Mai nap: vegyes tök újan fényeztett tankba öntöm a benzint ömlik mint a barom valahol lukas majdnem agyfasztkaptam.Gyújtásra rájöttem kuplungbowden viszont cserelesz mert fostoskodik.meg a csap szar holnap kuplung világítás stb blokkbehangolás.
ha valakit érdekel eladó a herculesem mert felhagyok a kismotorokkal. adok hozzá rengeteg felhalmozott alkatrészt, már az alkatrészek elég sokat érnek. meg a komplett 6 gangos vizes blokkot is adom mellé
motoplat gyujtáson a fekete vagy kék ad szikrát, a másik a leállító ergó letestel és nincs szikra. a másik 3 (mivel 5 vezetékes) a világítás, töltés és index. a sárga 21w, a piros 10w, a zöld 5w. a számok lehet eltérnek most nem nézek utána hogy pontosan mennyi de ez a lényeg. ha elektromos fordulatszám mérő is van akkor azt a 21w-ra kell kötni meg a világítást. az index megy a 10-re, akku visszatöltés és egyebek az 5 re.
A hejzet egyszerű van a bázon lévő annó még megszakítós gyújtáshoz tartozó kábelek ésvan az elektronikus gyújtásból kijövő kábelek.Na ezeket kell legalább annyira összehozni hogy szikra leygen ha világítás nincs az még egyenlőre nem lényeg!
:D sztem ne kisérletezd mert akkor haza vágod az egészet vele. ami egy hasznos dolog. hogy csinálsz keresőlámpát.
a alaplapból kijöbő kábeléekket ösze kötöd a lámpával és a testet mg a vázra kötöd és akkor látni fogod hogy melyik ad áramot és melyik nem és melyik erősebbet ad.
amelyik erőseb azé lehet a gyula vagy kisé vibráló fényt ad az is a gyujtáásé lesz. :) ez is egy jó tip.
pl én így oldottam meg a puch 80ason
Mármint úgy értve hogy meik test meik megyen a tráfóra meg hogykő az egész gecit megcsinálni mert megy itthon a kókányolás ezerrel csak elekrtonikához hülye vagyok.
Tavezbaktallo kérdés melyik vezetéket kell összekötni mejikkel ha szikrázni szeretnék?
SW blokkból feljövő vezetékek közül meiket hova kell kötnöm, hogy legyen szikrám?ha színek alapján eltudnád magyarázni annak kikurtúl örülnék de ha lejössz és bekötöd az mégjobb!:D
Holnap megmondom.
a másik blokkal mi van? még mindig a megbeszélt szerint hozzátok vasárnap?
a alaplapból kijöbő kábeléekket ösze kötöd a lámpával és a testet mg a vázra kötöd és akkor látni fogod hogy melyik ad áramot és melyik nem és melyik erősebbet ad.
amelyik erőseb azé lehet a gyula vagy kisé vibráló fényt ad az is a gyujtáásé lesz. :) ez is egy jó tip.
pl én így oldottam meg a puch 80ason
SW blokkból feljövő vezetékek közül meiket hova kell kötnöm, hogy legyen szikrám?ha színek alapján eltudnád magyarázni annak kikurtúl örülnék de ha lejössz és bekötöd az mégjobb!:D