Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, ezt találom soknak...:((
arró lemaradtál
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Nagyon sokat segítettél!
Hát érdemes sok mindenen elgondolkozni.
Köszönöm még 1X.
Hát szerintem robogóra ugyanolyan ruha kell, mint nagy motorra. 70-el esni ugyanúgy lehet halálos. Egy jó sisak mindenképpen alap, de protektoros öltözék nélkül badarság száguldozni. Ha nem is kell full-verseny sisak egy robogóra, de üvegszál/karbon/kevlár/kompozit héj ma már alap szerintem. Talán nem kell, hogy űber spéci a légelvezetése, de mindenképpen minőségi, neves gyártó termékét vedd. Az AGV is ilyen, amit néztél jó sisak. Nekem korlátozott tapasztalatom van AGV-vel, gyakorlatilag TiTech-et próbáltam (csúcskategória) és S4-et (3 évest). A Titech hozta amit kell, nagyon jó volt, de a 3 éves S4... hát elég pusztulatul nézett már ki. Struktúrálisan biztos rendben volt, de már látszott belülről a kora; ki volt nyúlva, használatos volt a szíja, pedig egy haverom viselte, aki nem volt egy tróger. Alapjában véve hasonló volt a gondom a Nolan és X-Lite cuccokkal is; hamar öregszenek az anyagok. Utóbbi időben megfordult pár sisak a kezemben és szerintem egyértelműen a SHOEI és ARAI az úr a piacon (no jó, még a SHARK is frankó!). Dehát mindenkinek más az igénye, nekem ezek jöttek be.

És gondolkodj el a bőrruhán. Tudom, hogy nyáron meleg, télen hideg, meg nehéz, meg zűrös néha viselni, DE a tudomány mai állása szerint még mindig ez véd a legjobban. Kesztyűvel és csizmával. Sokba kerül? Hát igen, de amikor a bokádat, vagy bármelyik végtagodat amputálják, utólag már egész elfogadhatóvá válik egy alacsony-közép kategóriás felszerelés ára is. Egyébként egy jól perforált bőrcucc jobban szellőzik, mint egy cordura (persze nem véd az esőtől). Nekem is van cordura hidegre, esőre.

Az utóbbi időben szereztem bőrruhákat, sisakokat főleg németből és már egész olcsón fel lehet öltözködni minőségi használt ruhából. Tudom, sokan nem hajlandóak felvenni más levetett göncét, de egy bőrruha 5-10 év után is szinte ugyanazt tudja, mint új korában, a sisakok nagy részének belsejét meg ki lehet szedni és mosni (azt viszont nem érdemes régit venni, mégha kompozit is!). Én le merem írni, hogy bőrruhámat 28e-ért vettem (FLM két részes full prot, 3éves), sisakom ARAI (35e 2 éves), csizmám Oxtar TCS 20e volt (2x használt, nagy mákkal behúzott stuntos srác nem tudott benne váltani rendesen), a kesztyűt speciel én is újonnan vettem Alpinestars GP Plus (25e, de lehet 30e, már nem emléxem) és Lidl vesevédő 2e körül. Ezek full jó minimum közép kategóriás cuccok összesen 110e-ért... újonnan mit kapsz ezért? 1 új alsó-közép kategóriás bőrruhát.

Csak idő kérdése megtalálni/összevásárolni egy jó kombinációt frankó áron. Dehát mindenkinek ott a lehetőség ugyanezt megvenni kb. 300e-ért és azt is megértem. Én is inkább újat vennék!

Bocs, ha sokat hadováltam!
Sziasztok! Rendeltem egy csimmát magamnak és érdekelne, hogy rendelt-e valaki közületek már ettől az emberkétől.

Hétvégén nyílt nap és nincs csizmám eddig.

Talán holnap megjön, de őszintén szólva herótom van az utávételtől... Jártam már úgy, hogy kamuzott az eladó.
Icon legion üvegszálas sisak S méret: 28000Ft
Sidi vertigo csizma 39-es méret: 40000Ft
gerincprotektor: 8000Ft
A-pro bőrkesztyű S méret: 10000Ft
Mindegyik 2x használt, lényegében új állapotú.
telón keressetek (adatlap)
Szia
Pohi, GP pro kesztyűd nem lesz mostanában? még mindig 20ér méred?
Én robogóval feszt összetöröm magam, szóval kell arra ruha ha hasonlóan jól motorozol .

Térd és könyökvédő nem árt, na meg egy motoros cipő vagy csizma.

Persze van aki minden nélkül megy csak sisakban, néha még a nélkül is.

