRobiker Street III
Köszönöm!
Gaerne GRW bokamerevítős 30 pénz