Üdv!
Még új vagyok az oldalon, és még nem is motorozom, csak tervezem, mondjuk 1 év múlva... Szóval az lenne a a kérdésem, hogy vennék egy ilyet biciklis sisakot magamnak: http://www.testbike.hu/velemen...
És az lenne a kérdésem, hogy ez a késöbbiekben egy ilyen sisak egy robogóhoz elég lenne? (mármint nem a védelem a kérdés, mert az szerintem igen, hanem az hogy a szabályoknak is megfelel?)
Előre is köszi a segítséget!
Amit a munkaruházatiban vettem az kb olyan mint itt az első linken, a lúg és saválló cucc.
Annyit hozzátennék, hogy valami bevonat van a belső felén. Egyszer volt rajtam a nadrág kamásli nélkül, és ahogy lobogott a nadrág szára a szélben (300 kmen keresztül), ez a bevonat apró darabokban lejött az aljáról. Azóta nem volt szerencsém hordani, nem tudom hogy a vízhatlanságát befolyásolja-e
Nekem mostanában benn van a háztizságban ez a istenátka ruha...........de egyszer nem volt akkor picit eláztam.Full perforált a kabát...........egy élvezet de legalább amilyen gyorsan ázom úgy szárad is.
Viszont a csizma nem.Az kellemetlenül cuppog még egy óra molva is.Hiába szárítom 140-150-el.
A motoros verzióknak az előnye hogy kisebbre lehet összetekerni.De tizenezreket nem adnék érte.
Csak azért kérdeztem, mert Horvátországba indultunk szombaton, de úgy elpics×zott minket az eső, hogy muszáj volt 80 km után visszafordulni. Ugye, nem volt esőruhánk. Pedig több meteorológiai oldalt is nézegettem folyamatosan, nem mondtak esőt, csak estére. Hát, ez lett belőle.
Most már mindegy, de augusztus végén Lengyelországba megyünk, akkor nem szeretném még még egyszer eljátszani ezt.
Doszt elég a munkaruházatis.2,5 év alatt talán 5x volt rajtam.Én még 2500-ért vettem.Viszont úgy válassz méretet hogy a nadrág protektoros bőr fölé is felmenjen.Nekem már úgy szerintem nem tudom behajtani a térdem rendesen.
Egyrészest hát frász fog kenguruügetésben a leállósávon kiröhögtetni magát az ember.
Amit érdemes hozzá passzítani motoros boltban az valami esőcsizma és kesztyű.
De abból is valami olcsó.
Már elkelt a ruha.
Üdv
Z