Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van pár. Rakj képet milyen fajta...
Csúszik a puklungod.
Ne hagyd így, mert tönkremegy, elkompank, beégnek a kopó lamellák,és kilágyulnak az acél lemezek.
Okozhatja nem megfelelő olaj, vagy csökkent rugóerő.
Há becsusziuk a kuplung.A héten volt egy ilyen hibás motorom mondjuk azt egyszerű volt javítani :DPont ugyan ez a baja volt!
kép róla?
Keresek Puch,Zündapp, Sachs stb első grimeca féknyerget!
Üdv!

Jól hiszem hogy a kuplung okozza a Kreidlernél, hogy ha elkezdek erőteljesen gyorsítani ergo csutkagáz akkor úgy 6-7 ezerig gyorsul és utána mintha murván elkaparna vagy megnyomnám a kuplungot és hirtelen kiforog kb 10 ig de mindezt úgy hogy nem húz semennyit. De ha visszaengedem a gázt és megint rá akkor lassan kezd.
Köszi a válaszokat.
És ha szimeringes azt honnan tudom megállapítani?
ésha szimeringes?
nem füstöl jobban mint egyébként ahogy néztem. De majd figyelek köszi a választ.
bár így is lehet tudmi hogy ha füstölög nagyon a kipufogó akkor sok benzint kap.
valszeg karbi dugulása van. vagy a gyertya koszos. a gyertyával először próbáld ki. gyertya ki drót kefével sikáld meg. aztán vissza. ha jó akkor az. ha ugyan az a jelenség akkor karburátorban dugulás van kompresszoral kifújni a fúvókákat.
Sziasztok!
Mint már említettem elég új vagyok a motorok világában.
szeretném hallani a véleményeteket, hogy mi lehet az oka annak, hogy hidegen indul pöccre a motor, de kb 10 km után elkezd rángatni, jó esetben menet közben van akkor elmúlik és utána húz rendesen, rossz esetben pár perc rugdosás után előszőr erőtlenül beindul, aztán elkapja és megy rendesen. Ez gyújtás probléma lehet vagy üzemanyag ellátás vagy dugulási probléma és mennyire lehet súlyos? Ja motor egy Sachs Hercules Jogging.
A válaszokat előre is köszönöm
Üdv
ott már nincs nagy erőhatás,nem kell merevíteni,simán összehegesztheted!
elmondanád hogy a gépműhelyes hogy oldaná meg?
mert levágás meg hegesztés nem biztos hogy jó ötlet... ha csak nem rakunk bele vmi merevítőbetétet akkor így még oké.
Ezt úgy hívják , hogy ÜBER SZOPÁS!

Simán orvosolható, egy jó gépműhelyes faszán megcsinálja..
mai melóm volt.. a cometet fullra szétszedve. majd lesznek lepucolva meg festve.. a teleszkóp felújítással kezdtem el. felrakok arról is személtetőnek :) Bár a kormány nyakkal nem tudom még mit tenni, azongondolkoztem hogy awi vagy Co-val kitölteni aza rossz részt és újra vágni a menetet vagy hogy?
van egy eladó nagyromettem.kell valakinek?alkatrésznek.
Nemtudom mennyit érhet. Régóta vadászok ilyenre, amolyan stabilmotor szerűség ez. Magyarországon nincs túl sok belőle.
10 forintot mi?
ugyanijen,csak a blokk!
Nekem sokat mutiiiiii!
van egy sachs wankel blokkom,mennyit érhet?
ja az más ..