Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek véletlenül nincs tippje, hogy hol kapok Shiro SH-3600 sisakhoz sötétített plexit? RMC és Shox kilőve.
Sziasztok elado egy Fujitu SSiemens Amilo Nagykijelzös laptop
CTK-495 TIPUSU ZONGORA SZINTETIZÁTOR
EZÜSTFÉNYÜ KÉKLEDES LÁVAORA NEM MÜANYAG ÉS EGY FEKETE BÖRJEKI SEMMI HIBÁJA NINCS CSAK ROSZ A CIPZŰR DE MEGLEHET CSINÁLNI
Proci 2800+
798MHz 480MB RAM
Szervizcsomag 3
Hálozati kártya 1394 es adapter
SIS 900 Based PCI Fast
AMD Proci
Vidikártya SIS M760
hejasnorbert@freemail.hu
06209960038
csere motoros cucra de bármit meghalgatok VAN EGY ELADO FEKETE MOTOROS BÖRJEKIM IS KÖZEPES TERMETRE JO
Sziasztok elado egy Fujitu SSiemens Amilo Nagykijelzös laptop
CTK-495 TIPUSU ZONGORA SZINTETIZÁTOR
EZÜSTFÉNYÜ KÉKLEDES LÁVAORA NEM MÜANYAG ÉS EGY FEKETE BÖRJEKI SEMMI HIBÁJA NINCS CSAK ROSZ A CIPZŰR DE MEGLEHET CSINÁLNI
Proci 2800+
798MHz 480MB RAM
Szervizcsomag 3
Hálozati kártya 1394 es adapter
SIS 900 Based PCI Fast
AMD Proci
Vidikártya SIS M760
hejasnorbert@freemail.hu
06209960038
Sziasztok!
Noname zárt bukósisakhoz (olyan mint amilyen a képen van) honnan tudnék szerezni sötétített plexit? Vagy, ha plexit nem lehet venni, akkor valamilyen fóliával megoldható a sötétítés? Ha valaki csinált már ilyet, akkor kíváncsi lennék a részletekre! Előre is köszi! Üdv!
Eladó nagyon jó állapotú L-es Berik cross bukóm!Ár megegyezés szerint!Elérhetőségem adatlapomon!
Sziasztok!

Shoei vagy X-Lite bukósisakot keresek sürgősen XL méretben lehetőleg Veszprémben, vagy közvetlen környékén, mert élőben alaposabban át lehet nézni mint fényképen.

- X Lite X801
- X Lite X701
- X Lite X602

- Shoei XR-1100
- Shoei X Spirit 2
- Shoei Qwest
- Shoei Raid II

Köszi!
Üdv.: Péter
Megvettem mert jó áron volt, de élőben már mégsem tetszik annyira, így eladó:
Shark MXR Mickael Pichon replika, XS-es méret, vadonatúj, címkés, sisakzsákkal, dobozában, 25000 Ft.
Van hozzá egy komplett garnitúra belső (arcpárnák, felső párna), az külön 8000 Ft, a sisakkal együtt 30000 Ft.
Megnézni, felpróbálni, személyesen átvenni Budapesten lehet, posta a vevő költségére lehetséges. Csere nem érdekel, alkudni meg ne is próbákozzon senki, mert fölösleges (ha nem kel el ennyiért, megtartom)!
Ááááá most esik le, hogy ti vagytok a míves motor :) Jó tudni!
Ment egy mail.
Ez a típus kényelmesebb, olcsóbb és tuti nem esik szét:
gerincproti link
Háj. Elsősorban azok válaszát várom akiknek van tapasztalata az ügyben. MY GEAR gerincvédő használtan 5-6ezret megéri? Az új ára 10 körül van... Meg hallottam róla negatív kritikát is hullik szét
Sisak Fix 20K
Sisak 55-56cm, árát mond meg Te!
Kabát S-es fix 15K
Csizma 45, de nekem 44es a lában, pont jó. fix 25K
Berik 58-as fix 70K
Szia!

Szeretném megkérdezni, hogy minek mi a mérete, és az ára?

Üdv KB.
Koszi a gyors valaszt, sokat segitettel vele.
Hali!
Nekem egy GP5 FXR-em van. Karbon kevlár héj D-gyűrűs csatt. 4 évig használtam csak egy esés miatt kellett kidobnom.80Km/h szálltam be az árokba az állrésznél repedt meg a héj (nem vészesen) illetve letört a légbeömlőm. A hangja elviselhető úgy 130-ig fölötte már nagyon zajos. A belseje most már kopottas de nem vészesen csak látszik hogy használva volt. Mosások után is ugyan úgy tartja a fejemet nem nagyon tágult ki. Hát kb ennyi összeségében meg az árához mérten igazán jó vétel volt.
Ha valakinek volt valami tapasztalata CMS bukosisakokkal, az legyen szives megosztani, mert meg nem sokat tudok rola es akarnak venni egyet.
még mindig megvannak és még mindig nagyon olcsók

http://aprod.hu/hirdetes/calva...
Eladó vagy cserélhető értelmes dolgokra az alábbiak...
Ment üzi.
Én is kitettem a mail címet az adtlapomra.
Ja, a Berik nem, én 110-be vettem + 10e ajándék utalvánnyal. Akkor asszem 150-re voltak az egyrészes kenguru bőrök leárazva, de az új kollekció ruhái 150-250-ig terjednek. De mint ahogy irták, az előző kollekciókból kevés a méret, csak mugenből van minden...
Szia!

Tudnánk email formátumban beszélni? Az enyém látható az adatlapomon.
Köszönöm a válaszokat. a pardiban néztem . Még gondolkodom rajta.