Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd kiderül.
Felejtsd el...
Mikor felfelé megy a benzin ára, senki nem fog ingyen osztogatni.
Sajnos én még olyan ember vagyok, akinek számít a szóbeli megegyezés... Ha azt mondom, hogy az van, akkor az lesz.

Hogy egy barátomat idézzem:
"Ebben az országban adott szó, egyenesség nem szempont!"

Sajnos nálam igen...
csak szólok már 180 liter naftám van mert eddig regiztek. :) és várok majd a sorsolásra:)
egyszerűűű, ha freemail cimed van akkor persze a freemailnél olyan cégeknek kiadják aki lefizeti vagyis bérel emailcímeket azza hogy reklámozzanak.
ennyi
amásik hogy nem egyenlő a reklámozás és a adathalászat. a adathalászat általában visszaéléssel történik. számítstechet végeztem valahogy így van. amennyiben ha reklemázás célből visszaélnek akkor jobi következmény és azért nem árt végigolvasni a apróbetűsrészt is.
Lehet hogy kicsit parás vagyok. Mindesetre dolgoztam egy alkalommal telefonos reklámozós cégnél.
Akkor gondolkoztam el, hogy mégis hogy van meg többszáz embernek a neve, címe és a mobiltelefonszáma.
amúgy akkor van halászat ha kérik a számlaszámodat és pontos lakcímedet! eddig nem kértek ki. parás vagy.
miért halászat? ha tényleg az lenne akkor beperelhető.
De nem érted? ez a aegon csinálja a akciót amire kapsz benzin nyereményt.
és itt csak csupán nem kel megadni semmit csak a neved meg mailed meg irányítószámodat.
és későbiakben le is lehet iratkozni! ha abbanesetben nem engedik leiratkozni akkor további lépések...
Adathalászat.

Idézek: "A regisztráció keretében megadott adatait az adatkezelők visszavonásig, szintén az alább közölt célból adják át az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt., az AEGON Hitel Zrt., valamint az AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt. részére."
holnap tudok küldeni
kép esetleG?
http://ingyenuzemanyag.aegondi... kéne ingyen benzin? nem kamu! csak regizz és linkelj tovább! ha minden egyes barátod regizik akkor mindegy egyes 10 liter ajándék! megér egy próbát.
Sziasztok ! puch imola blokkom vaneladó! üzem képes
oxi!
elkészült... eladnám.... akit érdekli. A matricát saját boltunk csinálja.
Hello

Kisposta hétfőn nyit feladom keddre ottvan.
puchinátor! Dobd fel a masinát!
Meglesz a lánckerék hidd el.
Ja meg néhány nagyobb jószág.
A már említett tomos colibriből 3,egy épülő cross zündapp,És a szóban forgó puch blokkos ktm comet 500s,amihez kéne a hátsó lánckerék,meg távtartó meg stb.
És mi van a flottában?
Hercules tank?Nekem?Mire?Sajna nincs ilyen a flottában.
kell egy hercules tank?A másik oldala picit szépséghibás de egy szakértő ügyesen elintézi.
fulton2@freemail.hu köszi.Slampixxx:Mert az barátságnak számít,hogy lepasszolod cserébe a sachs-ot? Az a baj,hogy sajna sok ilyennel(nehogy magadra vedd)találkoztam,már.Majd megveszem majd elmegyek érte stb.És nem engedhetem meg magamnak azt hogy 3 hónapot ott álljon,aztán meg semmi.Jött egy csóka(sajna az aki)és elvitte.Nem volt vele gond.Egyébként amikor a zöld c50s-t hirdettem,az első telefonálóval megegyeztem,de még egy hétig nálam volt a gép,másnap valami haverod velem veszekedett,a telefonban,hogy ő azonnal jön érte,meg 10 vagy 20-al többet ad. Elküldtem a picsába.Szóval nem csak az eladó lehet paraszt.
Kéne a mail címed hogy eljuttassam a telszámot vlaahogy neked.