Vidd el homokszóratni 10 15-között lecsapatják az egész vázat és egy nap alatt kész délután már viheted is haza.Drótkorongból elmegy rá 3 kromofágból 2 üveg ez már 7000 és annyit sokat dolgozol vele.
A TELJESÍTMéNY kárpótol.Amúgy miért megedik a motor simsonnál, ha kiparafázza a paraszt a főtengelyt?Amúgy meg mennyi a megengedhető préssáv a simsonnál?
kötözködés, nagyszerű, köszönöm...
ezt, ha már itt tartunk, radical-nak szokás csúfolni, esetleg német nyelvterületen "rennmofa" a megnevezés. persze, így is lehet.
szecskaúr: szép darab. használatban mattult. az a legszebb.
?
na ezt már tényleg nem értem.
a feketéből a blokkot eladtam, fotóval tudom bizonyítani, hogy nem annak a blokkja van a kékben. kerék nem stimmel, telo nem stimmel, pedálos rész nem stimmel, stb.
de mégis minek magyarázkodok én?
most magamat nem értem.
még egyszer köszönöm a figyelmeztetést, majdnem összekevertem a saját dolgaimat... :(
ui.: kedves szecskamester, engem nem érdekel aktuálisan maxi, köszönöm, épp a sajátomtól kell megválnom. ez van.
különben is menekülni kell innen, mert mindjárt jön valaki, aki megmondja, hogy egy ktm hobby nem puch maxi
E-mail címem:hammerl_kristof@freemail.hu
Tel.Szám:06205517767
Mi (mármint az én csapatpm)racéra 0,8-1 alá nem megy
már félig van szétszedve motorom. ha minden igaz már augusztusban szeretném lefényezni. :)
ezt, ha már itt tartunk, radical-nak szokás csúfolni, esetleg német nyelvterületen "rennmofa" a megnevezés. persze, így is lehet.
szecskaúr: szép darab. használatban mattult. az a legszebb.
na ezt már tényleg nem értem.
a feketéből a blokkot eladtam, fotóval tudom bizonyítani, hogy nem annak a blokkja van a kékben. kerék nem stimmel, telo nem stimmel, pedálos rész nem stimmel, stb.
de mégis minek magyarázkodok én?
most magamat nem értem.
még egyszer köszönöm a figyelmeztetést, majdnem összekevertem a saját dolgaimat... :(
ui.: kedves szecskamester, engem nem érdekel aktuálisan maxi, köszönöm, épp a sajátomtól kell megválnom. ez van.
különben is menekülni kell innen, mert mindjárt jön valaki, aki megmondja, hogy egy ktm hobby nem puch maxi
nincs...