Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cordurában van kétrészes is?
Az egyrészes nagyon macerás öltözködést illetően. Ha hosszított kabátot veszel, az bőven jó
Ha úgy akarod hogy egy ancugot mindenre akkor inkább cordura vagy más néven textil lesz a nyerő.A bőr nem télre való.A textilek kétrészesek.
magyar

angol
keresgélem de nem nagyon találom belinkelnél egy magyar és egy angol oldalt hogy az árakat össze tudjam hasonlitani?

és "télre" az egy részes vagy a 2 részest ajánljátok?Én az 1 részes mellett döntenék mert az jobb a szél ellen.
köszönöm a gyors válaszod 8ora után indulnék el munkába ami azt jelenti hogy a leghidegebb napokon sem menne a hömérséklet 5 fok alá föleg ha csak decemberig használnám a gépet.28km-t mennék és a max sebesség az utszakaszhoz mérten max 115km-h lenne amugy egy CBR 125ös megvételét tervezem.
Nézz körül nálatok a Bering üzleteiben.
Nagyon jó minőségű cordurákat gyártanak elég jó 3 részes kivitelben.Így a megfelelő bélést ki-begombolva sokféle időben lehet használni.
Érdemes az aluszálas termocuccakat megnézni.
6-8 fokig semmi extrémre nem kell gondolni. Rendes cordura ruha, talán még a bélést se kell beletenni. Én 5 fokos hőmérsékletnél szoktam beletenni a bélést a gatyába meg a kabátba.. előtte elég egy pulcsi is.

Lehet kapni neoprén térd és vesemelegítőket, feltétlen tudom ajánlani alacsonyabb hőmérséklet esetén, mint ahogy egy ilyen maszkot is.

A derekadra vigyázz, ennyi. Esőben meg felülre egy esőruha és kész
Sziasztok.Hidegebb idökre tudtok ajánlani motoros ruhát?Angliában élek itt enyhébb az idö viszont nyáron sincs az a dög meleg mint otthon. a motoromat márciustol-decemberig használnám ami egy 5-6 foktol 25 fokig terjedö hömérsékleti skála lenne.a másik hogy 28km-t mennék a motorral szal ez is egy 35perc lenne a szabadba. létszi osszátok meg a véleményeitek hogy ti hidegebb idöbe milyen ruhába motoroztok és hogy hogy viselitek a morcosabb idöket.öcsém elbizonytalanitott hogy ö nyáron (20-25 fok) is fázott a motoron mondjjuk neki 600asa volt.Várom a hozzsászolásaitok nagy segitség lenne köszönöm elöre is
Sziasztok.Keresek olcsó krossz bukót m- s méretben csizmat42-43méretben , páncélt és ruhát.m -l .Gy-M-S megyéből
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
itt megtalálod,hogy érsz el
meg
GYURCI, meg van még a kesztyű?
Xl-s?
Nekem?
Én 1 ici picit nagyobbat hordok...
A motoGP Ing neked pont jó lenne.
Ócsóé megszámítanám neked.
Rakj fel értelmes dolgot......
A motorod már megvettem (a gatyámat már rá is költöttem.. )
Mid van még eladó?
A Balázs felajánlotta a lámpa-ing cserét de látom nem kell neked...
Dehogy gondolta meg magam,hamár így beküzdöttem magam.
De jó lenne ha vennétek tőlem valamit.
Még boldogabb lennék.
Mint a tesók..............
De te is közénk tartozol,vagy meg gondoltad magad?
Jajj de cukik vagytok.
ismétlem önmagamat:
ő motoros tesó+korrekt fiú....
NOX

Sziasztok!
Ha valakinek van személyes tapasztalata, zárt NOX bukósisakról,
Kérem ossza meg velem a tapasztalatait!
Köszönöm!
Ébresztő...........
Nem érted a hírdetést.
Ő elda te meg vedddddddd meg a boltban.....
Zsolti elintézi nekem a boltot
adok neki egy zzr1.4 hátsó lámpát és hoz nekem helyette egy új gsxr inget
mert korrekt fiú
és motoros tesó

Kérd meg a Zsoltot,úgy is tesók vagyunk.Családban meg pézt kérni érte eléggé csúnya dolog..