Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom te sem vetted észre a szmájlit.
látom az árnyalt humor ma sm csúszott:)
Nem probléma ez, csak beállítást igényel (ha tényleg arról van szó, amit én írtam). Picit feszíts a bowdenen a markolatnál, nem kell sokat, csak annyit, hogy ugyanolyan könnyen vegye az összes fokozatot. Ha ezt nem sikerül elérni, akkor a váltón belül lesz a hiba.
uristen mi van itt. bár kit zavarja hogy ki nepper és ki nem. de egy dolgot tartsuk össze hogy mi motoros társadalom vagyunk! Tudom, gondolom slampi baromi rossz napod van... de azért aludd ki magad.
Én bevallom hogy motorozás mellett nepperkedek is. Nincs ezzel gond ameddig az ember bevallja. Most ami motor nem kell miért tartogassam?
Akkor te kisebbség vagy.
Ráadásul Simsonos.
Ha megfiyeled, erre az oldalra az emberek fele nepperkedni jár, a másik fele meg főőőd bunkó.
(olykor ez a két halmaz részhalmazt alkot:)

A két 50% nyi emberen kívül az elenyésző ksiebbség aki motoros.
Ezt mondd olyannak akit érdekel a véleményed Neppör.:D
Nepper.
http://cgi.ebay.at/PUCH-Cobra-...

Nem lenne rossz :D de az ára sem az.
Köszönöm a választ spapda!
A gond az, hogy állóhelyzetben kicsit nehezen veszi az egyest, akkor valószínű váltóbowden probléma.
il ha vki megnézett facebbokon akkor az is.
:D eéhiszem engem még csak slick látott. :D
Émmá láttam többször, létező ember, nem ufonauta:)
Na puchiról ott a kép az mz tankján! :D nemistudom már ki mondta hogy még enmláttunk róla képet asszem slick.. :D
aham értem. Gyömrői? szabad tudni a nevét? mert szoktam járni arra fele motorcuccokért.
A mohácsi nepper.
Amúgy Gyömrőn is van egy nepper...
Ittvan az MZ új színe a napokban előkészítettem/fújtam a részeit sok tapasztalt ember segített jótanácsokkal és a végén a kivitelezésben is kaptam segítséget szabadégalatt fújtuk.
hagyjuk a maunikát mert rosszul vagyok :D
akkor ki? Amúgy BÉKE VAN!
Ez itt a Maunika Show!

Mai témánk: Slampi miért vagy nepper?

Következő téma: Fos-e a Puch vagy nem-e fos-e a Puch?

Utána: Nincs akváriumod?Buzivagy!
nnna ma feltettem a érdekességet ai régóta kérdéses volt. hogy a 4 gangos blokkban is más lehet a áttételek :) azaz a monza és a m50-es blokk között. pl a legnagyobb váltófogaskerék különbség van. a m50esnél 32 fog. a monzáéba meg 39 fog. bazzz. mindkettő 4 gangos. szal vannak különbségek...
Tényleg? Örülök.
Nem én raktam fel a németekhez, így miről beszélni.