Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyetértek..
Nem.
Heggesztve van, nem?
Szét akarom már szedni. Szépen kap egy karbitakarítást, gyújtásállítást és tisztítást új gyertyát és megnézzük mit tud. Persze normális keretek között ameddig még bejáratós.
Köszönöm szépen:)
Biztos hogy nem gyártották olyan kipufogóval mint ami rajta van?
Hazaértem.
Megnéztem, itt a motorod minden adata.
Kreidler-museumon a CH rovatot nézd!
okéé csak megközelítőt írtam..
Ezek nem olyanok!
Slické svájci piacos!
hmm ezen milyen henger lehet? http://youtu.be/Pcy9pS7-phg
Hm... http://cgi.ebay.de/kreidler-fl... itt csak 3 gangos....
Habár vkinek van m50-es cucca akkor írjon mert szeretném eredetibbé tenni azaz gyárisabb legyen :)
TM elég tág fogalom. Adattáblája nincs?

Érdekes, hogy a hazánkban fellelhető Kreidlerek nagy része svájci piacosak.
Te nagyon el vagy tájolva!
Beugatsz nekem a semmiért, hogy köpjem le magam, aztán meg én vagyok itt a lényeg? Február eleje óta szinte nem is írok ide!
Tudod jól, hogy a mohácsi is külföldre ad el motort, akkor minek égeted magad, hogy ilyen nem is létezik?
Csehországba szándékosan adtam el a motort, ez tény, de a többiről fogalmad sincs hogyan volt!
Nem azért voltál szemét, hanem mert azt mondtad, hogy elrakod nekem kicsit.
Látszik, hogy ebben az országban nem sokat ér az adott szó...

Bár szerencsére néha előfordul az ellentettje is.
ha bronzos persely akkor 1:30-as amit biztos.
mert nálunk a faluban a kútnál így van beállítva. és mindenki aki 2Tvel jár akkor oda megy tankolni:) sztem az bőven elég mert hosszú távon megkíméli de lehet hogy kicsit füstölögne de sokáig jó lesz :)
hüle vagy ... nekem sincs kredim!
Dehogy fogom. Így jó. Kis tisztítás kell csak neki. Semmi komoly. De ami fontos hogy még eredeti küllők vannak benne (képen látszik a beleütött lóhere)
Szépen lekrómoztatod a kerekeket gondolom centírozás sem ártana neki 40-év után.Nagyon szép motor nekem tetszik.Grat.
Na azt nemtudom. 1:40 elég neki.
Hát te tudod én biztos kiforgatnám a tüdejét is.És ezeknek hány százalék olaj kell?Tűgörgős, bronzos a felső csap a hajtókaron?
Nem fogom meggyilkolni mivel még bejáratós.