Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár most más gép van beépítve és nem lehet doboz sörért mert üzemórás lett a gép.... :S majd megdumálom velük..
nekem meg 10 olcsó doboz sörért szórtak le az egész vázat tankot stb...
milyen okból adod el? mégis el lett baszva?
az lesz egy festő ismimhez viszem és ő megcsinálja kompletten azaz csiszolás alapozás festés stb.
Eladóvá vált a ktm comet em aki akarja viheti! ár megyegyezés szerint.

E-mail címem:hammerl_kristof@freemail.hu

Tel.Szám:06205517767
Hekem a yamaha vázat 5 ért nyomták le
Vidd el homokszóratni 10 15-között lecsapatják az egész vázat és egy nap alatt kész délután már viheted is haza.Drótkorongból elmegy rá 3 kromofágból 2 üveg ez már 7000 és annyit sokat dolgozol vele.
Présmagassággal meg semmyilen motorral nem célszerű 0,6 alá menni.
Mi (mármint az én csapatpm)racéra 0,8-1 alá nem megy
semmi kül. megvagyok csak csinálgatom a ktm-et.
már félig van szétszedve motorom. ha minden igaz már augusztusban szeretném lefényezni. :)
Mert túl nagy lesz a kipu által legyőzendő rugóerő a karterban.
pill kimegyek..leellenőrzöm az időt 10 perc és vok :D
Szeva brumo mizu rég láttalak? :D
ez poedig a ktm em em :)
nna ez a tuning! :)
köszönöm Wpa :)
A TELJESÍTMéNY kárpótol.Amúgy miért megedik a motor simsonnál, ha kiparafázza a paraszt a főtengelyt?Amúgy meg mennyi a megengedhető préssáv a simsonnál?
kötözködés, nagyszerű, köszönöm...
ezt, ha már itt tartunk, radical-nak szokás csúfolni, esetleg német nyelvterületen "rennmofa" a megnevezés. persze, így is lehet.

szecskaúr: szép darab. használatban mattult. az a legszebb.
ez a dappom :):)
ja bezzeg ez a motor már érdekelné a fórumtagokat!
nem jön senki a puch maxi tuning igy helyes:
?
na ezt már tényleg nem értem.
a feketéből a blokkot eladtam, fotóval tudom bizonyítani, hogy nem annak a blokkja van a kékben. kerék nem stimmel, telo nem stimmel, pedálos rész nem stimmel, stb.
de mégis minek magyarázkodok én?
most magamat nem értem.
még egyszer köszönöm a figyelmeztetést, majdnem összekevertem a saját dolgaimat... :(

ui.: kedves szecskamester, engem nem érdekel aktuálisan maxi, köszönöm, épp a sajátomtól kell megválnom. ez van.
különben is menekülni kell innen, mert mindjárt jön valaki, aki megmondja, hogy egy ktm hobby nem puch maxi
senkit nemérdekel puch maxi?
vót!
vagy van a két motor között akár egy egyező pont?
nincs...