Vettem már Tőle GP Pro-t...Frankónak tűnt, de eladtam...Most új szettet kell beszereznem. Motorline-nál lestoppoltam jófajta XPD XP-7R csimmát....Ha valakit érdekel és még nem tudja: Motorline-nál Sidi Vortice Lux (41-45-ig, hogy bassza meg nincs 46-os ) 59.900!
Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy hjc cl-st típusu sisakomhoz lehet e orrvédőt venni illetve hogy milyen árban mozognak ezek ha lehet,az enyémen nincs úgy vettem de ma láttam egyet abban viszont volt,az enyémen is van 3 kis lyuk létezne hogy oda kell becsatolni? Köszönöm a válaszokat !
Repüléstechnikai minőségű 3k fonott karbon
Kivehető és mosható ÖKOTEX antiallergén belső
Rugalmas napellenző, amely nehezen törik
Dupla D-gyűrűs titán pánt
M.A.R.O. Anti Rolloff rendszer
Súly: 850 +/- 50 gramm
Választható méretek: XS, S, M, L ,XL,XXL
ECE 22.05 biztonsági szabványnak megfelel
Eredeti ára: 124 ezer ft
AKCIÓS ÁRA:85 ezer ft
Az akció a készlet erejéig!
Rendelést követően az átfutási idő 7-10 nap.
Hasonló minőségű SixSixone Cross bukók O'Neil cross bukók akciósan! Érdeklődni lehet az e-mail címemen.
- „Paraszt” póló ÚJ
Fekete színű póló, „Paraszt” felirattal és traktor szimbólummal a mellkasán. Ideális ajándék a főnöködnek, haverodnak, testvérednek :) L-es méret. Teljesen új.
Ár: 1500 Ft
Szia! 22 ezerért bőven jó! A lexan az tök ugyanaz mint a pokikarbonát ha ez neked mond valamit... :) Annyi hogy ezek a sisakok nehezebbek,mint a kompozittal készült társaik. De ebben az árkategóriában szerintem jó választás.
Csak az amcsi cuccokkal az a baj hogy még az áfát is rányomják aztán egyből nem lesz olyan olcsó. Bár ha haver hozza akkor legalább a szállitás árát megúszod.
AGV GP1-es sisakra keresnék plexit. Ha valami oldalt, vagy személyt tudtok, ismertek, légyszi írjátok meg.
E-mail címemre is írhattok: ncs0513@freemail.hu
Louis-ban lehet kapni, ha nem jársz arra felé, vagy nincs a közeledben akkor a bázismotor árul louis-os dolgokat ott nézd meg:)
Teljesen új dobozzal, papírokkal, sisakzsákkal, pinlockkal eladó.
Anti-allergén 3D, mosható, cserélhető arcpárna;
Dupla-D gyűrűs csat;
Állítható szellőzők: állnál, homloknál, tarkónál ;
Páramentesítő pinlock, sisakzsák.
Súlya:1330 g.
A sisak Xxs-es méretű, párnacserével Xs-es vagy S-es méretre módosítható.
Nekik van Ezt én is csak árába tudom behozni.
Caberg V2R Zonda Bukósisakot keresek olyat ami a képen van.
Kérem akinek van az jelezzen!
Csak 850g! A kategória legkönyebb bukósisakja!
Repüléstechnikai minőségű 3k fonott karbon
Kivehető és mosható ÖKOTEX antiallergén belső
Rugalmas napellenző, amely nehezen törik
Dupla D-gyűrűs titán pánt
M.A.R.O. Anti Rolloff rendszer
Súly: 850 +/- 50 gramm
Választható méretek: XS, S, M, L ,XL,XXL
ECE 22.05 biztonsági szabványnak megfelel
Eredeti ára: 124 ezer ft
AKCIÓS ÁRA:85 ezer ft
Az akció a készlet erejéig!
Rendelést követően az átfutási idő 7-10 nap.
Hasonló minőségű SixSixone Cross bukók O'Neil cross bukók akciósan! Érdeklődni lehet az e-mail címemen.
Fekete színű póló, „Paraszt” felirattal és traktor szimbólummal a mellkasán. Ideális ajándék a főnöködnek, haverodnak, testvérednek :) L-es méret. Teljesen új.
Ár: 1500 Ft
tyt001@freemail.hu
70/6199777
AGV GP1-es sisakra keresnék plexit. Ha valami oldalt, vagy személyt tudtok, ismertek, légyszi írjátok meg.
E-mail címemre is írhattok: ncs0513@freemail.hu
Köszönöm!
Shoei XR 1000 (XXS) 100USD
Shoei Raid1 (XXL) 150USD
Shoei X-Spirit1 (?) 300USD
http://www.helmetexpress.com/c..." target="_blank">Bukók