Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Spyke Női 2 részes bőrruha 38-as méret

Eladó a képen látható SPYKE by Rino két részes motoros bőrruha (kombi).

Kabát mérete: 38
Nadrág mérete: 38-as

A kabát rendelkezik váll, könyök, alkar és gerinc protektorral.
A nadrágban van csípő és térd protektor!

A ruha használt, de tisztított és igen jó állapotú!
Nem szakadt, nem lyukas, nem büdös!
Ára: 80 000,- Ft
Valamennyire alku képes!

Eredeti ára: 550 euro volt
Sziasztok!
Alpinestars SMX-Plus csizmát keresek: Új vagy alig használt, 44-es méretben, Kék-Fekete színben.
Ha valaki tud ilyen eladó csizmát, kérem szóljon!
Köszönöm!
Sziasztok,
Nolan N85-ről van valakinek tapasztalata?
Neked már alukálni kéne nem?
Ez van. Szegecseld ki
Mondom cross
Nekem is volt 60000-es AGV és nem lehet összehasonlítani a kettőt sem kényelemben sem szélzajban.
Van egy szakadt sport, ha kell, gummáért cserébe.
Sziasztok, cross csizmát hajtok 15000-ig 45-öst. Ha valakinek lenne ne tartsa magában!

Mailcím az adatlapon
egyet kell értenem veled. A Caberg egy játéksisak. Vajon miért nincsenek sehol versenyeken, utcán, teszteken? Azért a Shoei messze veri.
A Shoey XR1000 egy kurva jó sisak!Össze sem lehet hasonlítani az álltalad említett sisakkal!
Igaz árban sem!Kényelmes és csendes nem szeles!
1értek.Tegnap vettem meg a második Caberg bukót, nagyon jók!
shoei és arai esetleg xlite a többi csak móka és kacagás
Kössz a válaszokat!
Jó ez az oldal.Annak alapján a shoei xr-1000 nem a legjobb választás.

Viszont a Caberg v2r eléggé meggyőző.
Parancsolj! Itt nézheted a bukókat. Angol közlekedési minisztérium által készített teszttek. Tehát 100% megbízható. Mivel független intézmény. http://sharp.direct.gov.uk/ Ja és kompozit sisakot keress. Azok a legjobbak. Ezek sokkal könnyebbek. És strapabítobbak is. A termoplasztik anyagok mint pl:ABS, Polikarbonát. nehezebbek. De ezek között is az ABS a legroszabb. Remélem tudtam segíteni
Válogass:

apró
40-ért vegyél a használt jó állapotó shoei Xr-1000 sisakot, azzal jársz a legjobban.
Sziasztok!
Bukósisak vásárlás előtt állok,ez lenne az első.
A keretem max.40e,de az a plafon.
Ezekről olvastam,és néztem ki magamnak:
1.AVG k3,vagy k4
2.Caberg v2r
3.MDS sprinter
4.HJC zf10,vagy csr1
5.MTR 1101
6.Suomy trek
7.Marushin 222 mono

Gondolom a héjszerkezet döntő,van aminél 2 rétegű apc héjszerkezetet ír,de gondolom az üvegszálas jobb.
Az mtr-re üveggyapotot ír,jó áron adják,avg-k-ről nem olvastam túl jókat,Suomy is tetszene,de sehol nem írja a héjszerkezetet(ez érdekelne,mert kényelmes a sisak),és a HJC csr1 10e-el olcsóbb mint a zf10.
Sima matt feketét keresek.Ha ezen kívül van ötlet,szívesen veszem!
Köszönöm!
Van egy Caberg Justissimo sisakom, hogy kell a plexit kicserélni, az állrészt levenni?
A ruha 54-xl 1-szezont a sisak xl kb500km-tert használlt mindkető hibátlan állapotú 45-22-ezer az áruk
Helló

Nekem egy Zero Impact7 páncélingem volt és teljesen meg voltam vele elégedve. Sokat borultam benne, leginkább kavicsos talajon. Egy-két apróbb karcolás keletkezett rajta 5-10 méteres csúszásoktól. 2008-ban vettem, az akkori ára 29,990 ft volt.
Hali. Hogy kell a Motowell FU3B bukósisakot párosítani Bluetoothon keresztül telefonnal?előre is köszönöm:)
Eladó Nokia N97 telefon, dobozában ,töltővel, érintőceruza, adatkábel , headset, tükörfóliával+karcfóliával + 1db tükörfólia. 45.000 forint.
Eladó Dainese T3 2részes 52-es bőrruha piros-fekete-szürke színben 35.000 forint ( ingyen adok hozzá egy 42-es kék Dainese sport csizmát).
Alpinestars Xl-es cross mez sárga-fekete 10.000 forint
Agv K3 kék M-es bukósisak 20.000 forint
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu