a spirál rövid vagy a meghajtó fogaskerék a keréknél nézzemg, hoy nincsenek kikopva vagy törve? amúgy a keréknél pörgeted és belenézed a km kötésnél a lyukba és forog. akkor a spirál rövid. ha nem forog skkor ott a baj..
Tudnátok segíteni a Cobra Km meghajtójával kapcsolatosan? Lényeg hogy végre szereztem egy normális meghajtót, spirál jó állapotú óra is átnézett. Ha be van dugva a spirál az órába és kézzel forgatom akkor mutat az óra de ha rákötöm a meghajtóra akkor nem mutat semmit akárhogyan pörgetem a kereket. Ha meg kiveszem az órából látom hogy forgat a meghajtó de nem mutat az óra. Mitől lehet? Már nemtudom mi lehet a baja
Kár megsértődni.
Azért mondtam, mert én oylan emberekhez nem viszek alkatrészt, akik iyleneket nem tudnak.
Slampi meg megjárta valami mucsai kóklerrel, akinekvolt prése, de tudása az nem.
Egyébként a Kúposság 1,5 tized fok és a tűgörgö átmérőhöz viszonyitva sokan hengeresnek látják és belepréselik az ujat,még melegen is, a megoldás aztán nagyon sokba kerül!
Ez nem íg van.
Azt a kúposat is, és az egyenes furatút is, ölég sokszor ki lehet cserélni csak persze azt nem bírja akaúpos, ha egyenes csapot paszíroznak bele.
Az mondjuk magárt bezsél, hogy a jóembernek nem tűnt fel, hogy ami eddig 1 tonnával összement, most nem megy össez csak hárommal:)
Hiba Oka:Új Tűgörgö csap és kosár Csak Újbol furt mérettel javitható és egyszer szerelhető! második szerelés azonos előbbi méretre roncsolást okoz! Még meleg sajtolással is! Ismereteim szerint!
Szóval, ezeknek a motoroknak szokása, hogy az alsó csap azon rsze, ami túlfedéssel ől a sonkában, az kúpos.
Nem nagyon, csak annyira, hogy ha belepréselsz egy egyenes darabot, az szépen elrepeszti.
Mucsautca 2 ben a főtengely "felújító" meg ezt nem tudja, és szétrepeszti
Azért mondtam, mert én oylan emberekhez nem viszek alkatrészt, akik iyleneket nem tudnak.
Slampi meg megjárta valami mucsai kóklerrel, akinekvolt prése, de tudása az nem.
EZÉRT!
Azt a kúposat is, és az egyenes furatút is, ölég sokszor ki lehet cserélni csak persze azt nem bírja akaúpos, ha egyenes csapot paszíroznak bele.
Az mondjuk magárt bezsél, hogy a jóembernek nem tűnt fel, hogy ami eddig 1 tonnával összement, most nem megy össez csak hárommal:)
Nem nagyon, csak annyira, hogy ha belepréselsz egy egyenes darabot, az szépen elrepeszti.
Mucsautca 2 ben a főtengely "felújító" meg ezt nem tudja, és szétrepeszti
eeredetielg kúpos a csapja...
http://youtu.be/Ku1zOde-d7s