Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdi eredeti Enduro.
Tyűűűű
Gyári új Zündapp 6,25-ös henger
szia itt a kép
Jaa értem. Nem is tudtam hogy javítanak is.
Javítást mondtam, nem újrahúzást.
Látom van egy szakadás jobb oldalon, arra gondoltam.
Asszem' Almádiban van az a cég. 10 ezer körül. Jó ez az ülés szerintem nem tudnák megcsinálni ugyan ilyenre a belevarrt mintákat és hátul a belesütött és festett Puch feliratot.
Ülés javítására van egy cég valahol a Balaton mellett, én is oda fogom küldeni a narancsét.
Ebbe aluhengeres blokk megy... Inkább összerakom a szám szerintit és akkor eredeti amúgy 84 ig forgalomban volt. És jut eszembe gyári Eü csomag is megvan hozzá!
Nem kell mindent elhinni.
nekem turbós blokkom van csak lehet hogy a bölcsővázak le kell szerelni a lábváltó miatt.
gyere msnbe majd!
Mennyi a blokk? Amúgy megvan hozzá csak szét van döntve...
10esbe mehet? :)
mennyi lenne az ára?
mert van hozzá jó blokkom :)
te honnan tudod hogy kapásból. mert tudtom és elolvastam na és? most már 180 literem van csak sorsolásra várok! bármikor lis is lehet iratkozni! és akkor nem küldenek tovább szarságokat! ott van leírva minden.
Kaptam fülest egy jóbarátomtól. El is hoztam ma reggel. M50S
Kulcsok minden megvan hozzá. Blokk is meg még egy rakás plusz alkatrész. Tank rozsdamentes belülről(!)
De te kapásból kitöltötted.
jaja. é ezért nem kötelező mindig kitölteni aki nem akar. :)
pont most.... mert szeptemberben eladtam komplett czetkát....
Dee dee van onnan is.
Tanulok marketinget. Ez adatszerzés céljából indított játék. Csak úgy nem fogják ingyen osztogatni a szószt. Azért kell továbbküldeni hogy minél több működő mail címük legyen amire lehet majd küldeni a reklámokat. Ennyi. Egyfajta kérdőívnek fogható fel. Tudom mert pont most tanultam erről.
Háhh.Nekem pont van egy műszakis generátoros 125/175-ös.
Czetka 125 / 175-t keres egy haver. Alkatrészek is érdeklik!
Bezzeg a másik oldalát nem fotóztad le....