Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy lenne kész anya nélkül? csak azt mondtam hogy tutira jó lesz. egy kört azért majd hadd menjek vele
Cseszheted, tudom hol laksz...
Most akkor mi van? Holnap fogod befejezni, vagy már kész van most is?
na ne szórakozzunk! mennyit segítettem és ez a köszönet? akkor inkább nálam marad a motor
Mindegy, a kulcsevést már megígérted.
volt, hogy tévedtem de mindent ki lehet javítani
A 19-est szar lesz lenyelned.
ha nem lesz jó megeszem a villáskulcs készletemet
B+ Sanya! Esküdj, hogy rendesen felpörög alapjáratról is! Ha tényleg hibátlanul működik, akkor holnap délelőtt (9-10 óra?)mennénk érte.
20 fokos utógyujtással jóhogy nem fog felpörögni! az alaplapon a jel tök értelmetlen, összerakásnál ahoz állítottam, aztán most kiderült hogy mégse oda kell. a lényeg hogy most jó lesz. holnap eljöttök vagy hétfőn Kristóf hazamegy vele?
a Csepel művekben kapni lehet talán a régi WM területén kell bemenni csak nevét elfelejtettem hogy hol van De a vaskohó mellett kell lennie.
és tök olcsón.! és töménytelen csavarféleség! Meg kell lennie speckó csavaroknak is.
Ja, ez még csak megérzés
Olyan már nekem is volt, de tévedtem
höhööööööööö vazz szemre beállítottam a gyujtást. fogadjunk hogy felrakom a lendkereket és jó is lesz
Szórakozol velem? Megcsináltad?
már csak a rögzítő anya kell, próbálgatás és rajtra kész lesz a paripa
Köszi Gombi! Ezen már túl vagyok. Fúrás megtörtént, Babetta dugóval szépen pöfög a gép. Nem kellett sem a hengerfejhez, sem a dugóhoz hozzányúlni. Sajnos vannak még problémák (alulról pörgetve fulladozik), így ma elvittem Sanyához gyógyulni.
Biztos igaz, de nem ismerek senkit aki csinálna nekem.
Ma találtam,ha még aktuális:
http://cgi.ebay.de/sachs-hercu...
Veszprémben nem! pesten vagy nagykerben esetleg. esztergáltatni egyszerübb
Csináltatni kell? Csavarboltban nem kapok?
bár úgy jó ha mondjuk a gyári csavarokon van vmi különleges jelölések akkor érdemes galvanizálni. pl a cometemen kb 60 %-a eredeti csavar van benne Bundu jelölések. A többit sajna cserélni kellett mert elnyírt, vagy full rozsda... Amúgy a Felsőpakonyban van olcsó horganyzó érdemes próbálkozni ottan.
hétfőn ha hozza a fiad az anyát addig oké, de csináltass hozzá 2-3 db-ot, nekem is jó lenne 2 és lesz tartalék. 10x1.0 bal menet
És ez szerinted az új csavar hogy fog kinézni?
Mikor megvannak az eredetiek is!
sztem elég a horganyzás.
mint a gyári legyen. :)
őszintén ez a legszebb dapp a többi közül!