Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom olvalsd el fészen mit írtam ki a saját lapomra .
Forgótárcsás.
Tök jó motor.
Nemhiszem De betehetnéd.:)
Kérjük-kérjük!
Mér, engem de?

Betettem már azt a nagyonidióta képet?
:)
Hallod nem szólt be semmit csak nevetett hogy végre rólad is van kép. Itt a fórumról már csak puchit nem ismerjük képről.
Te, hallod, fogd vissza magad, mert pofánbaszlak.
és akkor mivan én nem szégyellem magam de neked lenne rá okod hogynézel ki azon a képen a 2 mittoménkivel szájjálmá magadba te szerencsétlen buzi.
háháhá
Végre van kép rólad.
Pár dunai fogásom. a kisharcsa fotózás után visszament az élőterületére.
Unidentified Flying Object ahogy Bmw irta igy van.
:D pálpusztai büdös sajt az 1 ik csali de halál komolyan a másik csonticsokor vizmélység mindegy lehetőleg kavicsos legyen a duna alja ne iszapos ezt abból tudod megállapitani hogy beadobod az ólmot vagy etetőkosarat tökmind1 ha letapad az iszapban nemfogsz ott márnát hiába próbálkozol a márnázás legjobb technikája a Fedderbotozás 80-100 gr dobólsulyban vagy 80 as etetőkosár vagy pediglen 100 grammos ólom a partól 5-8 méterig szoktam dobálni amugymeg tegnap előtt is fogtam egyet feltolom a fényképet pillanat. remélem kielégítő választ kaptál a kérdéseidre. :) üdv:Szecska.
Addigra nem hiszem, hogy összeáll a narancs...
Ilyen van a haveromnak Érden.
szólnék előre, hogy oktober elején 2 órás menés vélhetően a kecsóringen.
Pályadíj 3rugó körül.
Szerinted, ha leírom az eredetit, megértik?
DDD:)
Ha lenne, nem tudnád megfizetni
Igen csakis enduro mert a másik még gázabb.
Gondoltam rá, a Simson enduro-é azt hiszem egész jól néz ki.
http://www.google.hu/imgres?im...

ahova ti jártok autótvenni kint nicsn véletelnül egy ilyen félretolva az ereszalatt?
Simsoné nemjórá?Mert láttam már olyat amin az volt mondjuk szarul néznek ki meg egyenesen lerí róla hogy miről származik ami -30 000Ft de a vélnak jó!
Akkor te Simsonauta vagy?Vagy hogy Bödöcs Tibor szavaival éljek "Szimszonkentaur"
Unidentified Flying Object
Aonosítatlan repülő tárgy
Az lett a berúgónk is, mert menet közben szállt el...
Valakinek egy eladó?
Ufonauta az, aki az ufót vezeti.

helytelenül, ufónak szokták hívni az idegeneket is, pedig azok ufonauták, mivel az ufó jelentése azonositatlan repülő biszbasz.