Ha valakit érdekelne van egy eladó textil motoros kabátom és egy vadi új MotoGP ingem. Mindkettő XL-es méret. Kabát: 16eFt, ing:11eFt. Picit lehet alkudni...
Sziasztok!
Eladó egy garnitúra Blacbird matricám Ltz-re. Ajándékba kaptam, de nem igazán tecccik, ezért válnék meg tőle. Az új ára 12.900.- Ft, de persze most ebből egy keveset engedek. Ha érdekel hívj:30/640-1299
Bp--en vagyok ( XXII ) de a ruha most Borsodban van otthon (Gönc)
A kettő hely közül bárhol megtudod nézni.
Az árból nem nagyon engedek ,mivel 65-ért vettem és hibátlan állapotú a bőrszerkó.
35 ért hirdetem, de neked most 30 ért adom, ez is jó ár érte....alább nem megyek semmiképpen.
Mindent megteszek neked az Aurelnél,hogy olcsóbban megkapd az
inget.
Úgy látom Pisti barátunk szívja a véred a lámpával kapcsolatban....!
Törött?
Mert ha igen akkor csak egy 1000,-ér..........
Akár cserélhetünk is mert van pár maradék cuccom.
köszi
az aunernél lealkudhatnád nekem az xles gsxr inget
üdv
Ha valakit érdekelne van egy eladó textil motoros kabátom és egy vadi új MotoGP ingem. Mindkettő XL-es méret. Kabát: 16eFt, ing:11eFt. Picit lehet alkudni...
Eladó egy garnitúra Blacbird matricám Ltz-re. Ajándékba kaptam, de nem igazán tecccik, ezért válnék meg tőle. Az új ára 12.900.- Ft, de persze most ebből egy keveset engedek. Ha érdekel hívj:30/640-1299
Van pár eladó cuccom!
Shoei Női Bukósisak! 8000 FT!
HJC férfi bukósisak! 10000 ft!
Michelin&Bridgestone párban! 5000 FT!
Unisex bőrkabát női tulajtól! 23000 FT!
Alkudni szabad!
agamnak vettem, de nagy lett rám...
ÚJ, bőr, női, FLM motoros kabát L-esméret
Ára: 40 000,- Ft
Bővebben:
Eladó motoros ruházat:
Üdv
A kettő hely közül bárhol megtudod nézni.
Az árból nem nagyon engedek ,mivel 65-ért vettem és hibátlan állapotú a bőrszerkó.
35 ért hirdetem, de neked most 30 ért adom, ez is jó ár érte....alább nem megyek semmiképpen.
30 ezerét viheted
Nincs valakinek eladó s-es bőr kabátja?Leginkább shox érdekelne!Előre is köszönöm a segítséget!Hali
Valami ezekből Karácsonyra?
Keresek kétrészes bőrruhát 58-as méretben......Használt és új is érdekel....Kb 60 E. ft -ig
xxsanyi@citromail.hu
Mennyire vízálló, mennyire biztonságos és kényelmes?
Shox Miles