Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bécs, vagyis a SCS, Lajos apunál, ill. Wiener Neustadt Bike Expert... A Bike Expert-ben most NAGYON jó áron vehetsz dolgokat, leárazás mindenre... Lajos-ban is vannak akciók, szezon előtti! Auner?
Sziasztok.
Ruha ügyben kérném a segítségeteket.
Bőr, kétrészes ruhát szeretnék sportmotorra.
Győrben (esetleg környékén), vagy ausztriában tudnátok ajánlani boltokat, ahol az ár és a választék is elfogadható?!
Nem lenne utolsó esetleg, ha már neten meg lehetne nézni a választékot...
Köszi szépen!
Eladó cordura dzseki, ha érdekel valakit
Szia!
Persze, van belőle, ugorj be érte bármikor.
Szia!
Van nálatok készleten ez a típusú térdkoptató?
Koptató
Köszi előre is!
sia engem erdekel a kabat. 185 cm 100kg sajnos tobbnyire vallban te mekkora vagy,? nekem jo lessz?, spongebomba@gmail.com
ár=már
Ilyet látott, vagy viselt ár valaki?

cipellő
http://www.ebay.co.uk/itm/Alpi...

Ha most leutod, hetvegen vsz. a labadon lesz :)
Igy szinte egy csemege!
Igen...elég jó a termék ára, de a posta az rettenetesen drága. Egyébként futárcég viszi, mert volt már akinek rendeltem.
Akkor tényleg megéri az árát
Bocs 7200Ft
Azért rohadjanak meg az 50Eur-s postájukkal!Számolgattam,de 11.50-ért küldik ki Olaszba is,ha még onnét bepostáztatom sem jó az ár!Mármint ismerőstől...
Szerintem boltból újjonan 7.5-ért jobban megéri
Vaterán 8ezer,és vadi új bolti árú.Nézz utána!
én használtam két szezont, majd az unokaöcsémnek ajándékoztam. Jó cucc, kicsit nyúlik a bőr, de amúgy ok, nem szakad, nem kopik, esést még nem próbáltam
Hát igen kemény 7500Ft-ért még ha 1 szezont is bír csak megéri.
Apróban láttam 2 szezont használt jó állapotút, szóval nagy eséllyel a 2 évet is kibírja!
Szerintem jó!Biztos van jobb is,de ár/érték tekintetében verhetetlen!
Sziasztok!

Spool SP-23 kesztyűről valakinek személyes tapasztatlat?
Elég olcsó és azért nem teljesen nevenincs kategória.
De ha felejtős akkor kihagyom.
Szia!
Látom ruhákkal foglalkozól?!
Nekem Bering Warwick kellene , de nagyon.
L-es piros-fekete.
De ha megtudod mondani hol tudok venni nekem az is jó. De ne a Fokt+Szaller-t, mert azokat már lezsibbasztottam.
Köszi!
Ez mondom én is
Sziasztok!
HA VAN AKI TUD, SEGÍTSEN!
Hol lehet még Beringet venni? Engem Warwick (nadrág) piros-fekete érdekel! Ez idáig M.o-on nincs. Tud valaki valahol L-es méretben? Akár használt is érdekel! Köszönöm a segítséget!
bana.laci@gmail.com