Eu-n belülről nincs +áfa és +vám. Eu.-n kívülről ha vásárolsz akkor ezek még rájönnek az alap árra és a szállítási költségre.
Leütöd és kifizeted paypal. Ha nincs paypal akkor átutalás, vagy egyéb mód, de azok rizikósak. A paypal biztonságos én csak azt ajánlom.
Sziasztok!
Eladó egy nagyon szép állapotú, fekete Shoei XR-1000 bukósisak, M-es méretben. Sisakzsákkal, egy víztiszta és egy füst színű plexivel, pin-lock. Az ár fix: 40e Ft. Érdeklődni: +36 30/640-3741 adam1211@freemail.hu
Sziasztok,az ebay-ről szeretnék vásárolni pólót,pólókat,de nem tudom hogy megbízható e a dolog, pl kinéztem egy marco simoncelli-s pólót, az ár úgy kb 3-4 ezer ft lenne,posta költségnek úgy 1000-1500ft között írnak,de ezek mind németbe,vagy az angoloknál van,merül e fel egyéb költség ami nincs is tüntetve ? Vagy itt azt kell nézni mint a vaterán hogy ki mennyire megbízható ? Segítsetek egy kicsit
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy probiker prx4 típusú bőrruhát. tudna valaki írni róla hogy milyen? Ahogy látom sokan szabadulnak tőle. előre is kösz.
Eladóvá vált méretprobléma miatt kétrészes Bolder cordura ruhám.
A kabát és a nadrág mérete XL
Jellemzők:
- 100% vízálló, szélálló és lélegző
- Csatlakozó-Zipzárral
- Levehető termikus bélés (zipzáras)
- Levehető védők a váll és könyök
- Levehető puha szivacs protektor háton
- Puha gallér
- 2 külső zseb, 1 belső zseb + Mobile Pocket
- Állítható mandzsetta
Max 2x használtam, méretprobléma miatt eladó teljesen megkímélt állapotban!
Nincs leharcolva, varrás nem jött szét, mintha új lenne! Eljössz, felpróbálod!
Én 175cm, 90kg vagyok és a nadrág kicsi rám. A derékbősége 90cm.
Tud valaki ajánlani olcsó és "AIR" tehát perforált csizmát? Típust? 45-ös pacskerre keresek... feketét.... mert a szolgálati Jolly-ban lerohad a lábam.....
Leütöd és kifizeted paypal. Ha nincs paypal akkor átutalás, vagy egyéb mód, de azok rizikósak. A paypal biztonságos én csak azt ajánlom.