Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Most szeretnék ruhát vásárolni. Ez lesz az első ruhám. Nézegettem a netet és rátaláltam a "Míves motor"-ra. http://www.sportmotor.hu/tagok... Van valakinek tapasztalata az általuk készített ruhákkal kapcsolatban? Árban nagyon jók. De az még nem minden. Előre is köszönöm a válaszokat.
sziasztok
a sisakomat szeretném elcserélni egy CROSS sisakra vagy készpénzé tenni
a sisak egy OSBE RUFUS M-es méretű alig használt nagyon jó állapoban lévő sisak max 10x használt az állrész lecsatolható a sisakról
gyári doboza megvan valamint sisakzsák
S-es méretű.
Eladóvá vált komplett krossz felszerelésem:D Airoh Dome bukó(piros-fehér,DD csatt, kivehető, mosható, antiallergén bélés) dobozával, bukózsákjával és szemüveggel-25.000Ft, USA cross mezem és gatyám-15.000Ft, Protektoringem(mell,gerinc,vese,váll,könyök,alkar,felkarvédős)-12.

000Ft. Jó állapotban vannak, nincsenek ragasztva-varrva. A protektoring hátulján van 1 kis hajszálrepedés, de azon kívül semmi baja. Képeket e-mailben küldök.
Baszki hogy megöregedtél
Szia!
Milyen méret?
HJC CS-R1 Samurai MC5

2 éves sisak újszerű állapotban, sérülésmentesen eladó sisakzsákkal együtt.

Ár: 15.000.-
Sziasztok.Szétkopik a nadrágom,melyik textilnadrágot érdemes megvenni ami tényleg 100%-ig vízálló és tényleg szellőzik?
A mostani Rukka volt,de "kicsit"drága....
általában s...ha kicsi lenne hagyd ott a picsába mert valszeg okosabb nálad..ha meg nagy egy két nevelő célzatú füles után ugyis jo lesz
hello.kulon a dzseki nem elado,amugy a komplett kombi ära 42000ft plusz posta 1980ft,de ha komolyan erdekel,akkor postäval egyutt 42000 ft ert elado kompletten.
Üdv!Külön a bőrdzseki eladő?Ha igen hol lehet felpróbálni,és mennyibe kerülne?
Elado Streetfighter férfi borkombi 58-as dzsekivel, 56-os nadrággal. Könyök-, váll-, gerinc-, térdprotektorral tökéletes állapotban eladó. Külso - belso zsebekkel, a nadrág a dzsekivel összecipzározható. Kb.: 175-185magas, 85-95kg-os emberre megfelelo méret.

Ugyan itt: Firefox uj cordura dzseki,M-es méret, kivehetö béléssel, väll-hät-könyök protektorral. Nadräggal összecipzärozhato. Deréknäl tépözärral ällitható
Kivéve ha az S-es fejhez 2XL-es arc társul!
hello

Sztem a legegyszerűbb ha leméritek, és szerintem általában 0,5-1cm-rel kisebb sisak kell. Legalábbis nekem eddig így volt.

Amugy van két eladó kupakom Nolan N62 Xs-es, Shoei Xr1000 Xxs-es
Hello!

Lenne egy eladó cordura dzseki és nadrágom, ha valakit esetleg érdekelne.

Pharao női cordura nadrág Xs-es méretű. Párszor használt, megkímélt hibátlan állapotban eladó új nadrág vásárlása miatt eladó.
Kivehető béléssel, övcsattal, állítható deréktépőzárakkal (kb.+-3cm), dzsekihez kapcsolható cipzárral, és gombbal is. Belül térdprotektorral, kívül bőrtérdvarrással. Térd alatt és felett tépőzárral, lábszárán cipzárral állítható méretre. Combján cipzárral állítható szellőzővel, fenekén csúszásgátlóval.
ÁRA:22.500 ft.

Flm Air Mesh Greyhound xs-es méretű női cordura dzseki. Egyszer használt hibátlan állapotban méretprobléma miatt eladó.
Gerinc-könyök-váll protektorral, karon három méretre patenttal állítható, derekán tépőzárral +-5cm-t állítható. Külső és belső zsebekkel, fényverőcsíkokkal. Nadrággal összecipzározható.
ÁRA: 22.500 ft.

Együtt 40.000 ft-ért elvihető.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...

Frankó kupak, sajnálom is mert ilyen csendes sisakom még nem volt eddig de pont annyival nagyobb, mint kéne, hogy tempónál már mozdul a fejemen.

30000Ft-ért megválnék tőle.

http://www.bazismotor.eu/1/23/...
Bázismotornál 62eFt.
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Ningy rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de szerintem M-es méret.
175cm-es 75 kg-os emberre jó!
Ár:20000Ft
06303210309
boltba megmérik a fejét és akkor biztos jó lesz
A lányok 90%-ára az "S" méretű sisakok passzolnak. De azért ha fix barátnőd lesz, vegyél egy rávaló sisakot...
az attól függ mekkora feje van
Barátnőiteknek milyen méretű sisakot vettetek? S-es csak passzolna a legtöbb csajra, nem? :D
olcsó csizma
link
Gsx-r póló, hímzett gsx-r mintával.

http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
Köszönöm,a gugli ténleg k.jó!Papirdobozban volt Csakhogy ott száritottuk a ruhákat is.
Mielőtt elhajigálnál magadtól néhány ezer forintot, azért "a penész eltávolítása ruháról" varázsigét én beírnám a gugliba.