Hello!Rég figyelemmel kísérem a topicot,de csak most "merek" hozzászólni.Igazából segítséget kérnék.Belefutottam egy ktm comet 500s-be 4 seb. puch blokkos.Nagy a dráma:Hátsó kerék,lánckerék konyec.Borzasztó szükség lenne legalább hátsó lánckerékre menesztőgumistól,meg a kerék 2 oldalán lévő távtartókra.Ez olyan acélküllős kerék mint a puch m50-ben.Esetleg valaki?Szevasz slampixxx!Ne bánkódj a piros miatt,lesz még eladó zündappom.
Üdv!
A harci helyzet, hogy beindult a BME, aztán nincs rá időm, csak hétvégenként maximum. A blokkal nem tudom mit csinálok, lehet, hogy betömöm a betört csavart, lehet, hogy kiszedem az egész blokkot, és akkor könnyebben kiszedem a maradványokat. Utána meg ha az megvan, akkor végre felrakom a deklit, feltöltöm olajjal, oszt kész az első rész, amit terveztem. A km spirárral is van valami gond, a műszer megy, úgyhogy valószínűleg a spirállal nem stimmel valami, de nem ellenőriztem.
Amúgy meg várom a jó időt, meg a fúvókát kell dörzsölni hozzá, és belőni, hogy mekkora kell, mert a 95ös picit nagy volt bele.
De ha beindul az egyetem, akkor csak júniusban tudok nekilátni.
A mostani állapotról inkább nem küldök képet, volt már jobb állapotban is. Majd szombat este írok róla, hogy mit haladtam.
Nap mint nap cserélnek motorok gazdát akkor mindenki király?
Mindjárt Mekka felé imádkozok ...
Brumo a király.
Szerintem.
Egyébként nekem is van ilyen komoly cuccom. Majd fotózkodok, ha lesz motorom egyben.
Nem neked van (volt) colibrije meg ds-e?
Milyen Zündapp? Nem vágom.
De gondolom te hírdetted a Comet-et. Meg az R50 Zündapp-ot is. De akkor regalább valamit válaszolhatnál az e-mailre...
A harci helyzet, hogy beindult a BME, aztán nincs rá időm, csak hétvégenként maximum. A blokkal nem tudom mit csinálok, lehet, hogy betömöm a betört csavart, lehet, hogy kiszedem az egész blokkot, és akkor könnyebben kiszedem a maradványokat. Utána meg ha az megvan, akkor végre felrakom a deklit, feltöltöm olajjal, oszt kész az első rész, amit terveztem. A km spirárral is van valami gond, a műszer megy, úgyhogy valószínűleg a spirállal nem stimmel valami, de nem ellenőriztem.
Amúgy meg várom a jó időt, meg a fúvókát kell dörzsölni hozzá, és belőni, hogy mekkora kell, mert a 95ös picit nagy volt bele.
De ha beindul az egyetem, akkor csak júniusban tudok nekilátni.
A mostani állapotról inkább nem küldök képet, volt már jobb állapotban is. Majd szombat este írok róla, hogy mit haladtam.
Alakul a motorod?Képet tehetnél róla mert mégiscsak puch és nagyon szép.