Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Várom megtalálod-e?

bana.laci@gmail.com
Sziasztok!

Eladóvá vált Polo FLM 56-os 2 részes bőrruhám, megkímélt, kifogástalan állapotban, full protektoros. A hirdetésben rendesen felfényeztem, de tényleg csak a legjobbakat tudom róla írni - eddig ez jött be legjobban. 55e ft, kb. 180-193cm közötti magasságra való.

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Eladó motoros ruházat:

Motoros ruházat
okes koszi a tanacsot most dolgozom de este korulnezek. Akinek kell mas az szoljon nyugodtan.ha tudok segitek
Sziasztok!
Keresek használt ( vagy esetleg új) kétrészes bőrruhát 58-as méretben...
xxsanyi@citromail.hu
Az nekm tökéletes lenne naggyából, de biztosra kell mennem! Nézd már meg nekem, hogy lehet-e kapni és talán tudok érte küldeni valakit. Mérteben, színben, fazonban (Warwick) van-e? Ez lenne a fontos! Hidd el én eddig eszementenek néztem a hidegben motorozó motorosokat. De! Ebben a ruhában egy tűhegyni lukon sem megy be a hideg, ha felöltözől ahogy csak bírsz és felülsz egy bicajra, 10000x jobban fázól mint ebben a ruhában 160-nál akár.De javítok4 Ebben a ruhában nem fázól, hanem nem akarsz megállni a piros lámpánál mert le ver a víz!Kegyetlen jó és megfizethető! De kérlek segíts nekem, nézd meg, hogy lehet-e egyáltalán kapni mert ezt a tipust az én vonlamon Európában már nem gyátják! Használtan is érdekel! bana.laci@gmail.com Várom segítségedet! Más ruhát ne keress! Ez TUTI! Üdv! Miskolc
Sziasztok !
van 1-2 dolog ami eladó lett méretezés miatt :
Bőr 2 részes (Suomy 50-es) /1 túra csizma -Diadóra 43 /1 sport csizma -Styl martin 43
2db 3 csavaros Leo vince SBK (hayabusán volt)

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
legkozelebb csak majusba megyek haza addig meg beszelunk a dologrol.
De ahogy latom sokan megvannak elegedve a teli ruhazattal kezdek en is megnyugodni e teren.
Hello! :)
Shoxosból milyen nadrágod van? mert majd vásárlás előtt állok én is :D és érdekelne, hogy milyet kellene venni?
Nekem 2 részes van,ma is hibátlanul üzemelt.Kabát alatt csak egy póló volt,nadrágban csak a bélés(shox-os).Egyáltalán nem fáztam,csak a kezem.Még nyári perforáltban nyomtam
Végy nekem is egy Beringet légyszíves. Warwick gatya kellen L-es méretben piros-fekete. A részleteket egyeztetjük! De ha te tökéletes ruhát akarsz amiben akár 3-fokban is csorog a víz rólad? Akkor nadrágban ajánlom ezt, amit én is keresek (3 színben van),kabátban Bering Columbia, na az odavág!
Szia!
Hol lehet még Beringet venni? Engem Warwick piros-fekete érdekel! De ha valaki más tud, segítsen. Ez idáig M.o-on nincs. Tud valaki valahol L-es méretben? Köszönöm a segítséget!
Suomy 58-as méret háromszor használtam teljesen új.
80.000 Ft. irány áron.
heló. érdekelne a bukó. mérete?
és milyen bukosisakot ajánlotok?van olyan hogy a gyengébb márkájuaknál a szél befuj a plexi alol?vagy ez már a 21. századba kizárhato?
kesztyüböl van olyan ami vékony ám meleg?
jaah értem akkor nem tervezek egy részessel.
A bőr 13-14 fokban már hideg.. még ha nem perforált, akkor is
de ez csak az Én véleményem ti tapasztaltabbak vagytok ilyen téren. ha egy részesbe csak bör van akkor az ki is huzhato mert télre az nem jo.nyárra meg nem akarok külön venni.inkább lecsatolhato bélésüt vennék akkor mert igy megvan oldva mind a téli mind a nyári ruha.
Hogy jönne át a szél?
Össze van zipzárazva.
És próbáltál már rugdalózóból kiszabadítani egy kisgyereket?
Na próbáld magad így elképzelni egy sürgős ügyben.
egyrészes mellett azért döntenék mert a deréknál nem jönne be a szél meg szerintem egyszerübb a használata mint két külön ruhadarabnak.
kétrészes alatt a felsö alsot dolgot értem.
Amit a péztárcád enged.De egy közepes árú cucc elég lesz neked.
Egyrészest mit akarsz?
Mert az jobbára bőrből és versenyoverálok vannak.
Há mint a bűr egyrészes csak cordurából.
köszi a gyors segitséget itt körül nézek de most otthon lett találva egy buvárruha ami baromi meleg és hozzásimul az emberhez lehet az lesz a nyerö alulra. :D kivülre meg nézek valami egy részes szettet.melegebb idöre meg a bört ajánlod?vagy a textil arra is jo?és csizma ,kesztyünek mit ajánlasz?
Nem az a kétrészes ahol külön van a gatya meg a kabát? vagy te mire gondolsz akkor egyrészes és kétrészes alatt?