hát ha szerencséd van és kivehető a bélése (szivaccsal együtt ) akkor azt mosod mosod amig ki nem jön belőle a fertő... de sztem teljesen ugysem tudod kitisztitani... de ha kivehető a bélése akkor igen. De basszus hol tartod boros pincébe?
Üdv!Az embernek általában több sisakja van,mint feje!Én is elraktam az épp nem aktuális kalapokat.A minap lett volna utasom,veszem elő a kalapot,tiszta penész a belseje! Bal kézzel hátra,vagy van valami megoldás?
Nekem alpin bionic vestem van és szívesen olvasnék egy összehasonlító tesztet a dainese hasonlójával....Maci kolléga árult itt pár hete egy nagyobb méretet, én rácsapnék....
Eladó egy használt SUOMY SPEC-1R versenybukósisak XS-es méretben, de 55 cm-es fejre is jó. Két apró horzsolás van.
A sisak karbon-kevlár külső héjszerkezetű, ezért csak 1300 gramm tömegű. Gyorskioldó dupla D-gyűrűs sisakzár, biztonsági plexizár található rajta. Ergonómikus kiképzéssel és szabályozható szellőzővel rendelkezik. A plexije páramentes. Továbbá kivehető, mosható, légáteresztő és antiallergén belső bélése van.
Eredeti dobozában, sisakzsákkal, orrvédővel jó állapotban eladó.
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Azért úgy meg ne vegyél bármit anélkül,hogy felpróbálod.
Én voltam a Shoxban,akartam venni kétrészes bőrruhát,170 centi vagyok,de az xs-es ruha is marha nagy volt rám,kb 100kg-os emberre való volt,azt mondták kisebb méret nincs.
De lehet,hogy másik fajta ruhánál meg jó a méretezés.
Ennyiért, vagy olcsóbban, újszerű márkásat is kapnál (Berik, Arlen Ness, stb), csak keresgélni kell. 60e-ért már lehet találni olyat, ami tényleg új állapotban van (persze eltarthat egy ideig, amíg találsz egy megfelelőt a méretedben, de érdemes).
Üdv!Olcsóbb?!10e-ért vettem egy bőrnadrágot(nem rocker),szintén 10e-ért egy protektoros bőrdzsekit,4-5e-ért csizmát,mi baj lehet?!Böngészni kell a vaterát,pedig extrém méret vagyok!Gondoltam még egy gerincvédő,és passz.
Most akarok bőrruhát venni.
Szerintetek Mugan vagy Berik?
ICON Legion üvegszálas sisak, "S" méret, 2x hordott, új állapot. 28.000Ft
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Ha jó a méret ,árban megegyezünk.
A sisak karbon-kevlár külső héjszerkezetű, ezért csak 1300 gramm tömegű. Gyorskioldó dupla D-gyűrűs sisakzár, biztonsági plexizár található rajta. Ergonómikus kiképzéssel és szabályozható szellőzővel rendelkezik. A plexije páramentes. Továbbá kivehető, mosható, légáteresztő és antiallergén belső bélése van.
Eredeti dobozában, sisakzsákkal, orrvédővel jó állapotban eladó.
Ott is van ilyen?
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Nem, nem volt. Autóbaleset volt.
http://www.hjc.hu/product_info...
Én voltam a Shoxban,akartam venni kétrészes bőrruhát,170 centi vagyok,de az xs-es ruha is marha nagy volt rám,kb 100kg-os emberre való volt,azt mondták kisebb méret nincs.
De lehet,hogy másik fajta ruhánál meg jó a méretezés.
Nincs valakinek egyrészes esőruhája S-M-es méretben?
Esetleg shox használtan.Ennél olcsóbb nem nagyon van olcsóbb
Nálunk Zalaegerszegen van probiker új ruha szürke-fekete-fehér színben és van benne protektor is nem csak zseb neki!
Ára 59,900Ft.