Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudtam... Ez a közöd ez tiszta gyerekes. Nőjj fel!:D Legalább rakj fel róla videót.
Közöd?
hol látsz te itt cobrát?
Ha ráérnék... :S de amint lesz időm felrakom mester úr
rakd fel ide képeket és hogy csemegézhessük rajta:)
Helosztok Eladó Puch alkatrészek Most ami van : Henger, Blokk,+még1 blokk, karbi , gyujtás! meg még sokminden kerék stb stb
Ha vlkinek kell vlmi nononono@citromail.hu ra írjon
Köszönettel :
Tóth Norbert
Üdv!
Vidd be egy motorosboltba és adnak másikat. Amúgy 6 voltos és valahol 15 watt körül van ha jól emlékszem
Nembaj nekem van egy szemét állapotú még.:D De ma már működőképes lesz. Be kell hegedülni a tankot aztán jónapot.
Hát igen azt nekem kellet volna mert ilyen ajánlat a kövi 2000 millió évben tutira nemlesz.
Megvették a Cobrát.:D Szerintem Slampi.:D
Érdekes nekem attól is függött a Rangeremnél hogy hogyan ment.
A suberletörés nagyjából uygan ott szabályoz mint a tű
köszönöm meglett
a sűberletöréssel az hogy értelmezted?
Magyarul:

egy kis fordulatú motor égési hőmérséklete is lehet magas, ha a belső körülményei olyanok.
Akkor meg annak megfelelő gyertya kell neki.

(ha meg a bing karbiban nincs keverékcsavar, akor az ufószinttel lehet variálni illetve a suber letöréssel, vagy az alapjárati fuvival.
(ha az sincs benne akkor az xar:)
nem fordulatra,henem hőfejlesztésre van:)
ez a poén hogy a cometben nincs semmi igazán megreszelve. csak a kipuk...lecsapva a fojtás miatt. és még 12 -es karbival élvezkedik... vagy csak új a henger meg dugó és ezáltal túlnagy a kompresszió?
Biztos azért van mert megreszelted a dolgokat.
hallod? a te ds-edbe is 6-os gyertya kell akkor ezekszerint a cometemben is kell a 6-os értékű... De nekem a cometemben legalább8-as értékű van. És szép őzbarna az egész és jó a gyertya benne hogy a picsába lehet..... , lehet hogy rendesen nyelezem? :D
Teee mielőtt mondanál a keverék csavarról. A bing karbin láttál már keverék állítócsavart? csak egy alapjárati csavar van rajta! ezen csak síbertűt lehet állítani csak. És a alátét legfelül van. ha lejjebb teszem csak akkor rosszabb lesz.
Te én nem túl kicsi gyertyát raktam bele hanem a gyári adat szerint annak megfelelő gyertyát tettem bele. Bár a hőértékű gyertya és a fordulatszerint van ez. hogy ha alacsony fordulatú motorba alacsony hőértékű kell.
néztem azt is szerencsére nem hamsított mert túljó minőségű.
Képesen ott a cobra 45-ért zsír álapotban.
omg..

Agyertya hőértékét nem az alapjárathoz kell méretezni teee:)

azt e lenagyobb hőfejlesztáéshez, az emg valahola csúcsteljesítmény körül van.

Karburálnod kellene a keverékcsavarral és ennyi, te meg beteszel egy túl kis gyertyát.