Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Újra nagy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Néztem magamnak egy motoros ruhát.(Az én pénztárcámnak nem a legjobb.De úgy gondolom hogy eléggé biztonságos.)
A pontos neve:- Six gear start bőrruha
A SHOX 2011-es katalógusában néztem. (Akinek megvan vagy meg tudná nézni a 16. oldalon van.)
Pontos ára 76.900Ft.
Leírnám ha nem baj hogy miket tud.
Kényelemért:
-kétrészes sport bőrruha marhabőrből, sztreccs betétekkel
-hálós béléssel
-cipzáras külső zsebek a dzsekin
Biztonságért:
-CE váll- és könyökprotektor
-térdnél kiegészítő külső protektorzseb "hard shell" protektorok részére
-ütéstompító cellák a kulcscsontnál
-gerincvédő púp a hátrészen
-térdkoptatóval
Ez a pontos leírása.
Nagyon szépen kérnék mindenkit hogy aki tudna nekem segíteni az írjon.
Kérésem az volna hogy milyen hasonló minőségű vagy legalább is hasonló tudású 2 részes bőrruhát tudnátok ajánlani olcsóbb áron?
Előre is nagyon-nagyon szépen köszönök mindent!
Remélem kapok választ a kérdésemre/kérésemre.
Üdvözlettel: Ambrus Lóránd "Egy ifjú motoros"
Üdv!Ennél a balesetnél volt gerincvédő rajtad?
Nekem két éve szilánkosra tört a 12 csigolyám, 7 mm el szükitette a gerinccsatornát azon a helyen, és mütét után 1 héttel lábra állítottak, a mai napig tudok járni. ugyhogy a gerincedet is összefoltozzák, ha nagyon akarják.
mondjuk az más kérdés, hogy ha a helyszinen megprobálok felülni, akkor most nem kéne motoroznom :S
vigáyzzatok magatokra
Csak azért van, akinek a teljes felszerelésére jut annyi, amennyibe egy ilyen kerül. (bár nyilván használtan is érdemes nézegetni!)
Én mondjuk egy gerincvédőn nem spórolnék....
Se sisakon.Ha kezed-lábad eltörik azt összerakják-de a gerinceddel és a fejeddel nem sok mindent tudnak csinálni!
Én szintén Forcefield-et használok és akcióban 25-ért meg lehet kapni,sőt vki hirdetett itt 20-ért is újakat ha jól tévedek.
Gerincprotiból a Forcefield és a Dainese az abszolút favorit, ha sok pénzed van, akkor olyat vegyél. Olcsón meg lehet kapni a célnak megfelelő gerincprotikat is, mondjuk ez itt messze a legjobb árban van:
link
Nem olyan kényelmes mint a top márkák, de ár/érték arány szempontjából a legjobb.
kabát alá, poló fölé
vállpánt állítható, tépőzáras a gyomornál
farokcsonttól csigolyáig(seggtől nyakig)
bikers13 16 ker, de közvetlenül a gyártótól is lehet
puha és felveszi a görbe hátam formáját
nem olcsó
én mellkasvédővel együtt vettem 36 e ft-ért
Helló!

Erről a csizmáról van valakinek tapasztalata?
SWIFT TORSION-X

Előre is köszi
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Ningy rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de szerintem M-es méret.
Ár:20000Ft
06303210309
Üdv!Mesélj róla!Kabát alá vagy fölé?Milyen a rögzitése?Mibe kerül?Hol vetted?Stb.Köszi!Te megértetted mit kérdezek.
üdv

nekem forcefield van és eszméletlen kényelmes, nem is érzem hogy rajtam van. de ez is beizzadós..
Halihó egy olyan kérdésem lenne hogy Airoh Dome sisakba milyen szemüveg jó mert az én scottom nem fér bele
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
rakhatnál fel róla képet
Eladó a protektor ingem. Van rajta gerincvédő, vesevédő, alkar-felkar védő, vállvédő, mellkasvédő. 1 kis hajszálrepedés van a hátulján. Az ára 10.000ft
Üdv Urak!Gerincvédőről mit kell tudni?Kinek mekkora,kivitele,komfortja,mittudom milye?Valamikor volt Dainese-m még nyugatnémet márkáért. Akkoriban nem volt ilyen dömping.
Köszi szépen, ma megérkezett a csizma szerencsére.
Eladó!
Dainese T3 bőrruha 52-es piros-fekete-szürke(horzsolás az alkaron)
25.000 forint
Suzuki hátizsák hibátlan állapotban 12.000 forint
Alpinestars cross mez XL-es 10.000 forint
UFO cross nadrág 34-es 5.000 forint
Esőruha 10.000 forint
Scott kisméretű cross kesztyű 5.000 forint
Dainese 42-es csizma (orrszakadással) 10.000 forint
Nokia N97-es dobozában, karcosodás elleni fólia+tükörfólia+1 tükörfólia,füllhallgató ,adatkábel,töltő 45.000 forint
EMAIL: richard.horv@gmail.com
TELEFON: 0630/3919798
Én már akartam venni Forma csizmát ettől az embertől, de amikor felhívtam, akkor kiderült, hogy többért adja, mint az aktuális ára volt a Superzoneban... De ez lehet, hogy egyedi eset.
nem a sisaké...mégis kaptam volna már egy másikat is(nem subit ugyan) ennyiért...
és 5. éves a kalap....de most nem fér bele egy csere...
jah....így már értem
Akkor nem a sisak hibája
Van ez így az AGV-mel én is karcoltam az aszfaltot.
ne is kérdezd...
az egyik a ringen esett lett a tükörről, ez a mostani a garázsban, az elsőt cserélték mert gyári hibás volt, a negyedikkel meg az aszfaltot nyaltam fel....
Mit csinálsz vele? Eszed?
na közben euromotort felhívtam, 12300ért van nekik, amiben nincs pinlock, de az van az enyémben majd átteszem...
basszus ez lesz a 4. plexim