Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

44-45-ös SPEED-re való sizmát vennék 20-25körül!
Heló!Valakinek van eladó m-es shox kabátja?
Holnap rendelek kesztyűt. Ha kell valakinek akkor írjon mailt.
Alpin Gp-tech 25, gp pro 20, sp1 15, thunder 10, Fox bomber 8....
Van még egy Alpinestars Thunder kesztyűm "M" méretben feketeében, ha valakit érdekel. 10.000
Eladó 56 os Berik kétrészes ruha és egy 45-46 os lábra való zsír új Berik csizma
Hár eszt a parilába kecskeméten vettem de leárazva utolsó darabos volt 40e! de nagyon jó kis sisak!
Sziasztok!

Női motoros csizmát, esetleg motoros cipőt keresek, 40-es méretben. Ha van valakinek normális , jó állapotú használt, vagy új jó áron, az jelezze nekem legyen szíves: adam.horvath87@gmail.com címre, mert minél előbb kellene!

Márka szinte mindegy, csak normális állapotban legyen.

Köszönöm mindenkinek.

Cserébe esetleg tudnék adni egy sosem használt shox gerincvédőt, és egy BF kivehető béléses váll, könyök, alkar protektorokkal ellátott vízálló motoros dzsekit, ha esetleg drágább csizmáról lenne szó.

Köszi
gyártott..
szia

én ebayről vettem a shoeihoz plexit, 27 e helyett 9 e volt postával. jó minőség nem kínai hanem angliában gyártot..
próbáld meg
ebay.de vagy ebay.co.uk
Ha nem titok mibe fáj a sisak , már régóta szemezek vele csak egy kicsit sokallom ( fizumhoz képest)
Ott vetem a sisakot a plexi meg 18e!
Parilla ott nézd meg a plexit de nem lesz oco
Srácok vettem sisakot tudnátok segíteni irídium vagy fekete plexi kellene rá köszike előre is!
Sziasztok!

Eladó Forma Raptor motocross csizma sosem használt, tökéetes állapotban, dobozával, 44-45ös méretben. Ára: 28000
tel.: 06304420205 Bp.

sürgős
Eladó! M-es! 33ezer
Helló a nadrág 15000ft.
Ha eladó a csizma hívj, már hívtalak párszor..
A nadrág külön menyi?
Helló!Ha érdekel valakit van eladó Shox Mondial Xl-es bőrkabát szakadás és kopás mentes,és fekete Rush-m M-es méretű bőrnadrág,szakadás és kopásmentes,térdkoptatóval összes protektorral!

Méret probléma miatt!(kihíztam )
Hívlak
szia gabe

mekkora a fehér smxplus csizma

üdv BB
Szia. Sajnos már nem esedékes. :( Családi ok miatt vissza kell mondanom :( Sajnálom. Azért köszönöm a segítséget.