Sziasztok!
Újra nagy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Néztem magamnak egy motoros ruhát.(Az én pénztárcámnak nem a legjobb.De úgy gondolom hogy eléggé biztonságos.)
A pontos neve:- Six gear start bőrruha
A SHOX 2011-es katalógusában néztem. (Akinek megvan vagy meg tudná nézni a 16. oldalon van.)
Pontos ára 76.900Ft.
Leírnám ha nem baj hogy miket tud.
Kényelemért:
-kétrészes sport bőrruha marhabőrből, sztreccs betétekkel
-hálós béléssel
-cipzáras külső zsebek a dzsekin
Biztonságért:
-CE váll- és könyökprotektor
-térdnél kiegészítő külső protektorzseb "hard shell" protektorok részére
-ütéstompító cellák a kulcscsontnál
-gerincvédő púp a hátrészen
-térdkoptatóval
Ez a pontos leírása.
Nagyon szépen kérnék mindenkit hogy aki tudna nekem segíteni az írjon.
Kérésem az volna hogy milyen hasonló minőségű vagy legalább is hasonló tudású 2 részes bőrruhát tudnátok ajánlani olcsóbb áron?
Előre is nagyon-nagyon szépen köszönök mindent!
Remélem kapok választ a kérdésemre/kérésemre.
Üdvözlettel: Ambrus Lóránd "Egy ifjú motoros"
Nekem két éve szilánkosra tört a 12 csigolyám, 7 mm el szükitette a gerinccsatornát azon a helyen, és mütét után 1 héttel lábra állítottak, a mai napig tudok járni. ugyhogy a gerincedet is összefoltozzák, ha nagyon akarják.
mondjuk az más kérdés, hogy ha a helyszinen megprobálok felülni, akkor most nem kéne motoroznom :S
vigáyzzatok magatokra
Én mondjuk egy gerincvédőn nem spórolnék....
Se sisakon.Ha kezed-lábad eltörik azt összerakják-de a gerinceddel és a fejeddel nem sok mindent tudnak csinálni!
Én szintén Forcefield-et használok és akcióban 25-ért meg lehet kapni,sőt vki hirdetett itt 20-ért is újakat ha jól tévedek.
Gerincprotiból a Forcefield és a Dainese az abszolút favorit, ha sok pénzed van, akkor olyat vegyél. Olcsón meg lehet kapni a célnak megfelelő gerincprotikat is, mondjuk ez itt messze a legjobb árban van: link
Nem olyan kényelmes mint a top márkák, de ár/érték arány szempontjából a legjobb.
kabát alá, poló fölé
vállpánt állítható, tépőzáras a gyomornál
farokcsonttól csigolyáig(seggtől nyakig)
bikers13 16 ker, de közvetlenül a gyártótól is lehet
puha és felveszi a görbe hátam formáját
nem olcsó
én mellkasvédővel együtt vettem 36 e ft-ért
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Ningy rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de szerintem M-es méret.
Ár:20000Ft
06303210309
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Eladó a protektor ingem. Van rajta gerincvédő, vesevédő, alkar-felkar védő, vállvédő, mellkasvédő. 1 kis hajszálrepedés van a hátulján. Az ára 10.000ft
Üdv Urak!Gerincvédőről mit kell tudni?Kinek mekkora,kivitele,komfortja,mittudom milye?Valamikor volt Dainese-m még nyugatnémet márkáért. Akkoriban nem volt ilyen dömping.
Én már akartam venni Forma csizmát ettől az embertől, de amikor felhívtam, akkor kiderült, hogy többért adja, mint az aktuális ára volt a Superzoneban... De ez lehet, hogy egyedi eset.
ne is kérdezd...
az egyik a ringen esett lett a tükörről, ez a mostani a garázsban, az elsőt cserélték mert gyári hibás volt, a negyedikkel meg az aszfaltot nyaltam fel....
Újra nagy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Néztem magamnak egy motoros ruhát.(Az én pénztárcámnak nem a legjobb.De úgy gondolom hogy eléggé biztonságos.)
A pontos neve:- Six gear start bőrruha
A SHOX 2011-es katalógusában néztem. (Akinek megvan vagy meg tudná nézni a 16. oldalon van.)
Pontos ára 76.900Ft.
Leírnám ha nem baj hogy miket tud.
Kényelemért:
-kétrészes sport bőrruha marhabőrből, sztreccs betétekkel
-hálós béléssel
-cipzáras külső zsebek a dzsekin
Biztonságért:
-CE váll- és könyökprotektor
-térdnél kiegészítő külső protektorzseb "hard shell" protektorok részére
-ütéstompító cellák a kulcscsontnál
-gerincvédő púp a hátrészen
-térdkoptatóval
Ez a pontos leírása.
Nagyon szépen kérnék mindenkit hogy aki tudna nekem segíteni az írjon.
Kérésem az volna hogy milyen hasonló minőségű vagy legalább is hasonló tudású 2 részes bőrruhát tudnátok ajánlani olcsóbb áron?
Előre is nagyon-nagyon szépen köszönök mindent!
Remélem kapok választ a kérdésemre/kérésemre.
Üdvözlettel: Ambrus Lóránd "Egy ifjú motoros"