Igaza van Gombi úr, hadd hajolok meg éles megfigyelőképessége és tapasztalata előtt. Inkább visszavonulok csöndes magányomba. Elnézést a zavargásért...
:(
(csendben, mellékesen: a hirdetésemet hermeneutikailag vizsgálva akkor is meg kell jegyeznem, hogy egyedi és NEM eredeti kétkerekűt szeretnék eladni, aminek egyedisége pont az a "gány", ha már így lett megemlítve, ami a válogatás, összeállítás eredménye. De kérem, lehet erről konzultálni továbbra is. Ha visszaállítom abba az állapotba, ahogy a váz kijött a gyárból, fűzött kerékkel, dekompresszoros hengerfejjel, akkor jó lesz, és minden kedély elcsillapszik? A kerekekhez esetleg egy későbbi évjáratú vázat vásárolok, ami persze nem lesz merev, minden más alkatrész meg megy a méh-be. Remélem jól értem. Eredetiség kontra egyediség topik még nincs, de létrehozom...)
hö-hö
attól nem lehet egyedi, ha minden olyan, mint a gyári dobozban. vagy valamit rosszul tudok? akkor lesz eredeti... ? ez viszont legyen cél a mániákus eredetiség-vizsgálóknak. nekem nem, köszi.
Hali! igazad van nagyon egyedi minima 5 évjárat van ősszedolgozva : a váz 1973 tigar A Blokk +3-ból gány+ kerék 1984-es, az űlés új áthuzott!
Hogy mit ér ezek után mint egyedi darab döntsétek el!
Saját véleményemet mondtam el! Nyugger!
hello,
sajnos el kell adnom az egyedi kis csettegőt. az ára meglepő lehet, de az extrák miatt megér ennyit.
hengerszett+kipu+merevváz egyedivé és ritkává teszik...
ez egy ktm hobby váz, ami szintén az enyém, és otthon várja némán az átalakulás végét...
ennyi.