Eladó egy használt SUOMY SPEC-1R versenybukósisak XS-es méretben, de 55 cm-es fejre is jó. Két apró horzsolás van.
A sisak karbon-kevlár külső héjszerkezetű, ezért csak 1300 gramm tömegű. Gyorskioldó dupla D-gyűrűs sisakzár, biztonsági plexizár található rajta. Ergonómikus kiképzéssel és szabályozható szellőzővel rendelkezik. A plexije páramentes. Továbbá kivehető, mosható, légáteresztő és antiallergén belső bélése van.
Eredeti dobozában, sisakzsákkal, orrvédővel jó állapotban eladó.
Irányára 23.000 Ft.
Van még egy Dainese Protektoring S-M méretben. Alig használt, kiváló állapotban.
Irányára 20.000 Ft.
Üdv Mindenkinek!
Tippeket szeretnék kérni sport-túra csizma vásárláshoz!
42-43-as lábam van, a vádlim viszont 45 cm átmérőjű (bőrnadrágban kb plusz 1 cm) így egyik csizma sem érte még be amiket felpróbáltam. Szeretnék segítséget kérni, ajánljatok nekem valamit :/
Hali. Eladó egy SHOEI RAID II OBELISK M-es bukósisak ajándék áron. 23e ft. 3-4 apró leverődés, egyébként rendben van. Csak a zajcsökkentő nyakörv+bogárháló volt 10e ft. Link: http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Hali!
Eladó 50-es méretű Berik bőrkabátom. Nincs szakadás rajta, kisebb csúszás nyom van a bal könyök részen, ami nem észrevehető.
Kinőttem sajna azért válok meg tőle, pedig szívesen hordanám még, mert semmi baja és kényelmes, jó választás volt
Ára: 30 ezer ft. Újonnan 65 volt. Nem alkuképes, gyere el és próbáld fel. Én 185 cm és 75-80 kiló.
Köszi kaxer! De már megváltozott a helyzet. Nem veszek textil dzsekit.
Kaptam egy Lucky Strike bőrkabátot. De abba viszont protektorok kellenének, ugyanis az hiányzik belőle. Váll, könyök, gerinc.
Nincs valakinek jó áron eladó véletlenül? A kabát 3XL-es, bár nem tudom, hogy a protektorok mérete változik-e.
cserélném vadiúj protektoros kabátomat egy vagy kétrészes börruhára
olyan 183 cm magas és 78-80 kg-os vok
a kabát egy x-element level 3-as kabát L-es méretű csak felpróbálva volt 1x
kivehető termo béléssel és kivehető eső béléssel +könyök váll és hát protektorral
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Ningy rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de szerintem M-es méret.
175cm-es 75 kg-os emberre jó!
Ár:20000Ft
06303210309
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Eladó a képen látható Kawa zöld / fekete / fehér színösszeállítású , bőr, full protektoros motoros kabát!
Mérete L-es
Márkája Texland, szellőző rendszerrel. (több helyen perforált (lyukacsos) a bőr: karok, derék, illetve a hát derék részén van cipzárral nyitható kb 10 cm-es szellőző nyílás 2 db)
Mérete 40-es (L-es)
Eredeti ára: 189 € ~ 52 000,- Ft
ÚJ! 48-as méretű egy részes bőr kombi Hein Gericke
ehát a bőr ruha a Hein Gericke HGR a sorozatból (Hein Gericke Racing).
Ez a kombináció egy darabból áll, tehát egy részes, nagy kényelmi és biztonsági funkciókkal rendelkezik:
- Színe: fekete, fehér és kék
- Mérete 48-as
- A vékony magas embere jó körülbelül 180 cm magassággal...
- használatlan ÚJ!
- Eredeti ára: 799, - € ~ 216 000,- Ft
- Pályázásra és utcai motorozásra egyaránt alkalmas
funkciók:
- Aerodinamikai púppal rendelkezik (kis púp, nem olyan hatalmas...)
- Stretch panelek a mozgás zónákban
- Dupla bőr a váll, könyök, fenék, csípő és térd részeken
- Extra padding a vállaknál és a karoknál
- Cipzár, gumi markolattal
- Tépő záras felület a térd környékén a koptatóknál (a koptatók is az aukció része)
- Kivehető és mosható bélés
- A szellőzés biztosítása érdekében a légbeömlők (szellőzők) a vállaknál és a combokon
- Perforált bőr a mellkason
anyaga:
- 1,2 mm vastag, marhabőr
Védőfelszerelés:
- CE-védelem
- Könnyű hát protektor
- Hiprotec CE Rotektoren a váll, könyök és térd részeken
- Protektorenhüfttaschen a Hein Gericke hip védők
- Biztonságos-biztonsági varratok (dupla varrásos)
(Full protektoros)
Érden vagyok honos, XXL-es, ami 56-58-as méretnek felel meg. Egy bő szezont használtam, aztán "buktamentesen" raktam le, jött a komojabb ruha. Én 186 vagyok, 98 kiló, rám pont jó. Ha kell a nadrág is meg van úgy 32-é viheted
Bár nekem nem ruhám, "csak" egy gerincprotektorom van tőlük,de az teljesen megérte az árát,kényelmes,a gumik erősek,nem engedtek még el,a tépőzárak is fognak rendesen, ár-érték arányban szerintem nagyon jó cuccokat gyártanak! Amikor vettem a protektort láttam a kabátokat is,és egyáltalán nem néztek ki bóvlinak! (persze az alsó árkategóriához kell mérni mindent) Szerintem ha teheted és pesti vagy,mindenképp hívd fel őket,nézd meg,próbáld fel!
A sisak karbon-kevlár külső héjszerkezetű, ezért csak 1300 gramm tömegű. Gyorskioldó dupla D-gyűrűs sisakzár, biztonsági plexizár található rajta. Ergonómikus kiképzéssel és szabályozható szellőzővel rendelkezik. A plexije páramentes. Továbbá kivehető, mosható, légáteresztő és antiallergén belső bélése van.
Eredeti dobozában, sisakzsákkal, orrvédővel jó állapotban eladó.
Irányára 23.000 Ft.
Van még egy Dainese Protektoring S-M méretben. Alig használt, kiváló állapotban.
Irányára 20.000 Ft.
Érdeklődni E-Mailben lehet:
tibor.nacsa(kukac)gmail(pont)com