Nekem raftingos felsőm van. Ez tulajdonképpen egy kapucni nélküli belebújós esőkabát. Mivel nincs cipzárja, így nincs gyenge pontja ahol beázhat. Hátránya, hogy kicsit nehéz fel és levenni a motoros kabátra.
Dechatlonban vettem, volt vagy 4ezer forint..
Esőnadrágot pedig munkaruházati boltban vettem, adtak hozzá esőkabátot is de így se volt több 3ezer forintnál. Állítólag a kabátja sem ázik be motorozásnál, a cipzáros mivolta ellenére sem (máson láttam már ilyet, megkérdeztem) ,de én nem próbáltam.
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Ha már a labancokon keresztül mész, inkább a Louis-ba ugorj be... Nézd meg az akciós Airoh kupakokat. Ha nem ismered a márkát, nézegess idei GP-s képeket (Dovi, Iannone, Terol, Barbera....;-)
Eladó egy használt de kifogástalan állapotban lévő TCX Combat 42-es csizma. A csizma 41; 41,5-es lábra jó! Ahogy a képeken is látszik tökéletes állapotban van, nincs rajta repedés, szakadás csatjai megvannak és hibátlanul működnek! Nekem a lábfejnél szorít ezért eladó.
Szia!
Nagyon köszi, jövő hét csütörtökön megyünk a Vasért Németország déli csücskébe és közben terveink szerint visszafelé megállunk az Osztrákoknál, itt: http://www.hein-gericke.at/hel...
Persze, ha van jobb tanács, örömmel fogadom, itt nem találtam FG 15-öt és itt sincs fenn minden sisak, közeben bújom a fórumokat is :D
Elsőről sosem hallottam, gondolom noname kínai kupak...
A Kiwi 20-30 éve baró cucc volt, azóta nem láttam újat sem boltban sem versenyzőkön. A Nolan és a HJC más kategória. Előbbi nívós márka és rengetegen viselik a GP-ben vagy SBK-ban is bár nem az N61-et...(lásd Stoner). A HJC elvileg Shoei koppintás, de sok rosszat nem hallottam róla... Én a helyedben (ebben az árkategóriában) innen választanék egy HJC FG-15-öt... http://lidsdirect.co.uk/HJC-He...
Sziasztok!
Mi a vélemény az alábbi bukó gyártókról, bármit, örömmel fogadok...
Takai, HJC, Kiwi, nolanból egy típus
(Takai M05-SV és Nolan N61 érdekel leginkább)
Nekem raftingos felsőm van. Ez tulajdonképpen egy kapucni nélküli belebújós esőkabát. Mivel nincs cipzárja, így nincs gyenge pontja ahol beázhat. Hátránya, hogy kicsit nehéz fel és levenni a motoros kabátra.
Dechatlonban vettem, volt vagy 4ezer forint..
Esőnadrágot pedig munkaruházati boltban vettem, adtak hozzá esőkabátot is de így se volt több 3ezer forintnál. Állítólag a kabátja sem ázik be motorozásnál, a cipzáros mivolta ellenére sem (máson láttam már ilyet, megkérdeztem) ,de én nem próbáltam.