sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a pontos neve annak a sisakra szerelhető "taréjnak"? Több sisakon is láttam már de nem találok helyet ahol kapható. Szőrös punk tarjéj féle.
Szevasztok,eladó Keszthelyen egy Gaerne sg12,43-as méret,1x használt,szóval hibátlan újszerű a csizma.
Benéztem a méretet,ha valakit érdekel:06303407360
45000,és ha lehet csak személyes átvétellel mert már 2x benyaltam a postás-utánvételes sztorit.
Max Kanizsa-Zalakaros mert itt dolgozok.
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Nekem is nagy a vádlim, de kényelmesen elfért a Sidi Vertigo Corsaban...Gyanítom minden Sidiben elférne... Most XPD XP-7R-es cipőm van, ezzel sincs gond. Csekkold le a motorline akciós kínálatát (XPD és Sidi), biztos találsz valami frankót!
ÚJ! Női motoros dzseki Frank Tamás Lady Raider " S
Eladó a képen látható Női motoros dzseki Frank Tamás Lady Raider " S-es méret!
Színe: fekete-fehér fényvisszaverő betétekkel, anyaga cordura (textil). Vízálló, szélálló.
ÚJ!
Hihetetlenül jó minőségű, Sőt mondhatom extra minőségű, bár maga a márka magáért beszél!
Kivehető belső béléssel rendelkezik, nadrággal össze cipzározható, full protektoros!
Nagyon nőies, karcsúsított, szép hímzéssel!
Szellőzőkkel rendelkezik, melyet cipzár segítségével igény szerint lehet állítani!
A legapróbb részletekre is oda figyel, az övcsathoz külön tépőzáras bújtató tartozik, ha a hölgy vezet, a tankot ne karistolja össze!
Oldalán gumis résszel, igény szerint enged!
Zsebekkel rendelkezik!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a pontos neve annak a sisakra szerelhető "taréjnak"? Több sisakon is láttam már de nem találok helyet ahol kapható. Szőrös punk tarjéj féle.
Benéztem a méretet,ha valakit érdekel:06303407360
45000,és ha lehet csak személyes átvétellel mert már 2x benyaltam a postás-utánvételes sztorit.
Max Kanizsa-Zalakaros mert itt dolgozok.
Már elkelt!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Megadod a címed, küldöm a sört!
Üdv, Kroki
segítséget kérnék a szakavatott szemektől :) Szerintetek milyen márkájú sisak látható a képen?
Köszi!
Eladó a képen látható Női motoros dzseki Frank Tamás Lady Raider " S-es méret!
Színe: fekete-fehér fényvisszaverő betétekkel, anyaga cordura (textil). Vízálló, szélálló.
ÚJ!
Hihetetlenül jó minőségű, Sőt mondhatom extra minőségű, bár maga a márka magáért beszél!
Kivehető belső béléssel rendelkezik, nadrággal össze cipzározható, full protektoros!
Nagyon nőies, karcsúsított, szép hímzéssel!
Szellőzőkkel rendelkezik, melyet cipzár segítségével igény szerint lehet állítani!
A legapróbb részletekre is oda figyel, az övcsathoz külön tépőzáras bújtató tartozik, ha a hölgy vezet, a tankot ne karistolja össze!
Oldalán gumis résszel, igény szerint enged!
Zsebekkel rendelkezik!
Ára: 28 000,- Ft
Eredeti ára ennek a duplája volt...