köszönöm a gyors válaszod 8ora után indulnék el munkába ami azt jelenti hogy a leghidegebb napokon sem menne a hömérséklet 5 fok alá föleg ha csak decemberig használnám a gépet.28km-t mennék és a max sebesség az utszakaszhoz mérten max 115km-h lenne amugy egy CBR 125ös megvételét tervezem.
Nézz körül nálatok a Bering üzleteiben.
Nagyon jó minőségű cordurákat gyártanak elég jó 3 részes kivitelben.Így a megfelelő bélést ki-begombolva sokféle időben lehet használni.
Érdemes az aluszálas termocuccakat megnézni.
6-8 fokig semmi extrémre nem kell gondolni. Rendes cordura ruha, talán még a bélést se kell beletenni. Én 5 fokos hőmérsékletnél szoktam beletenni a bélést a gatyába meg a kabátba.. előtte elég egy pulcsi is.
Lehet kapni neoprén térd és vesemelegítőket, feltétlen tudom ajánlani alacsonyabb hőmérséklet esetén, mint ahogy egy ilyen maszkot is.
A derekadra vigyázz, ennyi. Esőben meg felülre egy esőruha és kész
Sziasztok.Hidegebb idökre tudtok ajánlani motoros ruhát?Angliában élek itt enyhébb az idö viszont nyáron sincs az a dög meleg mint otthon. a motoromat márciustol-decemberig használnám ami egy 5-6 foktol 25 fokig terjedö hömérsékleti skála lenne.a másik hogy 28km-t mennék a motorral szal ez is egy 35perc lenne a szabadba. létszi osszátok meg a véleményeitek hogy ti hidegebb idöbe milyen ruhába motoroztok és hogy hogy viselitek a morcosabb idöket.öcsém elbizonytalanitott hogy ö nyáron (20-25 fok) is fázott a motoron mondjjuk neki 600asa volt.Várom a hozzsászolásaitok nagy segitség lenne köszönöm elöre is
Rakj fel értelmes dolgot......
A motorod már megvettem (a gatyámat már rá is költöttem.. )
Mid van még eladó?
A Balázs felajánlotta a lámpa-ing cserét de látom nem kell neked...
magyar
angol
és "télre" az egy részes vagy a 2 részest ajánljátok?Én az 1 részes mellett döntenék mert az jobb a szél ellen.
Nagyon jó minőségű cordurákat gyártanak elég jó 3 részes kivitelben.Így a megfelelő bélést ki-begombolva sokféle időben lehet használni.
Érdemes az aluszálas termocuccakat megnézni.
Lehet kapni neoprén térd és vesemelegítőket, feltétlen tudom ajánlani alacsonyabb hőmérséklet esetén, mint ahogy egy ilyen maszkot is.
A derekadra vigyázz, ennyi. Esőben meg felülre egy esőruha és kész
Van pár eladó cuccom!
Shoei Női Bukósisak! 8000 FT!
HJC férfi bukósisak! 10000 ft!
Michelin&Bridgestone párban! 5000 FT!
Unisex bőrkabát női tulajtól! 23000 FT!
Alkudni szabad!
itt megtalálod,hogy érsz el
Nekem?
Én 1 ici picit nagyobbat hordok...
Ócsóé megszámítanám neked.
A motorod már megvettem (a gatyámat már rá is költöttem.. )
Mid van még eladó?
A Balázs felajánlotta a lámpa-ing cserét de látom nem kell neked...
De jó lenne ha vennétek tőlem valamit.
Még boldogabb lennék.
De te is közénk tartozol,vagy meg gondoltad magad?
ő motoros tesó+korrekt fiú....
Sziasztok!
Ha valakinek van személyes tapasztalata, zárt NOX bukósisakról,
Kérem ossza meg velem a tapasztalatait!
Köszönöm!
Nem érted a hírdetést.
Ő elda te meg vedddddddd meg a boltban.....
adok neki egy zzr1.4 hátsó lámpát és hoz nekem helyette egy új gsxr inget
mert korrekt fiú
és motoros tesó
Kérd meg a Zsoltot,úgy is tesók vagyunk.Családban meg pézt kérni érte eléggé csúnya dolog..