Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemáá nem vagyok én király csak örülök hogy végre ki tudom fizetni a rezsit :P:)
Slampi, a szokásos tavaszi kétórás téma idén a kecsóringen lesz.
Váó, tényleg nagy király...
Nap mint nap cserélnek motorok gazdát akkor mindenki király?

Mindjárt Mekka felé imádkozok ...
Ki a király?

Brumo a király.
nna szóval eladtam a hondát..
Rendbe, oxsi!
nem tudok elmenni a postára beteg vagyok de megoldom ha másnem jövőhéten
Csak a kép miatt.
Szerintem.

Egyébként nekem is van ilyen komoly cuccom. Majd fotózkodok, ha lesz motorom egyben.
nagyon vicces... amúgy a laverdával mivan? meg a 125-ös kötömövel?
azt nézem a képen hogy anno milyen komoly ruhafelszereléseket vettek fel amikor még csak a motor 50-es.
Igen.
muszáj így kifejezned?
Hello

Nem neked van (volt) colibrije meg ds-e?
Az az 500 S ami a Képesmotoron volt? Te vagy az eladó? Milyen piros?
Milyen Zündapp? Nem vágom.

De gondolom te hírdetted a Comet-et. Meg az R50 Zündapp-ot is. De akkor regalább valamit válaszolhatnál az e-mailre...
Már megvette.........
vedd meg! az a legkönnyebb ha csak a kerékkel van gond. a vaterán ios meg expressz.hu-n is megleled. Meg használt motorokon is.
Hello!Rég figyelemmel kísérem a topicot,de csak most "merek" hozzászólni.Igazából segítséget kérnék.Belefutottam egy ktm comet 500s-be 4 seb. puch blokkos.Nagy a dráma:Hátsó kerék,lánckerék konyec.Borzasztó szükség lenne legalább hátsó lánckerékre menesztőgumistól,meg a kerék 2 oldalán lévő távtartókra.Ez olyan acélküllős kerék mint a puch m50-ben.Esetleg valaki?Szevasz slampixxx!Ne bánkódj a piros miatt,lesz még eladó zündappom.
Üdv!
A harci helyzet, hogy beindult a BME, aztán nincs rá időm, csak hétvégenként maximum. A blokkal nem tudom mit csinálok, lehet, hogy betömöm a betört csavart, lehet, hogy kiszedem az egész blokkot, és akkor könnyebben kiszedem a maradványokat. Utána meg ha az megvan, akkor végre felrakom a deklit, feltöltöm olajjal, oszt kész az első rész, amit terveztem. A km spirárral is van valami gond, a műszer megy, úgyhogy valószínűleg a spirállal nem stimmel valami, de nem ellenőriztem.
Amúgy meg várom a jó időt, meg a fúvókát kell dörzsölni hozzá, és belőni, hogy mekkora kell, mert a 95ös picit nagy volt bele.

De ha beindul az egyetem, akkor csak júniusban tudok nekilátni.
A mostani állapotról inkább nem küldök képet, volt már jobb állapotban is. Majd szombat este írok róla, hogy mit haladtam.
Hello Mester!

Alakul a motorod?Képet tehetnél róla mert mégiscsak puch és nagyon szép.
itt mutatják meg hogy mennyire káros a joint! :D http://www.funvid.eu/index.php... nézzétek meg a hatás nem marad el! a végén.
jóvanna má bakker. a srác azért mondta vissze mart a családja nem egyezett bele. bár majdnem felvittem volna....
Ez a pénztárosok mondása.
ahogy a közmondás tartja,nyugtával dicsérd a napot..
amúgy szoktál csinálni házi páleszt? Mert apósom szokott