Simsonnak szerintem nem áll jól ez a crossosított forma valahogy ha azt mondjuk valkinek simson egyből a régi klasszikus forma ugrik be neki nem egy ilyen gép. :)
Nem értem mi szükség erre az időről időre felbukkanó szarozásra.
Tessék tudomásulvenni, hogy magyarországon,és a volt ndk területén a simsonok ára rendszerint magasabb, mint a zündlerpukkoké.
Ez nem a minőséget, hanem a kereslet-kínálatot tükrözi.
bár nekem a véleményem hogy irreélisan magasan az ára..... mondjuk ha 100-140 ezer az oké de 270 ezer.... naneeem! annyiért már vennék egy derbi sendát :D
Műűűkkkööööööddddiiiiiikkk aa simson! rájöttem hogy mi volt a baja...
Bár a gyújtás tekercset kicseréltem és a kondit is kicseréltem és még mindig ugyan az volt a eredmény de előtte cseréltem a főciszimmeringet is 300 Ftból megoldottam de nem ezek okozták... hanem egyzserűen kurva kipufogó akkora dugulása volt! úgy volt hogy minden átnéztem és már csak a utols lehetőség volt a kipu. és a könyököt levettem és egyből visított mint a disznó. és akor mondom áhá ez lesz. :) Bár a kipu dugulását két dologragyanakszom hogy am szimeringes lehetett a másik hogy dúskeverékes benya okozta... Amúgy nagyon szépen jár a motor.! Ami meg is lepődtem ezen...
Sztem a nem a főcihiba okozta a szimmeringkopást. hanem vmi gagyi szimering volt mert nem duplafalú volt hanem sima hagyomágyos mezei. és gondolom a nagy hőtől kikopott vagy megnyúlt. De ami most biztos hogy jó lesz.
nekem a 70es évek dizájnja tetszik, a léghűtés+hosszúkás tank.
az s53 külalakja egyértelműen a tomos at 50től jön.
(ők meg a gagyiva frecciát nézték hosszasan:)
Ezek legalább stílusosak...
(lehet így is, csak minek?)
a vélemény az árra vonatkozik, ha uncsi ha nem!
Úgy egy 60-80 rugót ér, többet nem.
Tessék tudomásulvenni, hogy magyarországon,és a volt ndk területén a simsonok ára rendszerint magasabb, mint a zündlerpukkoké.
Ez nem a minőséget, hanem a kereslet-kínálatot tükrözi.
Ez van, ettől még nem kell szarozni.
Uncsi.
Ez inkább elmegy!
Ha nked a kettő volt 300 akkor az nem jó
Bár a gyújtás tekercset kicseréltem és a kondit is kicseréltem és még mindig ugyan az volt a eredmény de előtte cseréltem a főciszimmeringet is 300 Ftból megoldottam de nem ezek okozták... hanem egyzserűen kurva kipufogó akkora dugulása volt! úgy volt hogy minden átnéztem és már csak a utols lehetőség volt a kipu. és a könyököt levettem és egyből visított mint a disznó. és akor mondom áhá ez lesz. :) Bár a kipu dugulását két dologragyanakszom hogy am szimeringes lehetett a másik hogy dúskeverékes benya okozta... Amúgy nagyon szépen jár a motor.! Ami meg is lepődtem ezen...
Sztem a nem a főcihiba okozta a szimmeringkopást. hanem vmi gagyi szimering volt mert nem duplafalú volt hanem sima hagyomágyos mezei. és gondolom a nagy hőtől kikopott vagy megnyúlt. De ami most biztos hogy jó lesz.