Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet kapni iylen belsős le/ki húzót.
Jó olcsó.

Lehet darálni is valami edzhető anyagból c30 c45 akármi és meg kel edzetni.
De hallottam kérlek, sőt van is csak ebben a helyzetben nincs hova akaszd...
Brumo-Brumo bárcsak gondolkodnál néha...
tudod a csapágylehúzóról még nem hallottál? azzal is lehet
Más a problémázás és a kókányolás.
Én azért problémázok mert nem hidegvágóval szeretném szétütni.
De megbízható helyről kaptam információt ugyhogy megoldódott...
Amugy a hidegvágót vajon miért nem lehet megkapni csapágyboltban? Talán mert nem avval szerelik...
Az így van csak nálam muszáj volt ívesen csinálni mert ott jön ki a Km meghajtó rész..
ja amúgy még miaelőtt ilyet nemlátottak felől intelmeket kapnék elmondom hogy a gyulafedél és az olajfedél lelóg lőrefelé mindkét oldalon szóval úgy gyári a cucc.
ja amúgy van ez a kép (az első) azon csak azt próbálom szemléletni mekkora részen kivan törve a blokkból.

A második: a foltok készek egyenlőre felragasztgattam valami cuccal a helyükre az oldalfedél felfektetési síkjának elkészítése majd hengesztés után.Igazából ha lenne itthon hegesztőm megtudmán csinálni és még ma készlenne és a blokkot elkezdhetném elmotyni meg összeállítani.Egyes részeken a folt ok környékén felrakóheggkell de a blokk az utómunkálás során valószínűleg a blokkfél visszanyeri eredeti kinézését és már nemesik be az eső és az olajsár a lánckerékfelől.
íves foltot girbegurba töréshez gazítani eléggé nehéz illetve itt fölösleges dolog eltt volna.Ezért vágtam el mert síkot síkkal illeszteni jóval egyszerűbb.
ez az! mint a gyári! király!
akkor rosz autó szerelőt fogtál ki.. mert itt a faluban vagy ey jófej autószerelő. aki mindig megengedi hogy használhassam a szerszámait meg a műhelyét.
szal amikor kocsimmal van vmi gond akkor elég haviszek neki 6 doboz sört.
és akkor máris csinálom. de ha elakadtam akkor segítenek szívesen. :)
Én is ezt csináltam a héten... csak kicsit más eszközökkel...
De miért vágtad szét?
Ezaz, GYILKOLJ!
MÉGMÉGMÉG
Puchi ma "elő a flexel" napot tartott kicsit megvizsgálta az eseményeket.
... nem rombolni akarok ...
Autószerelőkről megvan a véleményem.
de ha ennyire problémázol akkor vidd el 2 doboz sörért autószerelőhöz és pikk pakk leszedi neked. ne variálj már ! ennyi.....
Én leginkább melegíteném.
Hidegsajtolás vagy hőkülönbség ezek a lehetőségeid.
akkorv meg mit akarsz?
a kulcs csinálásra van ember, a kiszedésre nincs.
kifúrni meg nem akarom. pedig az megoldás... :)
Lemelegíteni? Vagy valami ütleggel ami pont bemegy a helyére pl egy 45 ös racsniskulcsravaló fejjel...
Én már mentem vele.
Tényleg nagyon megy!