Hello!
Most szeretnék ruhát vásárolni. Ez lesz az első ruhám. Nézegettem a netet és rátaláltam a "Míves motor"-ra. http://www.sportmotor.hu/tagok... Van valakinek tapasztalata az általuk készített ruhákkal kapcsolatban? Árban nagyon jók. De az még nem minden. Előre is köszönöm a válaszokat.
sziasztok
a sisakomat szeretném elcserélni egy CROSS sisakra vagy készpénzé tenni
a sisak egy OSBE RUFUS M-es méretű alig használt nagyon jó állapoban lévő sisak max 10x használt az állrész lecsatolható a sisakról
gyári doboza megvan valamint sisakzsák
Eladóvá vált komplett krossz felszerelésem:D Airoh Dome bukó(piros-fehér,DD csatt, kivehető, mosható, antiallergén bélés) dobozával, bukózsákjával és szemüveggel-25.000Ft, USA cross mezem és gatyám-15.000Ft, Protektoringem(mell,gerinc,vese,váll,könyök,alkar,felkarvédős)-12.
000Ft. Jó állapotban vannak, nincsenek ragasztva-varrva. A protektoring hátulján van 1 kis hajszálrepedés, de azon kívül semmi baja. Képeket e-mailben küldök.
Sziasztok.Szétkopik a nadrágom,melyik textilnadrágot érdemes megvenni ami tényleg 100%-ig vízálló és tényleg szellőzik?
A mostani Rukka volt,de "kicsit"drága....
hello.kulon a dzseki nem elado,amugy a komplett kombi ära 42000ft plusz posta 1980ft,de ha komolyan erdekel,akkor postäval egyutt 42000 ft ert elado kompletten.
Lenne egy eladó cordura dzseki és nadrágom, ha valakit esetleg érdekelne.
Pharao női cordura nadrág Xs-es méretű. Párszor használt, megkímélt hibátlan állapotban eladó új nadrág vásárlása miatt eladó.
Kivehető béléssel, övcsattal, állítható deréktépőzárakkal (kb.+-3cm), dzsekihez kapcsolható cipzárral, és gombbal is. Belül térdprotektorral, kívül bőrtérdvarrással. Térd alatt és felett tépőzárral, lábszárán cipzárral állítható méretre. Combján cipzárral állítható szellőzővel, fenekén csúszásgátlóval.
ÁRA:22.500 ft.
Flm Air Mesh Greyhound xs-es méretű női cordura dzseki. Egyszer használt hibátlan állapotban méretprobléma miatt eladó.
Gerinc-könyök-váll protektorral, karon három méretre patenttal állítható, derekán tépőzárral +-5cm-t állítható. Külső és belső zsebekkel, fényverőcsíkokkal. Nadrággal összecipzározható.
ÁRA: 22.500 ft.
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Ningy rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de szerintem M-es méret.
175cm-es 75 kg-os emberre jó!
Ár:20000Ft
06303210309
Most szeretnék ruhát vásárolni. Ez lesz az első ruhám. Nézegettem a netet és rátaláltam a "Míves motor"-ra. http://www.sportmotor.hu/tagok... Van valakinek tapasztalata az általuk készített ruhákkal kapcsolatban? Árban nagyon jók. De az még nem minden. Előre is köszönöm a válaszokat.