Szerintem döntsd el magadban mennyire vagy vad robogós, mennyire forgalmas veszélyes úton jársz és ez után vásárolj be. Más is lehet lüke a közlekedésben, nem kell neked hibáznod.....megteszik mások.
Nem nagyon van olcsóbban:

link

16-ért találtam legolcsóbban után gyártottat.
Hali!
schuberth s1re keresek olcsóért plexit..lehet jó állapotú használt is. van valakinek ötlete merre érdemes? 18ezret nem adnék érte...
Sziasztok!
Kérdésem volna hozzátok!
Utcai motorozáshoz milyen felszerelést ajánlanátok?
Robogózni szeretnék. (Gilera DNA-n)
Bukót néztem csak mert szerintem robogózáshoz nem kell 2-3-száz-ezer forintos bőrruha. Bár....
Szóval csak bukót néztem. Egy AGV K4 Torque típusú sisakot.
Tudom hogy nem a legolcsóbb de nekem a fejem megér ennyit...!
Szóval kérdezném tőletek először is hogy alkalmas-e ez a sisak robogózáshoz.Másodszor pedig ha ajánlanátok felszerelést robogózáshoz mi volna az? (Csak ami feltétlenül szükséges.)
Köszönöm nektek előre is!
Szevassztok!
Üdv.: Ambrus Lóránd "Egy ifjú motoros"
Sziasztok!

Van két nagyon tuti L-es (59-60cm) ARAI sisakom és az egyiket eladnám. Nekem mindkettő nagyon bejön és tetszik. ARAI Condor a fekete-ezüst csillagos (2éves), ARAI Chaser (1.5 éves) az ezüst-kék sas mintás. Mindkettő nagyon-nagyon szép. Ár: 45e és 50e ft. Van még bogárhálóm állhoz, ha kell kicsi pénzért. Itt vannak a nagyfelbontású képek.

http://www.kepesmotor.hu/zart_...
...elég az Isten
Üdv! Lenne egy cserélendö 2részes bőrruhám. FrankThomas márkájú a cuccos gyakorlatilag hibátlan állapotban cserélném 1részes bőrruhára. Méretei.: Kb.175-185cm, 80-90kg közötti emberekre jó! Az egyrészes is hasonló méretben érdekel a 2 részes értéke 140eFT. körül mozog árában cserélném!

Érdeklödni az adatlapomon található elérhetöségeken lehet!
Istenkirály vagy, kösz :)
Tök vagyok a crosshoz, de a Pardi honlapján láttam tegnap Alpinestars csizmákat 10-20-40%-kal leértékelve...
Talán találsz valamit...
http://www.pardi.hu/shop/akcio...
Üdv.
Jó állapotú, esetleg új cross, sm csizmát keresek.
46-os méret.
fekete-fehér szín.
Eladóvá vált a protektoringem(10.000ft) és a cross ruhaszettem(15.000ft). Mind a 2 kiváló állapotú, nem zakadt, nem varrott. A protektor hátán van 1 hajszálrepedés, de nem komoly a dolog. Csereajánlatokat meghallgatok:D
Köszi.akkor nem férek bele!
Szia!
Rám méretben sem igazán passzolt, de a bátyámon már sokkal jobban állt, ő ~185cm magas és 80 kg. Szóval én azt mondanám, hogy a ruha 185-190 cm és 80-90 kg "adottságokkal" rendelkező egyénre jó!
Ave
Szia!Azt látom hogy XL-es,de te mekkora vagy?Vagy a ruha?Derék,mell,karhossz,vállszélesség,stb?Köszi!
Arpilia Racing Team Xs-es méretű dzseki papírjaival együtt eladó. Ára: 9.000 Ft,
Univerzális neoprém motoros maszk. Ára: 2.000 Ft,
Gyerek Harley Davidson póló. Ára: 1.500 Ft,
Racing Team overál S-M méretű. Ára: 3.500 Ft.
Női bőrnadrág: 38-40-es méret tökéletes állapotban szekrénybe volt tárolva. Ára: 5.000 Ft,
Női bőrmellény: 38-40-es méret teljesen új. Ára: 3.000 Ft,
Wesco csizma: 39-es jó állapotban: Ára: 4.000 Ft,

Együtt 10.000 Ft-ért elvihető.
Ha van amerikás haver, itt 300 dolcsiért megveheted....
http://www.extremesupply.com/p...
Előkotortam a szekrény mélyéről rég nem használt "tanuló bőrszerkómat" ( ez meg is látszik rajta... ) azóta van másik, úgyhogy kispénzért elpasszolnám!
itt tudjátok megnézni