Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt van neked,ócsóóó...csak utazni kell egy kicsit... http://www.kepesmotor.hu/puch-...
A szakértelem az szokott hiányozni.
tetszetős:)
Pontosan!:D Mindig ez van de tényleg. Valami mindig hiányzik.
Német partner Gépezete:
én jobb lábal mérek kompressziót
Múltkor a simson fórumban nagy kompressziózás volt, egész este azon röhögtem
Hát igen, ez így szokott lenni, ezért kéne a robbantott rajz!
meg a kopmressziót mértetek és talán?
Az iylen "szétszedtük, de semmi sem hiányzik" tipusu blokkokból szokott hiányozni az összes hézagoló, távtartó, rugó, kispöcök, stb:)
Üdv!
Ittvan az a videó. Igen valamennyi látszik belőle.
http://youtu.be/Aq3Ncj1b8d4
Brumo amit most vettél cometet azt győrből hoztad?
Köszi a tippet, igyekszem majd kijutni. Egyébként mennyi volt? Más: neked nincsenek meg a képeid az összerakás fázisairól? Egyszer mintha láttam volna valahol a neten tőled ilyet, de lehet, hogy tévedek!
Üdv!
Konkrétan még én sem láttam hozzá rajzot. Amúgy össze lehet rakni nem nagy mutatvány. Elég egyszerű szerkezet. A berúgóval vigyázz.
Amúgy meg járj ki a Szigetszentmiklósi vagy valamelyik börzére. Mert láttam olyan indexet amit kerestél. Ráadásul zsír újat puchos dobozban.
Uraim!
Valaki tud egy Cobra robbabtott rajzot a blokkról, nagy szükségem lenne rá! Ha van valakinek, akkor az aradigyuri@freemail.hu címre elküldhetné. Nagyon hálás lennék érte! (Szereztem egy atomjaira szedett blokkot elvben hiánytalanul, ehez kéne.) Előre köszönöm az esetleges segítséget!
Széles utat mindenkinek!
oké lássuk a medvét. bár nem leszek 5 napig mert nyaralunk.
Nekem ingyen volt a DS-ülés baráti alapon rendes volt az emberke és tök szép lett.
.Majd teszek képet
:D a huzatot haveri áron csinálta nekem a kárpitos. és 3 ezerért. :) még a ülésszivacsot is megjavította.
Mindez menyiért?
elkészült a üléshuzat. :)
Ezen is van 5 féle henger meg 3 féle hengerfej egy 8.féle dugattyúval gondolom.
de pár hiányzik :)
pl bowdenek nincsenek rajta meg a kipukönyök...
HI! Amit Hofmann-ról ma lejátszol az ma is ŰLLLLLLLLLLL+
Össze van. Jó ez csak most az MV ket csinálgatjuk.
na? mégis csak összerakod?