Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma voltam egy kisebb veterán összeröffenésen a Kreidlerrel. Elkezdtünk kergetőzni egy Pannóniával de nem tudott otthagyni végig a háta mögött nyomultam. Jó kis gép az már egyszer biztos.
Hasonló szerintem...
Sanya frankón megcsinálta a Sachs vizes blokkot. Most már hibátlan, helyen van a gyújtás is. Azt gondoltuk, hogy jobb lesz, mint a levegős, de szinte pontosan ugyanazt tudja. Mivel 2 blokkra nincs szükség, ezért a vizes eladó. Amit tudni kell róla:
41-re fúrt henger, Babetta dugattyúval, új Mopedparts-os széles görgős kosárral. A váltó 6 sebességes, a kiválasztó kulcs újra cserélve, a váltó precízen beállítva. Úgy a blokk, mint a váltó, kuplung hibátlanul működik. 24-es DellOrto porlasztót adom hozzá. A blokk bejáratós, nagyon szépen és halkan megy. Referenciának ajánlom Sanyát, aki ma miután megcsinálta, tesztelte is. Az ára 40e Ft. Nem mindenáron adom el, legfeljebb lesz egy tartalék blokkunk.
ilyen dolgozókat felveszünk! http://youtu.be/fS65yyw-zec
Dohányosok figyelmébe ajánlom! http://youtu.be/1aFji7aJP7o
Hasonlítsd össze...
Értem. Kétlem hogy a K54 blokkban is ugyan az a váltó működött mint az LK ban. Először ahoz szét kell bontani az egészet.
Van egy 5 ös váltóm darabokban még az LK ból...
NEm komplett de ha van képed a léptetővilláról megnézem...
Üdv!
Nincs véletlenül léptetővillád vagy komplett 5 ös váltód Kreidlerhez? Mert engem idegel a pontatlan váltó aztán szeretném megreparálni.
ja okéoké:d mert mind két bmw :D
amúgy nem rossz fogyasztás az.
Brumo, benn vagy az erdőben, mert itt most autóról van szó. Az autó 9-10 l, a motor 4,5-5 l/100 km
télleg mennyit eszik a bmw mocid?
A BMW a dupla Solex-el és a mi stílusunkkal elég sokat fogyaszt, így szar lenne lesre futni. Csak akkor megyünk azzal, ha biztosan jó lesz.
Szerintem pont olyan.
Makaróni elvek vannak?
Annak csak örülj, ha nem úgy kezellek
Kókány...

A köbön.
ne magadból indulj ki.
Jóaz soselesz.
okés, elötte ugyis csörögsz. a bmw-vel gyere ha már említetted megkukkolom
egyébként, ha nagyjából annyi idős is a fiad mint én, még nem kell úgy kezelni. nem unalomból hoztad hozzám a motort javításra. szerintem
10-re ott vagyunk az anyával. De nem lesz nálunk utánfutó, úgyhogy jó legyen!