Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor igen ez a jobb verzió mert amit én láttam ott az egyik ujj elég feltünően kisebb volt mint a másik, és mintha tetkós rágóból lettek volna a feliratok ugy málltak le Habár ha 4 éves siró gyerekek csinálták...
Látszik rajta, hogy másolat. Én felismerem. Te nem fogod, mert nem tudod mit kell nézni. Ettől még egyáltalán nem rosszabb mint az eredeti szerintem. Ez is varrodában készül és az is. Ha az anyag megfelelő, akkor nagy baj nem lehet.
affene tudja csoda történt!
A képen tényleg jól néz ki, a vásárló ugy irta le... és csak nem tévedhetnek mert egy amit én láttam PRO kinai hát az valami okádék volt, csak a vak nem ismeri fel... ha nem is eredeti de meghazuttoló hamisitvány......
dehogy eredeti, csak jó hamisítvány (legalábbis formára jó).
Mégis mitől lenne eredeti?
Miért kerülne valami 1/3-ába annak, mint a hivatalos kereskedésekben? Ha ennyiért adja, akkor is húz rajta még legalább 5-10 rugót, akkor mennyire lehet eredeti?
Ugyanaz a kínai kesztyű, amivel itt is üzletelnek.
Nézz körül az ebayen!
Köszönet fiatalok! És valyon valóban olyan jó lehet mint irja!? Egy kommentelő isteniti, a többi meg csak az időt és a modort huzza le a termék eredetiségével nincs gond!
Ment mail.
nagyrobert75@freemail.hu valaha ez volt.
Köcc... de elérhetősig itt sincs ha jol látom... ha valaki fórumozó üzletel vele, ossza meg az elérhetőségét! THX
Annyit hogy korábban nagyrobert75 néven futott a Vaterán, csak valamiért Inaktiválták. Feltehetőleg jutalék kijátszás miatt.
Itt 20e-t árulja.

http://auto-motor.zsibvasar.hu...
Erről a vaterás arcról tud valaki valami!? Ha igen kéne az elérhetősége... mert rühellem a vaterát! :))

Kösz!
ASTAR KESZTYÜK
Ára: 12400 Ft, személyesen megtekinteni, próbálni, átvenni Budapesten lehet.
Ugyan nem motorozáshoz kitalált cucc, de használható akár motoron is: méretprobléma miatt eladó egy pár Gore-Tex-es amerikai katonai bakancs. Kifejezetten téli időszakra való, fekete bőr, béléssel ellátott, gyorsfűzős, Vibram talpas!
Mérete US 9,5N (42,5-43-as, átlagos vagy annál keskenyebb lábfejre való). Teljesen új, próbából, a lakásban volt csak a lábamon. Eredeti dobozában, használati utasítással(!)
Szia nekem volt nagyon szerettem .
Soha sem párásodott jó a beletehető maszk .
Vastag a plexi . A legelsőt még 2002 ben vettem rsr -volt az óta
is ilyet hordok most Aray van ez is 180-Ft de a Shark az én fejemre jobban illik. Aray-ba +30mm es párnákat vettem így jó nekem.
De ez csak az én véleményem próba dönti el mi tetszik és kényelmes.
Szeva!
Sorry a késői válaszért! Bíztam benne hogy "jobban használt". :D Ennyim nincs rá sajna!
Köszi azért! ;)
vigyétek,48as méret,protektorokkal,kivehető termobéléssel,6 helyen cipzáros szellőzővel.akit érdekel,azzal kitalálunk egy kedvező árat.
SHOX cordura nadrág eladó!
M méret,protektorok a szokásos helyeken!
hossz:106/73 cm
derék:40 cm
kivehető meleg béléssel!
Kawa pólók, pulcsik eladók, mind új több méretben.
Sziasztok

Shark RSR2 V+ bukósisakkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

előre is köszönöm
Sony Ericson K550i (30as) tartozékaival szuper akksival (~7-8nap) 8e,
Probiker 43as csizma,erősen használt állapotban jelképes összegért,
2 szezont használt 48as cordura megegyezés szerint,
1 szezont használt l-es protektoros vanucci kesztyű 6e,
motoros kabát protektorok nélkül,m-es 5e,
2részes,térképtartós,használt, 32literes tanktáska,8 mágnessel 8e,
szinte új alpinestars bionic gerincproti 22e
Shark S500 S-es méret Hell Bell festés,alig használt 27e
TopCom Twintalker 6800 motoros cb rádió MINDEN tartozékával(füles,hálózati töltő,szivargyújtós töltő,kormányra fogatható kapcsoló,mikrofon),számlával,egyszer használt 6km hatótáv 10e ft,
mozgás,rezgés és érintésérzékelős RIASZTÓS motoros lánc,1 hónap használattal 12e ft.

elérhetőség az adatlapomon,kérésre küldök képet,postát a vevő állja,személyesen Budapest megoldható,Győr és környéke bármikor.
vannak olyan endúrósgyatyák ami elölről többé kevésbé vízhatlan, de szellőzik is?
ilyesmit keresek valami óriási méretben (bálna_xl)
Hello

Eladó egy eredeti Monster pulóver!
A pulcsi nem új,de szép és megkímélt állapotú!
Szakadás és sérülés nincs rajta.
Mérete:L
Ár:8500Ft
Valakinek még alpin kesztyű vagy fox? Estére rendelek.
Sziasztok! Ha valakit érdekel
http://www.kepesmotor.hu/texti...