Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A penészt ruhaneműből sajnos nem lehet rendesen kitisztítani, és egy sisaknál a hungarocel bélést is megtámadja. Szerintem kuka.
hát ha szerencséd van és kivehető a bélése (szivaccsal együtt ) akkor azt mosod mosod amig ki nem jön belőle a fertő... de sztem teljesen ugysem tudod kitisztitani... de ha kivehető a bélése akkor igen. De basszus hol tartod boros pincébe?
Üdv!Az embernek általában több sisakja van,mint feje!Én is elraktam az épp nem aktuális kalapokat.A minap lett volna utasom,veszem elő a kalapot,tiszta penész a belseje! Bal kézzel hátra,vagy van valami megoldás?
a kettő közül egyértelműen Berik (vagy Arlen Ness, azok kb egy árban vannak)
Sziasztok!

Most akarok bőrruhát venni.
Szerintetek Mugan vagy Berik?
Nekem alpin bionic vestem van és szívesen olvasnék egy összehasonlító tesztet a dainese hasonlójával....Maci kolléga árult itt pár hete egy nagyobb méretet, én rácsapnék....
Eladó SIDI vertigo motoros csizma, 39-es méret, 2x hordott, új állapot. 40.000Ft
ICON Legion üvegszálas sisak, "S" méret, 2x hordott, új állapot. 28.000Ft
Helló!
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Ha jó a méret ,árban megegyezünk.
Eladó egy használt SUOMY SPEC-1R versenybukósisak XS-es méretben, de 55 cm-es fejre is jó. Két apró horzsolás van.
A sisak karbon-kevlár külső héjszerkezetű, ezért csak 1300 gramm tömegű. Gyorskioldó dupla D-gyűrűs sisakzár, biztonsági plexizár található rajta. Ergonómikus kiképzéssel és szabályozható szellőzővel rendelkezik. A plexije páramentes. Továbbá kivehető, mosható, légáteresztő és antiallergén belső bélése van.
Eredeti dobozában, sisakzsákkal, orrvédővel jó állapotban eladó.
Tudtok ajánlani valami olcsó de csendes sisakot?
Nem konkrétan motoros. Munkavédelmi cucc eső ellen. Klasszisokkal olcsóbb, mint a motoros esőruha.
Ez komoly?
Ott is van ilyen?
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Mazsolmaany
Nem, nem volt. Autóbaleset volt.
Erről a sisakról mi a véleményetek?
http://www.hjc.hu/product_info...
Azért úgy meg ne vegyél bármit anélkül,hogy felpróbálod.
Én voltam a Shoxban,akartam venni kétrészes bőrruhát,170 centi vagyok,de az xs-es ruha is marha nagy volt rám,kb 100kg-os emberre való volt,azt mondták kisebb méret nincs.
De lehet,hogy másik fajta ruhánál meg jó a méretezés.
Baumaxx, vagy munkaruházati bolt
Ennyiért, vagy olcsóbban, újszerű márkásat is kapnál (Berik, Arlen Ness, stb), csak keresgélni kell. 60e-ért már lehet találni olyat, ami tényleg új állapotban van (persze eltarthat egy ideig, amíg találsz egy megfelelőt a méretedben, de érdemes).
Hali mindenkinek.
Nincs valakinek egyrészes esőruhája S-M-es méretben?
Üdv!Olcsóbb?!10e-ért vettem egy bőrnadrágot(nem rocker),szintén 10e-ért egy protektoros bőrdzsekit,4-5e-ért csizmát,mi baj lehet?!Böngészni kell a vaterát,pedig extrém méret vagyok!Gondoltam még egy gerincvédő,és passz.
- olcsóbb
Ennél nincs igen olcsóbb.Talán a rush M.
Esetleg shox használtan.Ennél olcsóbb nem nagyon van olcsóbb
ennyi
veszel egy használtat és kisikálod...
Szia!

Nálunk Zalaegerszegen van probiker új ruha szürke-fekete-fehér színben és van benne protektor is nem csak zseb neki!
Ára 59,900Ft.